Uzak İlişkiler Hakkında Tecrübe Ve Düşünceleriniz
-
zerree yalan olmasın güven tavan yapsın uzun soluklu olsun dilerim bi ömür sürsün ;)
-
Uzaktan ilişkimi olur insan sevdiğine dokunmak ister sarılmak ister öpmek ister yani netten veya mj la olmaz u işler
-
@Koyun alıntı yapmayın çok karmaşık oldu. Aldatmanın sewgiyle ilgisi yok. Mesela sewgilin gitsin antalyaya tatile. Sen bekle onu karsta... 3 ay bekle bakalım bekleyebilcenmi:D Düşün o antalyada, sen karsta:D
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------
Smirnoff bunu yazdı:
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------Smirnoff bunu yazdı:
The-ExTaCy bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
Yani Hocam Malın kalitesine göre değişir tabiki.. dşünsene eva angelina'nın yan sanayii bi hatun gidilmezmmiNoneyim bunu yazdı:
-----------------------------Aytekinet bunu yazdı:
yalnış zamanda yanlış yerde bir kızı sevdim halen çok özlüyorum. :(:(
-----------------------------görüşemiyosan resmide yoksa max 2 ay sonra yüzünü bile canlandıramazsın hayalinde, halen aşığım sanarsın farkına varman 2 hafta sonra biter gider..
acıların en güzeli de aşk acısıymış..
Geçmiş olsun seninki bitmiş..
Bak kardeşim aşağı yukarı benle aynı yaştasın yada 1 2 yaş kçüksün.. İnan değmiyo ..
Sen şuan o kızla evleneblrmisin ? Hayır bence ? Evlenicek biri olana dek cddi dşünme kmseyle arada mesafe filandaolmasın.. Mesafe olursada çakıcağın kızla olsun yani izmirden ankaraya çakmak için git.. zaten öle biri için konu
açmassın..
aynen. hatta çakıcağın kız için bile gitme. olduğun yerde yenisini bul ona çak. demi hocam.D3 saat yol :) Ben gtttim :)
-----------------------------hocalar izmirliyim aslen izmirde de çok kız arkadaşım var yeminle yerini tutmuyor ve birde şuna inanırım insan hayatta bir kere sever bence.
Bence Sevgi die birşey yok o anlık göz yanılması.. Ben 1.5 senedir çktığım kişiyi aldattım o kadar sevioken..He marifetmi ? Asla ! kız seviyo ben seviyorum ( heralde ) gidip aldat.. Yok valla hocam birini görürsün o an
etkilenirsin ama sonra soğursun en ufak hatası batar gözüne..
-----------------------------seven insan aldatmaz hocam sen sevmeyi 2 öpüp koklama sanıyosun galiba.
Hayır Hocam.. Postu kendime göre attım Farklılık göstereblir.. Çok pis bi midem var 100 hatun olsa 101. nerde diycek kadar..
He sevdim mi ? Elbet sevdim o 1.5 sene çktığım kız için Çok çektim bi sürü badireler atlattım ama bir süre sora ol-mu-yo.. -
millet o kadar yazmış çizmiş. ama ben kendi tecrübemi sölym. Kız milletini çözemedim. yanındayen senin için ölürüm der uzak kaldın mı biter.. ne yazıkki biter hoca. sadık kalcak kız milyonda br bulunur...
-
Smirnoff bunu yazdı:
Aytekinet bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------Smirnoff bunu yazdı:
The-ExTaCy bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
Yani Hocam Malın kalitesine göre değişir tabiki.. dşünsene eva angelina'nın yan sanayii bi hatun gidilmezmmiNoneyim bunu yazdı:
-----------------------------Aytekinet bunu yazdı:
yalnış zamanda yanlış yerde bir kızı sevdim halen çok özlüyorum. :(:(
-----------------------------görüşemiyosan resmide yoksa max 2 ay sonra yüzünü bile canlandıramazsın hayalinde, halen aşığım sanarsın farkına varman 2 hafta sonra biter gider..
acıların en güzeli de aşk acısıymış..
