folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Wifi İle Çelik Camı Aşmanın Yolu

Wifi İle Çelik Camı Aşmanın Yolu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fox89hakan
    fox89hakan's avatar
    Erkek

bende tam bu makaleye dayanak  su dual band adaptorle

http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=1683&model=TL-WDN4800

su modemo tavsıye edıcektım

http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=2477&model=TL-WDR4900

onları yemezlerse dıye camda olabıldıgınce yakına koy dıyecektım

adamların taptıgına benzer degıl ama sunuda yap olmazsa dıyecektım

tdsoftware.files.wordpress.com/2011/08/grnt108b.jpg

Döndürün dunyayı inmek istiyenler var
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Hayırdır dostum Amerikan büyük elçiliğinemi taktınız bu aleti :)))

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    DjBlueMaN bunu yazdı

Hayırdır dostum Amerikan büyük elçiliğinemi taktınız bu aleti :)))

yok hocam ne amerikan konsolosluğu... holding bünyesindeki bir şirketimizin yaptığı inşaat işinin son halkası. networkü müteahit firma yapar denmiş fakat kablosuz olduğunu bilmiyorduk götümüzde patlamış bir başka iş oldu fakat binaya biçilen değeri göz önüne alırsak hiç bir şey değil...

laboratuarı kurduran konsorsiyum hollandalı amerikan alman şirketlerden oluşuyor. toplam kaç şirket var ben de bilmiyorum. gözüme takılan bir kaç cihaz perkinelmer şirketine aitti; birinin metal yoğunluğunu ölçtüğünü biliyorum aynı cihazı daha önce israilde biodizel laboratuarında da görmüştüm. büyükçe bir makine vardı 4 parçalı onun ne olduğunu anlayamadım kan testleriyle alakalı olabileceğini düşünüyorum.

binayı merak edenlere de yapıyı kısmen anlatayım dışarıdan 9 katlı genişçe bir bina, anadolu yakasında bu yer. yemekhane en üst katta. yemekhanenin üzerinde klima katı var 12 adet devasa klima var bunların tanesinin en az 3 ton olduğunu tahmin ediyorum. bina güvenliğini kendisi sağlıyor, silahlı güvenliği var. camların hiç birisi açılmıyor. laboratuar kısmı eksi katlara kurulu. otopark olarak geniş bahçesi kullanılıyor. Farklı bir asansör sistemi yok daha doğrusu asansör yok yürüyerek girip çıkmak zorundasınız. bol miktarda cam kapı var. koridordaki kapılar biometrik sistem; istenirse kartla istenirse parmak iziyle açılıyor. biz kartla girdik çıktık. eksi katlardaki odaların tümü cam, aydınlatmada ince philips led armatürler kullanılmış. her katta bağımsız kuru ups cihazları var bunlar inform marka.

üç farklı güvenlik var ofislerin güvenliğini sağlayan ekip farklı, laboratuarın güvenliğini sağlayan ekip farklı içeri giriş çıkışı kontrol eden ekip farklı. ofislerde kullanılan tüm makineler dell iş serisi, laboratuardaki makineler de dell iş istasyonları.

ilaç geçiştirmek için kurulmuş bir laboratuar olabilir, ofis katlarında bol miktarda sertifika ve iso klasörü gördüm. abuk sabuk işler yapacaklarını zannetmiyorum.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek

Biyolojik/kimyasal silah mi gelistirecekler, guvenlige bak arkadas.

Antaira mi cozdu isi?

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Hocam sen anlattıkca ağzım açık kalıyor o kadar yüksek ürünlerle ne yapacaklar acaba hapishane falan olmasın veya kimyasal silah üretimi v.s

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Edit : sanırım penceresi yokmuş :)

watervay tarafından 25/Eyl/13 19:14 tarihinde düzenlenmiştir

Syntax error..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Ne biyolojik silahı hacı ya! Böyle on küsür tane laboratuar var istanbulda biri de imesin içindedir.

Arge güvenliği olabilir açık bir cam bile bilgi çalınmasına neden olabiliyor, bazı şirketlerde kağıt bile kullanmıyorlar ofiste bırak kağıdı usb bellek bile takamıyorsun çalıştığın orada kalıyor. Benim aklıma gelen şeyler ilaç veya genetik araştırma olabileceği. bunların dışında bir şeye ihtimal vermiyorum şehrin göbeğinde kimyasal geliştireceksin biyolojik silah geliştireceksin olmaz öyle şey adamı z.kerler. zaten öyle bir şey olacak olsa bir sürü şirket girmez o işin işine.

RETRET tarafından 25/Eyl/13 20:40 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Bu arada inform ups ler var demişsin. Bilgisayarlarda sorun olmaz ama laboratuar makinelerinde umarım socomec (yazılışını tam hatırlamıyorum. Sokomek diye okunuyor) serisi vardır yoksa elmayı armut diye ölçebilirler.
    Ups leri kim aldıysa söyle dikkat etsin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

naptın hacı binanın içini halka ilan  ettin gizlilik ilkesi yokmu orda 

onekine?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Abi ben seni anlamıyorum, hayatımda bu kadar çok yönlü insan görmedim.
    Krav Maga'dan Lab. inşaatına kadar çok değişik bir iş portföyün var.
    İlerleyen yıllarda ne gibi işlere girişirsin artık hayal bile edemiyorum :)

Toplam Hit: 3181 Toplam Mesaj: 29