folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ünlü Oyuncu Paul Walker Hayatını Kaybetti.

Ünlü Oyuncu Paul Walker Hayatını Kaybetti.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Bir bokluk çıkacak bundan bak görürsünüz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

1. Araç Paul'un değildi arkadaşınındı plakalar oyüzden farklı.

2. İmdb'de Paulun Biografisinde "Two other people died in the car accident, which claimed his life." yazıyor

3. Vindiesel gibi bir oyuncu öldüğü için yazı yayınlamazdı.

4. Bir yapım firması birinin ölümü üzerine prim yapıcak kadar o.ç ve çirkef olamaz.

5. Kazada ölmesede kazadan sonraki yangında kesinlikle ölmüştür.

6. Fast and Furious facebook page'inde adına yazılar  yazılmış 40m takipçisi var.

7. http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.1533943.1385889551!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/landscape_635/spl659810-010.jpg sağ çıkma şansı yok.

8.videolar fotolar burda http://www.nydailynews.com/entertainment/gossip/paul-walker-dies-crash-report-article-1.1533786

9. Ağaç yamulmuş sadece diyenler , arkadaki ağaçları gördülermi?

araç paul un ama arabayı arkadaşı kullanıyormuş. öle diyor yabancı haber siteleri. hatta arabayla bi bağışa mı ne gidiyorlarmış ölmeden 2 saat öncede altında aynı araba varmış.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek

teoriler bitmiyor, umarım ölmemiştir.

http://incisozluk.com.tr/w/beyler-açıklıyorum-paul-walker-ölmedi/

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

1. Araç Paul'un değildi arkadaşınındı plakalar oyüzden farklı.

2. İmdb'de Paulun Biografisinde "Two other people died in the car accident, which claimed his life." yazıyor

3. Vindiesel gibi bir oyuncu öldüğü için yazı yayınlamazdı.

4. Bir yapım firması birinin ölümü üzerine prim yapıcak kadar o.ç ve çirkef olamaz.

5. Kazada ölmesede kazadan sonraki yangında kesinlikle ölmüştür.

6. Fast and Furious facebook page'inde adına yazılar  yazılmış 40m takipçisi var.

7. http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.1533943.1385889551!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/landscape_635/spl659810-010.jpg sağ çıkma şansı yok.

8.videolar fotolar burda http://www.nydailynews.com/entertainment/gossip/paul-walker-dies-crash-report-article-1.1533786

9. Ağaç yamulmuş sadece diyenler , arkadaki ağaçları gördülermi?

ölmemesi üzerine hepsi teori aslında. hatta çok sevildiği için insan kabul edemiyor kolay kolay ama şöyle bişi var.

araç sanırım çelikten yapılma. son fotolarda görüyoruz ki çelik bile erimiş. o lastiklerin öyle kalması mantıklı ya bilmediğimden soruyorum.

lastiklerin ilk önce erimesi lazım.

l.a. gibi bir yerde o kaza oluyor itfaiye nasıl geç gidiyor. araç nasıl öyle alev alıyor birden kül olana kadar sönmüyor. kaza videoları yayınlanırsa belki açıklığa kavuşur gibi çünkü l.a. sonuçta adım başı mobese var.

hız öldürür örnek almayın gibisinden bir mesaj verecekler diyorlar. sene 2013 sansasyon yaratmak için yapılabilir bence. kimse de çıkıp "siktirin gidin oç" demez kanımca.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

İnciden güzel tespit link vermiyorum :

''paul walker'in ölmediğini iddia edenler var. onlara göre bu fast and furious 7 için hız karşıtı bir reklam. her neyse biz onların kanıtlarını açıklayalım.

1) şimdi o yola ben baktım fotoğraflarına e-5 ten daha geniş, büyük bir yol ve sessiz sakin. o videoyu çeken adamlar arabayla arabanın yandığını çekiyorlar. çekerken fark ederseniz onlardan başka bir arabada yok zaten.

2)şimdi olaya gelelim olay gece oluyor ve sabah anca itfaiyeler geliyor.

3)los angeles gibi teknoloji harikası bir şehirde o yol boyunca hiç bir tane iş yeri kamerası bile mi olmaz ? bölge şefide zaten detaya girmemiş. bir tane bile kamera olmaz ? bu olay fast & furious 6 daki güvenlik şirketi kamerası olayına çok benziyor. güvenlik şirketi kameraları kapatıyordu ve hobbs bunu açtırtıyordu. dediğim gibi bu denli genişlikte ve uzun yolda, virajsız yolda bir tane bile kamera olmaz ?

