Uzak İlişkiler Hakkında Tecrübe Ve Düşünceleriniz
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
zor be kardeşlerim, hele etrafta destekleyen bi Allah in kulu bile yoksa.. Bi kisi bile... Güven zor, cok zor, gecmis kötüyse hatta, onunla olmuyor ama onsuz hic olmuyor.. Celiskiye düsüveriyor bazen insan pisman oluyor yaptklarndan.. Seviyorum ama sevmemeliyim biliyorum. Kötü biri. Tü kaka bi kiz. Tamam ama ne demisler. Ask kalbin beyne hükmettigi andir. Unutmak istesem unuturum. Acimazda hic. Ama nasil? Nasil unutmak isticem? Artk yakamaz canimi cnkü zamaninda can birakmadi.. Unutmak istemeyi öylesine istiyorm ki! Sanirim söylediklri gibi, Acinin ilaci daha büyük bi aci, Askin ilaci daha büyük bi ask...
-----------------------------Profilinde 16 yazıyor doğrumu ?
-
ben 17 sayiyorum aslinda ama dogru.
-
uzaktan ilişki olmaz. o kadar istiosan çık dısarı kovala illaki birini bulursun.
-
chaigg bunu yazdı:
uzaktan ilişki olmaz. o kadar istiosan çık dısarı kovala illaki birini bulursun.
-----------------------------oluyomuş aslında gayetde güzel
-
Smirnoff bunu yazdı:
Opter bunu yazdı:
İmzası ile bu kadar çok çelişen bir sen varsın bu sitede herhalde
Sakin ol rocky :)
Olmuyo yürümüyo hacı sana gelirsek.. Harbiden yürümüyo yani.. malsef ne kdar seversen sev gözden ırak gönüldende ırak oluyo..2 gün önce ayrıldım ben sakaryada o kütahyada 1 kere ortada eseste bluşabldık ama olmadı işte yürümedi btti.. Kendi şehrinden bul ve hayaıtnı yaşa sik onu tavsiyemse bu..
-----------------------------yoğun felsefe sezdim ... FINISH HIM!
-
1 tane msn de 1 tane mahallede 1 tanede okuldan olacak :P yazlık varsa bide ordan
-
VBDream bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
Opter bunu yazdı:
İmzası ile bu kadar çok çelişen bir sen varsın bu sitede herhalde
Sakin ol rocky :)
Olmuyo yürümüyo hacı sana gelirsek.. Harbiden yürümüyo yani.. malsef ne kdar seversen sev gözden ırak gönüldende ırak oluyo..2 gün önce ayrıldım ben sakaryada o kütahyada 1 kere ortada eseste bluşabldık ama olmadı işte yürümedi btti.. Kendi şehrinden bul ve hayaıtnı yaşa sik onu tavsiyemse bu..
-----------------------------yoğun felsefe sezdim ... FINISH HIM!
Kıtap bıle yazarım :) -
gözden ırak gönülden de ırak hocam,(hiç yoktan kızlar açısından böle) kendi fazla üzme yol ver gitsin.Benim gibi olma
-
Deneyimlerimle söylüyorum. Uzaktan ilişki falan olmaz. Ya o yakına gelene kadar özlersin beklersin,
Yada gider başkasıyla ilişkide olursun. O yakına gelme kısmı da 3-5 gün için falan değil.
-
Birbirinizi seviyorsanız, güveniyorsanız olur. Biliyoruz da konuşuyoruz. ;)