Vahşet Ve Serikatil İçerikli Korku Filmleri
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------IRET bunu yazdı:
-----------------------------bende istiyorum :| yalnız saw beni kesmedi daha kesmeli biçmeli bişeyler olsa iyiydi.
-----------------------------Hacı gerçek bir kesme bicme görmek istiyorsan bunu izlede yalnız +18 herkez tıklamasın :D psikolojiniz bozulursa benden değil
http://www.liveleak.com/view?i=a6e_1316873330
Arkadaşlar istediğim olay şu hani meşhur korku filmi konusu vardırya gençler tatile gider veya kamp yapmaya orada başlarına birşey gelir o tarz filmler arıyorum daha doğrusu
-----------------------------Lahn testere olayı çok iyiydi be.
-
bunu yazmadan geçemiycem :)
Uyarı Webmaster, siteye giren arkadaşlarda oluşabilecek psikolojik rahatsızlıklardan sorumluluk kabul etmez.
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------bende istiyorum :| yalnız saw beni kesmedi daha kesmeli biçmeli bişeyler olsa iyiydi.
-----------------------------Hacı gerçek bir kesme bicme görmek istiyorsan bunu izlede yalnız +18 herkez tıklamasın :D psikolojiniz bozulursa benden değil
Arkadaşlar istediğim olay şu hani meşhur korku filmi konusu vardırya gençler tatile gider veya kamp yapmaya orada başlarına birşey gelir o tarz filmler arıyorum daha doğrusu
-----------------------------Lahn testere olayı çok iyiydi be.
-----------------------------ulan efektli bişey istedik adam ne verdi :| neyse günlük kan ihtiyacımızı karşıladı.
selam ve dua ile kardeşim.
edit: bak çiçek eken de insan bu boku yiyen de insan, ne garip bir mahlukat lan insan :|
-
abi sen ne yaptın vallahı dondum kaldım bu ney böyle
-
uz-i bunu yazdı:
-----------------------------abi sen ne yaptın vallahı dondum kaldım bu ney böyle
-----------------------------hocam bende sevmem böyleşeyleri geçen yalnışlıkla girdim öyle aklımda kaldı
sadece filmlerdeki zengin piçlerine yapılan işgenceler hoşuma gidiyor okadar yani sadist felanda değilimdir :D
-
Böyle bir konu daha vardı araştırırsan görürsün hocam tek bir başlık altında toplanmıştı
içinde birçok sadist filmin listesi vardı
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------bune lan :S
-
Twitter bunu yazdı:
-----------------------------Böyle bir konu daha vardı araştırırsan görürsün hocam tek bir başlık altında toplanmıştı
içinde birçok sadist filmin listesi vardı
-----------------------------Twitter hocam onu hatırlıyomda mide bulandırıcı filmler değil aslında başlıgı yalnış belirledim :S Aşagıdaki Tarz
-
kimse hostel dememş hayret
-
House of Wax o zaman