folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ünlü Oyuncu Paul Walker Hayatını Kaybetti.

Ünlü Oyuncu Paul Walker Hayatını Kaybetti.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    cemnet bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı

arkadaşlar konu kapansın öldü yakışıklı oyuncumuz buda video

https://www.facebook.com/photo.php?v=243187925845824

adam türkiyede gömülse daha fazla insan giderdi be

Valla aynen AMK :D ben bile giderdim hatta arkadasindan daha çok ağlayan insan cikardi bu ne aile içi mi ne olmuş bu cenaze

Edit: bu arada "he amk ölmedi he"

GUS tarafından 03/Ara/13 18:55 tarihinde düzenlenmiştir

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeveragEffect
    LeveragEffect's avatar
    Homo
    DjBlueMaN bunu yazdı

http://m.youtube.com/watch?v=YzDjZH9-HBM

Bu görüntüdeki patlama videosu gerçekse ben ölmedi bu adam tam bir düzmece bu iş diyorum,çünkü aracın

patlama videosunda araç sanki bir otoparkın orta yerinde duruyor,ama fotolarda araç bir agaca çarmış faziyette 

basına ve amatör kameralara yansıtılıyor.Şimdi videoda patyalan araç betonun üzerinde ve amatör kameralarla çekilen

yanan araç videosunun kadrajından çok çok farklı duruyor, aracın burun kısmındada ağaç falan yok,ve son şey dikkat ederseniz

araç arka kısmından yanmaya başlıyor.

Hoca saçmalama ya adam gece 3.30'da kaza yapmış. Ahuhaha iyi güldüm.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    LeveragEffect bunu yazdı
    DjBlueMaN bunu yazdı

http://m.youtube.com/watch?v=YzDjZH9-HBM

Bu görüntüdeki patlama videosu gerçekse ben ölmedi bu adam tam bir düzmece bu iş diyorum,çünkü aracın

patlama videosunda araç sanki bir otoparkın orta yerinde duruyor,ama fotolarda araç bir agaca çarmış faziyette 

basına ve amatör kameralara yansıtılıyor.Şimdi videoda patyalan araç betonun üzerinde ve amatör kameralarla çekilen

yanan araç videosunun kadrajından çok çok farklı duruyor, aracın burun kısmındada ağaç falan yok,ve son şey dikkat ederseniz

araç arka kısmından yanmaya başlıyor.

Hoca saçmalama ya adam gece 3.30'da kaza yapmış. Ahuhaha iyi güldüm.

gece değil gündüz 3.30 da yapmış kazayı 3.30 pm - gündüz

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    piskopatix bunu yazdı
    Ka1nsha bunu yazdı
    piskopatix bunu yazdı

Dayıa ğaçlardan iyi anlarım o ağaç maddesi tıraş bir direğe temel dökersin direği o tutar en fazla 1 metre derinlikte. ama ağar öyle değil ağacın çapı değil köklerinin nerelere uzandığıdır önemli olan, o çaptaki ağaç nerden baksan 15 yaşındadır buna istinaden her yöne 3 ila 5 metre uzunluğunda çeşitli kalınlıklarda kök salmıştır. zaten disk çapındaki yaş ağacın 200 kmh ile kırılması söz konusu bile değildir. (marangozum).

arabanın patlaması konusunda katılıyorum yazıya, daha geçenlerde hollwood efsaneleri test eden bir show programında araçların gerçekten kaza ile patlamaları mümkünmü diye denediler. Mytbuster tadında bir program, Almanyada adı galileo.

5 10 araç denediler, hertürlü kaza yaptılar, çeşitli hız ve çeşitli benzin deposu doluluklarında ve çeşitli açılardan. Depoya ateş etme testleri yaptılar,depoya bez atıp çakmakla bile  yaktılar hiç bir araç patlamadı alev bile almadı. en sonunda dinamitle patlattılar hollywooda benzesin diye.

Yani kaza ile araçların patlaması imkansız denecek kadar az oluşan şart ve faktörlere bağlı. 

Hocam sen marangozsun da 200kmh ile nasl kırılmaz ağaç bende çiftçiyim ? traktörle 2km/h ile bi dayandık mı ağaca birşey kalmaz :D 

sen traktörle agaca dayanınca ağaç neresinden kırılıyor daha doğrusu kırılıyormu köktenmi devriliyor ?

Gerekirse kökünden çekip çıkartıyoruz hocam :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

ölmedi diyooolar.

https://eksisozluk.com/paul-walker--218658?p=47

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qzkn
    qzkn's avatar
    Erkek

yabancı sitelerde de tartışıyorlar mıdır acaba.? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

tarihde öldü denilipde ölmemiş hollywood yıldızı yok beyler. allah rahmet eylesin. ahım şahım bir oyunculuğu filanda yoktu sinamasal anlamda bir kayıp değil.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

ulan yarın bigün ölürsem ardımdan konu açmazsanız, açıpta 12-13 sayfadan aşağı yazarsanız o taraftan beddua okurum size :) :)

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Bende inanımıyorum öldüğüne  

http://m.youtube.com/watch?v=aOnHStFEL10 

Bu adamlar tofaşla böyle kaza yapıp burunları bile kanamadan çıkıyor onlar Porschun mühendislik harikası aracında cd çapında ağaca çarpıp paramparça olup üstüne cayır cayır yanıp ölüyolar. Yokk eşşeğin ziki çıkar kokusu yakında 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GordonFreeman
    GordonFreeman's avatar
    Erkek
    Jilet_Boris bunu yazdı

2 seçenek var;

1)Paul öldü, RIP

2)Paul ölmedi numara yapıyor (Eğer ortaya çıkarsa Paulu gömerler yine) RIP

iyi güldüm :D

Frisky...
Toplam Hit: 16269 Toplam Mesaj: 125