4) diyorlarki araba virajı alamadı takla attı sonra ağaca girdi. 2. olarak arabayı başka bir araba sıkıştırmış olabilir. şimdi gelelim bu 2 olaya. sürülen araba porche. normal arabalar gibi metal den değil çelikten yapılan bir araba. yere çok yakın ve viraj alma aşırı kolay. istesende kontrolünü zor kaybedebileceğin bir araba. başka bir arabanın sıkıştırması imkansız çünkü o büyük yolda sıkıştırsa yavaşlarsın ve diğer tarafa geçersin veya hız yaparsın sorun yok. 

5) ağaca girmiş araba. ağacın kalınlığı bir cd nin çapı kadar. yani çokta sağlan değil. görüldüğü üzere ağaç toprak alanın içinde. o araba o hale ağaca çarpıp patlayarak geliyorsa o ağaçın kesinlikle ve kesinlikle yerinden çıkması lazım. tofaş olsa bile kalın bir direğe girse direk yıkılır. düşünün tamamen çelikten bir arabanın küçük bir ağaca çarpması ve ağaca birşey olmaması.

6) neden cesedin arabadan çıkarılırken veya başka bir yerde fotoğrafı yok ? hani onlarda kefen yok biliyorum ama hertürlü bir fotoğrafının çekilmesi lazım ve çeken kişinin zaten internette paylaşması lazımdı. dolayısıyla böyle bir fotoğraf yok. 

7) 1-2 hafta sonra arabanın çarpma videosu gelicek büyük ihtimal fakat bu büyük bir ihtimal yalandır şu an yayınlanması veya o an yayınlanması lazımdır. 

öldüğü iddia edilen kişi hollywood yıldızı. bunun nedenini öğrenmek için amerika seferber olur fakat nedense ağaca çarptı deniliyor fakat video yok veya o an fotoğrafı.

9) onuda geçin bu arabanın herhangi bir yoldan geçerkenki hiç bir mobese görüntüsü olmazmı. hiç mi bir caddeye sokağa girmedi oraya ışınlandı mı ?

10) paul walker'ı geçtik. yanında arabayı süren kişi ondan daha tecrübeli birisi ve yarış pilotu. hatta paul la yarış yapmış bir adam. bu adamın bu arabanın kontrolünü kaybetmesi gerçekten düşünülmesi zor birşey. düşününki porche kullanıyorsun ve genişliği 30 metreyi bulan bir alanda.

11) los angeles'ta oluyor bu olay. o patlama sesi geldiğinde oraya belki 100 lerce kişini yığılması lazımdı. fakat nedense kimse yok, hiç bir kimse fotoğraf veya video almıyorlar. ambulanslar itfaiyeden önce geliyor fakat saatler sonra arabanın patlamasından.

12) arabanın 4/3'ü yok olmuş. bu arabanın yanım kendiliğinden patlamasıyla olucak birşey değil. bir araba çelikten olucak ve kendiliğinden patlıyacak. tamamı neredeyse yok olucak ve ericek. imkansız! ancak bir bomba tarzı birşey bunu yapabilir.

13) diyelim çarptın ağaca. o benzin deposunun akması veya akıtması imkansız. zaten sürdüğün yolda 45 km hız sınırı var. sen orda 120 üstü basmaya cesaret edemessin ki yol biter zaten. 2 tane tecrübenin amk 2 kişi zaten böyle bir dikkatsizlik yapmazlar.

14)dikkat ederseniz arabanın arka tarafı inflak oluyor ve ön tekerlekte çok çok az bir erime var. arkada benzin deposu var tamamda bu araba 1 saatten fazla yandı ve hiç mi bu tekerlek ve ön kısım erimez. yani arabanın kendisi patlıyorsa böyle olması lazım.

15) daha çok iddia var fakat son olarak şuna geleyim. show content sen bu arabyı kullanıyorsun. fren sistemi görüldüğü üzere devasa ve süper kısa mesafe duruşuna sahip. bu arabada sayılmıyacak özellik var zaten bu modeller yeni satıldı. hertürlü tedbir veya önlem vardır arabada. hava yastığı falan. ağaca çarpıyorsa araba anında motoru kapatır ve hava yastıklarını açar fakat bu arabanın patlaması ne ? böyle bir arabanın. size mantıklı geliyormu ? bulun böyle bir araba girin bir ağaca 40 la ağaç uçar gider araba hasar alır ve hava yastıklarını açar.

amerikalı bir vatandaş iddiasına göre paul walker'ı los angeles'ta bugün gördü ve bazı büyük haber kanallarının paul walker'ın ölümüne inanmaması cesedinin ortada olmaması herşeyin bir kurmaca olduğunu söylemesi amerikayı karıştırdı. iddiaya göre temmuz ayında vizyona gircek olan fast & furious 7 filmi için böyle bir oyun oynandı. iddiaya göre film " biz hızlıyız diye herkesin hızlı olması gerekmiyor. ben ölmedim herşey size ders vermek içindi " adlı sahneyle başlanılcak ve paul " six days " adlı şarkıyla ortaya çıkacak.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek

