Ünlü Oyuncu Paul Walker Hayatını Kaybetti.
-
cemnet bunu yazdıArduouS bunu yazdı
arkadaşlar konu kapansın öldü yakışıklı oyuncumuz buda video
adam türkiyede gömülse daha fazla insan giderdi be
Valla aynen AMK :D ben bile giderdim hatta arkadasindan daha çok ağlayan insan cikardi bu ne aile içi mi ne olmuş bu cenaze
Edit: bu arada "he amk ölmedi he"
GUS tarafından 03/Ara/13 18:55 tarihinde düzenlenmiştir -
DjBlueMaN bunu yazdı
http://m.youtube.com/watch?v=YzDjZH9-HBM
Bu görüntüdeki patlama videosu gerçekse ben ölmedi bu adam tam bir düzmece bu iş diyorum,çünkü aracın
patlama videosunda araç sanki bir otoparkın orta yerinde duruyor,ama fotolarda araç bir agaca çarmış faziyette
basına ve amatör kameralara yansıtılıyor.Şimdi videoda patyalan araç betonun üzerinde ve amatör kameralarla çekilen
yanan araç videosunun kadrajından çok çok farklı duruyor, aracın burun kısmındada ağaç falan yok,ve son şey dikkat ederseniz
araç arka kısmından yanmaya başlıyor.
Hoca saçmalama ya adam gece 3.30'da kaza yapmış. Ahuhaha iyi güldüm.
-
LeveragEffect bunu yazdıDjBlueMaN bunu yazdı
http://m.youtube.com/watch?v=YzDjZH9-HBM
Bu görüntüdeki patlama videosu gerçekse ben ölmedi bu adam tam bir düzmece bu iş diyorum,çünkü aracın
patlama videosunda araç sanki bir otoparkın orta yerinde duruyor,ama fotolarda araç bir agaca çarmış faziyette
basına ve amatör kameralara yansıtılıyor.Şimdi videoda patyalan araç betonun üzerinde ve amatör kameralarla çekilen
yanan araç videosunun kadrajından çok çok farklı duruyor, aracın burun kısmındada ağaç falan yok,ve son şey dikkat ederseniz
araç arka kısmından yanmaya başlıyor.
Hoca saçmalama ya adam gece 3.30'da kaza yapmış. Ahuhaha iyi güldüm.
gece değil gündüz 3.30 da yapmış kazayı 3.30 pm - gündüz
-
piskopatix bunu yazdıKa1nsha bunu yazdıpiskopatix bunu yazdı
Dayıa ğaçlardan iyi anlarım o ağaç maddesi tıraş bir direğe temel dökersin direği o tutar en fazla 1 metre derinlikte. ama ağar öyle değil ağacın çapı değil köklerinin nerelere uzandığıdır önemli olan, o çaptaki ağaç nerden baksan 15 yaşındadır buna istinaden her yöne 3 ila 5 metre uzunluğunda çeşitli kalınlıklarda kök salmıştır. zaten disk çapındaki yaş ağacın 200 kmh ile kırılması söz konusu bile değildir. (marangozum).
arabanın patlaması konusunda katılıyorum yazıya, daha geçenlerde hollwood efsaneleri test eden bir show programında araçların gerçekten kaza ile patlamaları mümkünmü diye denediler. Mytbuster tadında bir program, Almanyada adı galileo.
5 10 araç denediler, hertürlü kaza yaptılar, çeşitli hız ve çeşitli benzin deposu doluluklarında ve çeşitli açılardan. Depoya ateş etme testleri yaptılar,depoya bez atıp çakmakla bile yaktılar hiç bir araç patlamadı alev bile almadı. en sonunda dinamitle patlattılar hollywooda benzesin diye.
Yani kaza ile araçların patlaması imkansız denecek kadar az oluşan şart ve faktörlere bağlı.Hocam sen marangozsun da 200kmh ile nasl kırılmaz ağaç bende çiftçiyim ? traktörle 2km/h ile bi dayandık mı ağaca birşey kalmaz :D
sen traktörle agaca dayanınca ağaç neresinden kırılıyor daha doğrusu kırılıyormu köktenmi devriliyor ?
Gerekirse kökünden çekip çıkartıyoruz hocam :)
-
ölmedi diyooolar.
-
yabancı sitelerde de tartışıyorlar mıdır acaba.?
-
tarihde öldü denilipde ölmemiş hollywood yıldızı yok beyler. allah rahmet eylesin. ahım şahım bir oyunculuğu filanda yoktu sinamasal anlamda bir kayıp değil.
-
ulan yarın bigün ölürsem ardımdan konu açmazsanız, açıpta 12-13 sayfadan aşağı yazarsanız o taraftan beddua okurum size :) :)
-
Bende inanımıyorum öldüğüne
http://m.youtube.com/watch?v=aOnHStFEL10
Bu adamlar tofaşla böyle kaza yapıp burunları bile kanamadan çıkıyor onlar Porschun mühendislik harikası aracında cd çapında ağaca çarpıp paramparça olup üstüne cayır cayır yanıp ölüyolar. Yokk eşşeğin ziki çıkar kokusu yakında
-
Jilet_Boris bunu yazdı
2 seçenek var;
1)Paul öldü, RIP
2)Paul ölmedi numara yapıyor (Eğer ortaya çıkarsa Paulu gömerler yine) RIP
iyi güldüm :D