Vahşet Ve Serikatil İçerikli Korku Filmleri
-
Dr. Hannibal Lecter. Sinemalar.comdan bak. filmdeki ismi bu. filmde bu isim geçiyorsa kesinlikle izle. örnek ( kuzuların sessizliği , hannibal, hannibal doğuyor, kızıl ejder,) bu filmler seri filmler.
-
Sezpanhe bunu yazdı:
-----------------------------Dr. Hannibal Lecter. Sinemalar.comdan bak. filmdeki ismi bu. filmde bu isim geçiyorsa kesinlikle izle. örnek ( kuzuların sessizliği , hannibal, hannibal doğuyor, kızıl ejder,) bu filmler seri filmler.
-----------------------------izledim hocam o seriyi diğer arkadaşların yazdıgı filmleride çekecem bugün bakalım
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------rahmican bunu yazdı:
-----------------------------Piyasaki korku filmlerin çoğunu izledim.Filmde cin peri olursa asla izlemem gerçekçi olacak filmler azda olsa. Sana gerçekten bu türde önerebileceklerim (Sıralama birşeyi ifade etmiyor)
1- Dehşet Treni (Tavsiye)
2- Hostel 1-2-3 (Tavsiye)
3- Stay Alive
4- The Collector | Koleksyoncu (Mutlaka izle)
5- Korku Kapanı 1-2-3-4
6- Halloween 1-2
7- 13.Cuma
8- Ölüm Çiftliği
9- Kanlı Otoyol
10- Hasat
11- Canlı Hayvanlar
Liste uzayıp gider bunlarda şimdilik yeter :)
-----------------------------eyw güzel liste hocam bunları alayım listeye
-----------------------------1. 4. dışında diğerleri pek kanlı gelmedi bana.
-----------------------------Hocam o kadar kanlı arıyorsan ogrish türkiye yeter sana :)
Nerdeyse korku filmleri tavsiye eden tüm sitelere baktım verdiğim liste iyidir aşırı vahşet var demiyorum ama şeytan,cin,yaratık üçgeni sevmeyenlere tavsiye ederim.
-
August Underground
August Underground's Mordum
August Underground's Penance
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------August Underground
August Underground's Mordum
August Underground's Penance
-----------------------------bunu izleyeceğim
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------coLin bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------IRET bunu yazdı:
-----------------------------bende istiyorum :| yalnız saw beni kesmedi daha kesmeli biçmeli bişeyler olsa iyiydi.
-----------------------------Hacı gerçek bir kesme bicme görmek istiyorsan bunu izlede yalnız +18 herkez tıklamasın :D psikolojiniz bozulursa benden değil
http://www.liveleak.com/view?i=a6e_1316873330
Arkadaşlar istediğim olay şu hani meşhur korku filmi konusu vardırya gençler tatile gider veya kamp yapmaya orada başlarına birşey gelir o tarz filmler arıyorum daha doğrusu
-----------------------------Lahn testere olayı çok iyiydi be.
-----------------------------ulan efektli bişey istedik adam ne verdi :| neyse günlük kan ihtiyacımızı karşıladı.
selam ve dua ile kardeşim.
edit: bak çiçek eken de insan bu boku yiyen de insan, ne garip bir mahlukat lan insan :|
-----------------------------aynen be amk
-
BeYaZZZ bunu yazdı:
-----------------------------Barda filmi
yarısında kapattığım ender filmlerden. ender dediğime bakmayın zaten aklıma 2 tane geliyor düşününce. biri pak panter, diğeri de bu.
tam anlamıyla rezalet. geri zekalı bir arkadaş grubu artı haplanmış birkaç hıyar. sonra ver işkenceyi, ver orospu çocukluğunu - gerilim desen değil, korku filmi desen değil.
-----------------------------pak panteri bilmem de barda kral filmdir :)
yerli film sektöründe tarzıyla harbi kral film. o. çocukluğu nasıl bişeydir bire bir anlatıyorlar :D
-
Barda'yı çok tavsiye ettiler bakalım bu gecede onunla The Human Centipede 2'yi izleyeyim.
The Human Centipede 1 ' i dün izledim pek bir bok yoktu ama hiç sıkmıyor izlerken, çerez gibi gidiyor.
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar istediğim olay şu hani meşhur korku filmi konusu vardırya gençler tatile gider veya kamp yapmaya orada başlarına birşey gelir o tarz filmler arıyorum daha doğrusu
-----------------------------
Hostel.
-
su yukaridaki videoyu kaldirin arkadaslar. -18 olan bir suru eleman var.