folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vücut Geliştirmeci Olan Müritler

Vücut Geliştirmeci Olan Müritler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

Sa

Bir sorum var ben kas geliştirmek istemiyorum diyelimki 20 tane şinav çekebiliyorum bu şinav sayımı maksimuma yükseltmek için bir çalışma biçimi arıyorum yani 5 set 10 tekrar gibi yani şimdi tam olarak bilmediğim için sayı veremiyorum ama olayım kas yapmak değil öyle bir çalışma şekli uygulamalıyımki şinav sayım artabileceğinin maksimumunda artışa devam etsin

Nasıl bir sistem uygulanmalıdır ? vücut ağırlığıyla yapılan hareketleri tercih ediyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

http://forum.donanimhaber.com/m_36468363/tm.htm

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı

http://forum.donanimhaber.com/m_36468363/tm.htm

O konuyu boşver benim sorduğum çalışma programı sitili yani yapabildiğin şinav sayısının %50 si ile çok fazla set yap vs gibi bir sistem arıyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

Aralıksız olarak ve farklı şekillerde şınav çek, hep aynı kasları yorma, kas gelişmesini istemiyorum diyorsun da daha çok şınav çekebilmen demek daha çok kas ve daha çok kondisyon demek. Ayrıca el yayı al 2'li olarak, belli açıyla tutup sıkman lazım. Düzenli olarak kullanırsan kolunun ön kasları taş gibi olur 1 haftaya, bu da bisepslerine destek olur. Şınav sayında artış görürsün ve şınavları da set halinde yap, gittikçe sayısını artır. Bir ara başlamıştım ufaktan 15'ten 30'a çektim bir haftada ve 100'e tamamlayabiliyorum set olarak, el yayı filan kullanırsam artırırım diye düşünüyorum. Kollar açık şınav çek, göğüslerini gerdir, göğüs kası da yaparsın. Şimdi benim 25-30 şınav sana az gelebilir ama beni bilen bilir, bu zamana kadar şınav bile çekmemiş kemikleri sayılan zayıf biriyim ve 1-2 haftada bu artış bana iyi gibi geldi. :)

Edit: http://tahribat.com/Forum-Evde-Kutle-Agirliginizla-Yapabileceginiz-Kuvvet-Antremanlari-Video-162870/1/k%C3%BCtle/ Passion4Profession sağlam antremanlar yayınlıyor, şuan baklavalar kasınca belli oluyor. Ayrıca dokununca da sayılıyor, göğüslerde hafif var. Tekrar başlayacağım antremanlara yaz sonunda akarım artık :)

hsyN tarafından 02/Tem/13 18:34 tarihinde düzenlenmiştir

test 1 2
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elrosse
    Elrosse's avatar
    Erkek

Dün itibariyle fitness a başladım ordaki hocam bana hafif şeyler yaptırdığını söyledi. Şuanda perte çıkmış durumdayım. 

Kollarımı kaldırınca canım acıyor arkadaş :)

I dont care.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

2 aylık spor düzenin ardından 1 ay geçti adres değişikliğinden spora gidemiyorum, ama daha öncede olduğu gibi sabah ve akşam şınav alışkanlığı bırakmadım.

Düzenli olarak sabah kalkarken ve gece yatarken şınav çekiyorum, ilk başladığımda 20-25 arası 2 nefes,

ama şu an ilk nefes 35-45 2 ci nefes 45-55  3 nefeste 50-65 arası toplamda sabah minimum 95 maksimum 130 şınav çekiyorum günlük ortalama 200-260  sabah akşam.

Hiç birşeyi tavsiye etmem düzneli olarak sabah akşam şınav çek 1-20 yap 3 dk dinlen 35 5 dk dinlen bi sonraki sana hafif gelir.

Birde sırt şınavı çek ayaklarını yuksekçe bir yere at arkada ellerini bi sandalye tabure sehpa neyse artık koy sırt ve arka kolu çalıştırmış olursun aynı zamanda.

Şınavı arttırırsan göğüs kol şişer kanat şişmezse komik bi hal alırsın.

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    Elrosse bunu yazdı

Dün itibariyle fitness a başladım ordaki hocam bana hafif şeyler yaptırdığını söyledi. Şuanda perte çıkmış durumdayım. 

Kollarımı kaldırınca canım acıyor arkadaş :)

hocam  bu kaslarinin  calistigini gosteririr. 1 haftayq bisey kalmaz

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    COURAGE_x bunu yazdı

2 aylık spor düzenin ardından 1 ay geçti adres değişikliğinden spora gidemiyorum, ama daha öncede olduğu gibi sabah ve akşam şınav alışkanlığı bırakmadım.

Düzenli olarak sabah kalkarken ve gece yatarken şınav çekiyorum, ilk başladığımda 20-25 arası 2 nefes,

ama şu an ilk nefes 35-45 2 ci nefes 45-55  3 nefeste 50-65 arası toplamda sabah minimum 95 maksimum 130 şınav çekiyorum günlük ortalama 200-260  sabah akşam.

Hiç birşeyi tavsiye etmem düzneli olarak sabah akşam şınav çek 1-20 yap 3 dk dinlen 35 5 dk dinlen bi sonraki sana hafif gelir.

Birde sırt şınavı çek ayaklarını yuksekçe bir yere at arkada ellerini bi sandalye tabure sehpa neyse artık koy sırt ve arka kolu çalıştırmış olursun aynı zamanda.

Şınavı arttırırsan göğüs kol şişer kanat şişmezse komik bi hal alırsın.

Ben kanat için elimi iki yana açıyorum, komple vücudumu yukarı aşağı olacak şekilde hareket ettiriyorum. Boyunda da biraz hareketlenme oluyor, ama çok ağrı yapıyor o, omzumun arkası filan ağrıyor. Başka tavsiyeler varsa alalım hocam.

hsyN tarafından 02/Tem/13 18:45 tarihinde düzenlenmiştir

test 1 2
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

peck_deck yapin hocam

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı

peck_deck yapin hocam

o ne demek ?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

30'dan fazla şınav çeşidi var. Şınav çekmek en iyi üst antremanlarından biri ama külli şınav çekmek yerine daha dengeli ve farklı çalışmanı tavsiye ederim. Bütün enerjini şınavla tüketeceğine sit-up, crunch, leg raise, plank, squat, barfiks vs. de dahil et sabah sporuna.

while (1<2)
Toplam Hit: 2390 Toplam Mesaj: 30