Upload Hızlarının Arttırılması - 1 Haziran Tarihine Kadar Geçerli
-
Turknet upload 8 mbit yapmış. Güzel rakam. :)
-
zalimadam bunu yazdı
ooo yeni fark ettim turknet 75 veryior 10 lira farkla geçiş yaptım iyi mi yaptım ?
75 megabiti wifi 2.5 ghz ile göremezsin. Ya 5 ghz bandında kullanacaksın yada kabloyla.
-
-
mkyb bunu yazdı
75 megabiti wifi 2.5 ghz ile göremezsin. Ya 5 ghz bandında kullanacaksın yada kabloyla.
5 ghz nasıl kullanılabilir? modemin mi desteklemesi lazım alıcı cihazın mı? bi ayarı var mı?
-
RotKerim bunu yazdımkyb bunu yazdı
5 ghz nasıl kullanılabilir? modemin mi desteklemesi lazım alıcı cihazın mı? bi ayarı var mı?
hem modemin 5 ghz desteği hem de cihazın 5ghz desteği olması lazıım.
modem desteklese bile telefonun ya da pc desteklemez ise bağlantıyı bile göremezsin zaten.
-
myblackworldweb bunu yazdıRotKerim bunu yazdımkyb bunu yazdı
modem desteklese bile telefonun ya da pc desteklemez ise bağlantıyı bile göremezsin zaten.
modemim tenda300 telefonum gm9pro destek olasılığı nedir?
-
myblackworldweb bunu yazdıRotKerim bunu yazdımkyb bunu yazdı
Ek olarak 5 ghz'in çekim gücüde düşük. Modem ve telefonun desteklemiyor.
5 ghz wifi destekleyen telefonlar amiral gemileri. Telefon markaları 5 ghz'i hala lüks olark gördüğünden ucuz modellerine koymuyor.
-
vodafone'den hiç beklemediğimiz hareketler bunlar, 18 aldım :))
-
Bugun ilk kez faydasini gordum buyuk nimetmis insan kullaninca anliyor.
-
demekki ne anlıyoruz
gerek upload da
gerek downloadda
altyapı fazlası ile yeterliymiş zaten internette en çok veri harcadığımız firmaların çoğu sunucusu Türkiye de