Üniversite Ders Notlarımı Bağışlıyorum
-
3,5 senede bitirebildiğim Dumlupınar Üniversitesi Domaniç Meslek Yüksek Okulu İşletme Bölümüne ait olan, 4 dönemlik notlarımı bağışlıyorum.
Evde fazla yer kaplaması ve birilerinin işine yarayacak şeylerin olabileceğini de düşünerek bağışlamak istiyorum. Notların arasında bir çok derste uygulama amacıyla hazırladığım fizibilite raporları, dönemlik araştırma ödevleri, kullanıma hazır projeler de mevcuttur. İşletme, Muhasebe ve/veya Dış Ticaret gibi alanlarda okuyanların işine yarayabilir.
İzmir dışına kargoyla gönderilir, kargoyu alıcı öder.
İlgilenen buraya yazabilir.
Saygılar
-
dış ticaret ile ilgili neler olduğunu merak ettim pm attım hocam.
-
Bir bilgilendirme geçeyim. Ders notlarım oldukça karışık ve el yazısı ile tutulmuştur.
Örneğin aşağıda ki ;
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Bir bilgilendirme geçeyim. Ders notlarım oldukça karışık ve el yazısı ile tutulmuştur.
Örneğin aşağıda ki ;
-----------------------------doktor olmalıymışsın
-
Kutikula bunu yazdı:
-----------------------------HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Bir bilgilendirme geçeyim. Ders notlarım oldukça karışık ve el yazısı ile tutulmuştur.
Örneğin aşağıda ki ;
-----------------------------doktor olmalıymışsın
-----------------------------Benim yazımdan güzel en azından
-
HannibALgan bunu yazdı:
Örneğin aşağıda ki ;
-----------------------------Gardaş çivi yazısını sen mi buldun,
-
HannibALgan bunu yazdı:
Örneğin aşağıda ki ;
-----------------------------Arkadaşlar bakın son kez uyarıyorum yazım son derece kötüdür notları aldıktan sonra arkamdan küfür etmeyin
Hannibalgan
okuyabildim sonunda :D
-
saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------HannibALgan bunu yazdı:
Örneğin aşağıda ki ;
-----------------------------Arkadaşlar bakın son kez uyarıyorum yazım son derece kötüdür notları aldıktan sonra arkamdan küfür etmeyin
Hannibalgan
okuyabildim sonunda :D
-----------------------------
bende sonunda ki yazıyı okuyamadım, ama o 'a' değil e gibi. hatta bildiğin e yani :D hannıbalgen
-
Konuyu sulandırmayalım isterseniz ((:
-
HannibALgan bunu yazdı:
Örneğin aşağıda ki ;
-----------------------------Gayet okunaklı bir yazı nedense hiç zorlanmadım.
-
hacı senin okul nyie 3.5 senede bitti belli :D yazıklarını yanlış okumuşsundur :D
eline sağlık alana faydalı olur umarım.