Üniversite Ders Notlarımı Bağışlıyorum
-
resimdeki yazıyı okuyana kadar canım çıktı notları alanın vay haline :D .
-
alan hayrına tarasın bari de hepimizin işine yarasın.
-
ozzy41g bunu yazdı:
-----------------------------alan hayrına tarasın bari de hepimizin işine yarasın.
-----------------------------"alan hayrına tarasın bari de hepimizin işine yarasın." dedi ve projenin fikir babasıydı o zamanlar, tabi şimdi milyoner olduk , bütün öğrenciler sitemize girip aradıklarını bulabiliyorlar.Yeni sitemiz ise en yakın wc nerede sizi bilgilendiriyor.
-
elektrik makineleri varsa ders notlaır içinde ben alabilrim :D resim halde bile işimi görür :D
-
bende işletme 3. sınıfım ... ilk önce aha çalışacak bi kaynak buldum dedim ama yazını görünce okumaktan soğudum. tecili bozdurup askere gidem ben :|
-
hocam benim yazım hala ilk okul daki gibi şanslısın bence
-
Hocalar yazımın durumu bu. Çok düzenli not tutan bir adam değildim, değilim. Hoca dersi anlatırken ben anladığımı (hocalar 5 sayfa not tuttururlardı, ben 1 sayfa) yazardım. Vize ve final zamanında herkes 70-80 sayfa ile boğuşurken ben toplamda 10 sayfalık nottan sorular çıkarıp sınava girerdim.
Bir arkadaş demiş ki senin neden 3,5 sene de bitirdiğin belli. Hayır değil. Sağlık ve ekonomik sebeplerden uzadı okul. Final haftası hastalandım, mazeret sınavında ambülansla hastaneye kaldırdılar haliyle kaldık derslerden. Vizeden 95 almışım. Final 0. Ortalaması maksimum 45 yapıyor ama sınıf ortalaması 55 filan haliyle FF ile oturuyorsun totonun üstüne.
Konu günceldir. Cumaya kadar ciddi bir isteyen çıkmazsa sevebına ekmek fırınına vericem.
Saygılar
-
örnek yazıdaki hannibalganı gülbenergen diye okudum :P
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------örnek yazıdaki hannibalganı gülbenergen diye okudum :P
-----------------------------
Ahahsuipawiudha :D fatih abi sen atma onlari,kriptoloji okucam ben seneye isterim senden ustunde çalisirim :) -
ben gayet iyi okudum, sizde mi bi gariplik var la :|