Upload Hızlarının Arttırılması - 1 Haziran Tarihine Kadar Geçerli
-
Adsl için bir şey yapılamaz ama VDSL ile eğer kutuya yakınsanız rahat 15-20 megabit görülür diye düşünüyorum. Sonuçta sizden kutuya kadar bakır, kutudan santrale kadar fiber.
Millet evden online ders izliyor, derse kamera açıp katılıyor. 2 megabit upload cidden yetmiyor.
Upload hızını firmalar bilerek düşük tutuyor zira ülkeden çıkan veri kadar diğer ülkelerin servis sağlayıcılarına para ödüyorlar.
-
2-3 gündür internet sürekli sıkıntı yaşatıyordu. dün uploadı 20mbit yapmışlar net düzeldi. skype'dan iş görüşmesini sorunsuz yaptım sıkıntı olmadı
-
Türknet de durum halen içler acısı devam ediyor.
-
coyotosays bunu yazdı
Yayın yapmıyorsanız ya da dosya yüklemesi falan, yeterli oluyor hocam.
tabi yüksek olsa fena olmaz.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıcoyotosays bunu yazdı
şu aralar arkadaşa telegramdan dizi gönderiyorum bi ondan sıkıntı oluyor yoksa dediğin gibi sıkıntı yok.
-
coyotosays bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıcoyotosays bunu yazdı
şu aralar arkadaşa telegramdan dizi gönderiyorum bi ondan sıkıntı oluyor yoksa dediğin gibi sıkıntı yok.
Neden?
Arkadaşın interneti varsa sizin çektiğiniz yerden çekebilir :D
-
Donanımhaber TürkTelekom için örgütlenmişler.
https://forum.donanimhaber.com/edit-turk-telekom-a-mail-atiyoruz-ceo--142774092
-
noname bunu yazdıcoyotosays bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıcoyotosays bunu yazdı
Neden?
Arkadaşın interneti varsa sizin çektiğiniz yerden çekebilir :D
Neti aşırı yavaş ortalama 300 mb lık bi bölümü 1 saatte falan indiriyor. Sadece telefonu var, İndirme işlerinden de pek anlamıyor. Bizde böyle bi çözüm yaptık :) uğraştırıcı ama işimizi görüyor
-
upload hızı artanlar sadece fiber mi yoksa vdsl lerde de arttimi
-
şu başlıkları görünce ne imreniyorum. türktelekom evime kadar getirdiği dial-up pardon adsl hattı için ne diyeceğimi bilemiyorum. adsl bile zor geliyor. ne mücadeleler verdim btk ve cimer kayıtlraı. devlette onlardan yana. güya fiber gelicek dediler. sokağın başına kadar geldi korona bahane edildi kablo devam etmiyor. hani insan bişeye heves eder gelmezde. geldikten sonra artık umursamaz. bende de o durum olacak.