Dayıa ğaçlardan iyi anlarım o ağaç maddesi tıraş bir direğe temel dökersin direği o tutar en fazla 1 metre derinlikte. ama ağar öyle değil ağacın çapı değil köklerinin nerelere uzandığıdır önemli olan, o çaptaki ağaç nerden baksan 15 yaşındadır buna istinaden her yöne 3 ila 5 metre uzunluğunda çeşitli kalınlıklarda kök salmıştır. zaten disk çapındaki yaş ağacın 200 kmh ile kırılması söz konusu bile değildir. (marangozum).

arabanın patlaması konusunda katılıyorum yazıya, daha geçenlerde hollwood efsaneleri test eden bir show programında araçların gerçekten kaza ile patlamaları mümkünmü diye denediler. Mytbuster tadında bir program, Almanyada adı galileo.

5 10 araç denediler, hertürlü kaza yaptılar, çeşitli hız ve çeşitli benzin deposu doluluklarında ve çeşitli açılardan. Depoya ateş etme testleri yaptılar,depoya bez atıp çakmakla bile  yaktılar hiç bir araç patlamadı alev bile almadı. en sonunda dinamitle patlattılar hollywooda benzesin diye.

Yani kaza ile araçların patlaması imkansız denecek kadar az oluşan şart ve faktörlere bağlı. 

instagram.com/macrlz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    piskopatix bunu yazdı

Dayıa ğaçlardan iyi anlarım o ağaç maddesi tıraş bir direğe temel dökersin direği o tutar en fazla 1 metre derinlikte. ama ağar öyle değil ağacın çapı değil köklerinin nerelere uzandığıdır önemli olan, o çaptaki ağaç nerden baksan 15 yaşındadır buna istinaden her yöne 3 ila 5 metre uzunluğunda çeşitli kalınlıklarda kök salmıştır. zaten disk çapındaki yaş ağacın 200 kmh ile kırılması söz konusu bile değildir. (marangozum).

arabanın patlaması konusunda katılıyorum yazıya, daha geçenlerde hollwood efsaneleri test eden bir show programında araçların gerçekten kaza ile patlamaları mümkünmü diye denediler. Mytbuster tadında bir program, Almanyada adı galileo.

5 10 araç denediler, hertürlü kaza yaptılar, çeşitli hız ve çeşitli benzin deposu doluluklarında ve çeşitli açılardan. Depoya ateş etme testleri yaptılar,depoya bez atıp çakmakla bile  yaktılar hiç bir araç patlamadı alev bile almadı. en sonunda dinamitle patlattılar hollywooda benzesin diye.

Yani kaza ile araçların patlaması imkansız denecek kadar az oluşan şart ve faktörlere bağlı. 

belki lpg li şahin olsa anlarımda porş diyoruz :D

arabanın içinde nos olabilirmi acaba. malum 1. filmdede çinliler arabayı taradığında arabada nos var diye sağa sol atlamıştı vin abi ile paul reyiz.

ki sonuçtada araba patlamıştı film icabıda olsa.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Çoğu maddeye katılıyorum. Cidden düşünüldüğünde duman gökyüzüne yayılıyor,patlama sesleri geliyor ve sadece 1,2 araba var etrafta bu gerçekten dusundurucu. Tabii şu da var kazadan hemen sonra adamlar ordan geçiyor olabilir. Fakat bunu da gençler videoya neden devam etmiyor olarak çürütebiliriz. Plaka neden farklı o da muamma ? Gerçekten sır dolu bir durum ama böyle bir reklam yapılmışsa çok başarılı olur ders vermek açısından.

edit: Plaka sonradan koyulma galiba Fast yazıyor plakada acaba filmde kullandıgı plaka mı ?

EDİT 2: Vin Diesel Walker ile olan resmini paylaştı denildi twitterda. Bende gördüm fakat adamın 340.568 takipcisi vardı öyle büyük bir ünlünün o kadar az takipçisi olamaz diye dusundum. ŞUAN HESAP ASKIYA ALINMIS ? Ölmediğine inanmaya başlıyorum aslında :S çoğu vin diesel hesabı askıda.

TurkForces tarafından 02/Ara/13 22:02 tarihinde düzenlenmiştir

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

2 seçenek var;

1)Paul öldü, RIP

2)Paul ölmedi numara yapıyor (Eğer ortaya çıkarsa Paulu gömerler yine) RIP

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    piskopatix bunu yazdı

Hocam sen marangozsun da 200kmh ile nasl kırılmaz ağaç bende çiftçiyim ? traktörle 2km/h ile bi dayandık mı ağaca birşey kalmaz :D 

Toplam Hit: 16276 Toplam Mesaj: 125