Geçmiş olsun seninki bitmiş..
Bak kardeşim aşağı yukarı benle aynı yaştasın yada 1 2 yaş kçüksün.. İnan değmiyo ..
Sen şuan o kızla evleneblrmisin ? Hayır bence ? Evlenicek biri olana dek cddi dşünme kmseyle arada mesafe filandaolmasın.. Mesafe olursada çakıcağın kızla olsun yani izmirden ankaraya çakmak için git.. zaten öle biri için konu
açmassın..
aynen. hatta çakıcağın kız için bile gitme. olduğun yerde yenisini bul ona çak. demi hocam.D3 saat yol :) Ben gtttim :)
-----------------------------hocalar izmirliyim aslen izmirde de çok kız arkadaşım var yeminle yerini tutmuyor ve birde şuna inanırım insan hayatta bir kere sever bence.
Bence Sevgi die birşey yok o anlık göz yanılması.. Ben 1.5 senedir çktığım kişiyi aldattım o kadar sevioken..He marifetmi ? Asla ! kız seviyo ben seviyorum ( heralde ) gidip aldat.. Yok valla hocam birini görürsün o an
etkilenirsin ama sonra soğursun en ufak hatası batar gözüne..
-----------------------------seven insan aldatmaz hocam sen sevmeyi 2 öpüp koklama sanıyosun galiba.
Hayır Hocam.. Postu kendime göre attım Farklılık göstereblir.. Çok pis bi midem var 100 hatun olsa 101. nerde diycek kadar..
He sevdim mi ? Elbet sevdim o 1.5 sene çktığım kız için Çok çektim bi sürü badireler atlattım ama bir süre sora ol-mu-yo..
-----------------------------olanlar nasıl oluyor bizmi yanlış bişiler yapıyoz yani hocam.
-
@Smirnoff
Aynen katılıyorum. Şu kadınlar dünyadaki en güzel şey. 1000 tane yesem bi 1000 tane daha rahat yerim yani. 1000 kere sewsem bi 1000 kere daha da sewerim yani:D
@Noneyim
Örnek al smirnoff abini:P
@Aytekinet
Hoca yaşla we tiple çok alakalı. Mesela bi insanın çewresinde ondan hoşlanan 1000 kişi olsa mümkün değil aldatmamak.
Bir süre sonra da insan yoruluyo tabi:D Çocuk falan istiyo... -
alıntıyla syafanın amına koyluoda ondan bu yolu seçtim..
@ aytekinet
Hocam kşiden kişiye değişir,kızdan kıza değişir.. Anladığım kadarıyla sen hakikaten sevmişsin de olmamış aslında böyleolayları görünce üzülüyorum..
Yapan gerçektende karakteri oturmuş , karşısındakine güvenen , Sevgilisi olucak er kişi gözlerinin içine baktımı budünyadan kopan 2 kişi oldumu oluyor kanımca.. 2 kişi altını çizerim..
sen şimdi diyceksin benim nerde hatam var.. Sende hata yok kendini ifade edememşsin belkide o üzülmesin diye yalansöyledin ama içinde patladı.. Şanssızlık bnun adı..
-
Smirnoff bunu yazdı:
alıntıyla syafanın amına koyluoda ondan bu yolu seçtim..
@ aytekinet
Hocam kşiden kişiye değişir,kızdan kıza değişir.. Anladığım kadarıyla sen hakikaten sevmişsin de olmamış aslında böyleolayları görünce üzülüyorum..
Yapan gerçektende karakteri oturmuş , karşısındakine güvenen , Sevgilisi olucak er kişi gözlerinin içine baktımı budünyadan kopan 2 kişi oldumu oluyor kanımca.. 2 kişi altını çizerim..
sen şimdi diyceksin benim nerde hatam var.. Sende hata yok kendini ifade edememşsin belkide o üzülmesin diye yalansöyledin ama içinde patladı.. Şanssızlık bnun adı..
-----------------------------artık birşey diyemiyorum hakkımda hayırlısı neyse odur.
-
yazılanları okudukça şaşırıyorum