Work And Travel
-
arkadaslar work and travel programiyla amerikaya geldim suan panama city beach floridadayim boardwalk diyo sikko bi otelin lobbysinde temizlikcilik yapiyorum:D
oncelikle imkani olan herkese bu olayi tavsiye ediyorum gercekten inanilmaz bi deneyim oluyo
yeri geliyo parasiz kaliyosun bunalima giriyosun konusacak adam bulamiyosun falan ama yasanmasi gereken bisey :D
ben geldiimde 2 hafta ise almadilar beni cebimde son 11 dolarim kaldigini hatirliyorum :d ama suanda burdan aldiim kendi netbookumda bu konuyu aciyorum biraz gayret ettikten sonra illaki cozuyosunuz hem dil icinde cok faydali yabanci dil yerinde ogrenilir
diyecegim su ki yaklasik 1 ay daha calisicam sonra gezicem cok klise seylerin disinda amerikada sunu da yap dediginiz bisey varmi ne bilim oneri tavsiye falan bekliyorum sizden =)
seneye falan dusunen arkadaslar olursada yardimci olmaya calisirim
onmli not: uzun zamandir tbt ye girmiyordum ggeri donus yapayim dedim bi baktim ana birsuru konu acmisim :S son actigim 4-5 konuyu kardesim benden habersiz acmis sadece bilginize olsun dedim :D
-
la özgürlük anıtına çık tepesine tükür .. :D
helal olsun hocam .. allah kolaylık versin işinde :)
amerikalı hatunları bi gez dolaş :D gerci oteldesin 1001 çeşitini görüyorsundur.. -
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------haci burda jamaikali filipinli meksikali falan cok
bide bizim gibi ruslar moldovalilar falan gelmisler ben genel olarak onlara takiliyorum ya amerikalilarla o kadar hasirnesir olmadik daha :D zaten hepsi sisman ya
-
zndmn bunu yazdı:
-----------------------------
Amd-x bunu yazdı:
bide bizim gibi ruslar moldovalilar falan gelmisler ben genel olarak onlara takiliyorum ya amerikalilarla o kadar hasirnesir olmadik daha :D zaten hepsi sisman ya
kuru stayla o zaman .. :D:D peki hocam sana yaklaşımları nasıl iş verenin ? hep öğrenmek istemişimdir bu gurbete gidenlere nasıl böyle davranıyorlar. çook almancıdan duydum ama a merika taraflarından hiç olmadı .. nasıl durumlar + maddi manevi yönden. -
haci roller coaster a fln bin:D valla bnde gidecem 1-2yil icinde ins koydum kafaya ama yemisim dilini fln sirf roller coasterlara binmek icin valla(=
-
Amd-x bunu yazdı:
zndmn bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
kuru stayla o zaman .. :D:D peki hocam sana yaklaşımları nasıl iş verenin ? hep öğrenmek istemişimdir bu gurbete gidenlere nasıl böyle davranıyorlar. çook almancıdan duydum ama a merika taraflarından hiç olmadı .. nasıl durumlar + maddi manevi yönden.
-----------------------------biraderim isveren denen sari nalet kadin ilk basta bizi ise almadi 15 gun diretti hergun gidip kapidan donduk
burda heryerden adam var dedigim gibi ben birlesik devletlerin guneyindeyim ve ispanyolca daha cok konusuluyo cok latin var
insanlar cok iyi gibiler ama yapmacik bi iyilik boyle icten deil gibi hersey gta san andreasla tipatip ayni zenciler arabalar binalar hersey.. :D
kurallara deli gibi uyuyolar ve herhangi bi kurnazliga cakalliga kafalari basmiyo 6 dolar tutan biseye 5 dolar tam paraustu icin 11 dolar veriyorum mal mal suratima bakiyo kadin :D
insanlarin yarisinin mustangi kalaninin camarosu var bi kisimda kawasaki ninjalara biniyo :D ama en fazla 45 mil olan hiz limitini kimse gecmiyo :D
kabuguna kapanmis bi ulke gibi biraz cogu insan turkiyeyi bilmiyo nasi bilmezsin diyince abd buyuk bi ulke disariyi bilmeye ihtiyacimiz yok falan diyolar :D
suanda meksika korfezindeki yag sizintisi yuzunden isler kesat buralarda tatil mekani ama cok bos normalde ek is yapmak istiyodum ama simdiki isime zor girebildim :D
-
ugur0 bunu yazdı:
haci roller coaster a fln bin:D valla bnde gidecem 1-2yil icinde ins koydum kafaya ama yemisim dilini fln sirf roller coasterlara binmek icin valla(=
-----------------------------birader ben bizim ordaki boktan seylere binemeyen bi adamim ama kesin binerim burda bida ne zaman gelecez :D:d
olmezsem yazarim burdan sana nasi oldunu :P
-
zndmn bunu yazdı:
insanlar cok iyi gibiler ama yapmacik bi iyilik boyle icten deil gibi hersey gta san andreasla tipatip ayni zenciler arabalar binalar hersey.. :D
----
hocam koptum ya .d.d
ne dim herşeyin hayırlısı kendine dikkat et oralarda .. İşin bol olsun :) -
hacım onu bunu bılmem bı zencı bı japon bide rus götür orada gerisaide bılmem ruslar ıyıdır 1 sene kadar rusyada kaldım ordan bılıom :)
-
nası gittin yaw nerelerde kaldın :| anlat bize:|
-
bende çok istiyorum yurtdışı ya, ilerde düşünücem