Uyku Felci
-
:)fazla kasma krypt her ınsan farklıdır nokta.
-
Tamam, ileride kanser falan olursan kaportacıya gidersin artık ;..;
krypt tarafından 25/Ara/13 15:21 tarihinde düzenlenmiştir -
cok zekısın:D
-
Teşekkür ederim. Sen değilsin. (:
krypt tarafından 25/Ara/13 15:25 tarihinde düzenlenmiştir -
:)hıhı
-
ben şarkı söylemeyi denedim daha çabuk ayıldım
-
zalimadam bunu yazdı
ben şarkı söylemeyi denedim daha çabuk ayıldım
demekkı kısıye gore degısıyomus)
-
Çoğumuzun yaşadığı olay bütünü ile beyin ile alakalı çok cüzzi bir kısmı gerçek karabasan olayıdır.
-
albertinajeffley bunu yazdı
sana gore gecmıyodur baskasına gore gecıyodur)albertinajeffley bunu yazdıbes parmagn bırı aynı olmadıgı gıbı ınsan algılayıs bıcımı ve rahatlama yontemı farklıdır kımı medıtasyonda kımı duada kımı budada bulur rahatlamayı:)
albertinajeffley bunu yazdı:)fazla kasma krypt her ınsan farklıdır nokta.
albertinajeffley bunu yazdıcok zekısın:D
albertinajeffley bunu yazdı:)hıhı
albertinajeffley bunu yazdızalimadam bunu yazdıben şarkı söylemeyi denedim daha çabuk ayıldım
demekkı kısıye gore degısıyomus)
Bay / Bayan kısacası sayın mürid. Liseli ergenler gibi cevap verişlerini bir kenara bırakıyorum da ilk mesajında ''Peki bu durumda neler yapilabilir '' diye soru soruyorsun. Herkes düşüncelerini dile getiriyor. Ama sen düşüncelerini dile getiren kişilere kendi düşünceni empoze etmeye çalışıyorsun :) Madem senin bir doğrun var o zaman neden soru sorarak konu açma gereği duyuyorsun :)
BaD_BoYs tarafından 25/Ara/13 15:39 tarihinde düzenlenmiştir -
burda nıye atarlı tutarlı konusuyosunuz anlamıyorum kısıdekı hıtap seklı neyse ona gore davranırım ben buyum benm dedıgım dogrudur seklnde keskın bı konusma trzı olamaz..herkesın fıkrını merk etmısmdır.burda elestırcegıne ya fkır sun yada sus