folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Work And Travel

Work And Travel

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

en büyük hayalim yurtdışında dil eğitimi almak. pm atıyorum bu konuda yardımcı olursan sevinirim.

www.gramaltinnekadar.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

# Benim 3. yilim bu sene ABD Work and Travel'da.

# Mezun foruma gir orada nereyi gezmek istiyorsan yaz fazlasiyla bilgi var (Gece hayati,gezilecek yerler, restaurantlar, parklar, muzeler vs.) Ucak donusum Miami'den TBT, ABD gorusmesi bile yapilabilir. ;) Dun oglen 4'ten gece 2.30'a kadar bulasik yikadim bir barda gotum cikti resmen. Saati 9,5$'dan. Diger isim Subway'de sandwich yapmak, sebze kesmek, kasiyerlik orasi daha kolay ama orada da temizlik isi yok degil. Bu sene ortam yok ama 2 Turk daha var ayni evde, pek yabanci arkadas yok ondan biraz sikici geciyor desem yeridir. Portsmouth, New Hampshire eyaletindeyim.

# 2 yildir sikiyorlardi isverenler cunku vasifsiz isleri yapiyoruz burada, bu yil isverenim Turk ondan calisanlar bize karsi cok iyiler ve tum herseye dikkat ediyorlar. %80 bir genelleme ile manager ve supervisor lerin yaklasimi iyi olmuyor, yani bundan kasitim zor isleri verirler, hata istmezler falan, hata ararlar.

# Eglence parkina git hatta Orlanda'ya git Disneyland'a sabah 8.30'da gir aksam kapanana kadar anca bitirirsin zaten. Gecen sene eglence parkinda calistim artik bikmistim yukseklik korkumu bile yendim o derece ;)

# Yarin sabah 11'de isim var buyuk ihtimalle 7-8'e kadar falan. Bestbuya gidicem sabah erkenden Iphone 4 icin. Bu yil 1 Ipad, 5 telefon, 1 notebook istiyor arkadaslar. :| Iphone 4 tas gibi olmus amk cok iyi cihaz, burda AT&T kullaniyorum bazi yerlerde disarida bile cekmiyor! Anten ile ilgili problem yasamayacagiz galiba TR'de cok iyi cekiyor cunku Turkcell falan Avea sakat ama :)

# Gecen hafta bisiklet ile eyalet degistirdik nasil is bende anlamadim... Tam sinir biryerdeyiz New Hampshire eyaletinden Maine eyaletine gittik ortalama 10-15 mil=16-22 km falan. 

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

arkadaslar burda 3, yilindaki arkadas dururken bana konusmak dusmez pek ama :D mizmizlanicaksaniz hic gelmeyin cunku adamlar sizi calistiriyolarsa istediklerinizi yapmak zorundasiniz kimse sizin nazinizi burda aileniz gibi cekmiyo sonucta sizin bi patronunuz oluyo ve istedini alamadii zaman geciktiginiz zaman size kizabilir yada kovabilir..

ayrica gelince kabiz oluyosunuz:D bide 21 yasini doldurup gelmenizi siddetle tavsiye ederim ben 19um barlara carta curta girerken kaseliyolar adami 2. sinif insan gibi :D

benim suan tek isim var ek is dusunmuyorum biraz floridanin tadini cikarmak istiyorum wat tarihinin en sansli adamlarindan birisi olduumuda dusunuyorum bakin size kaldigim yeri gostereyim calistigim otelden cok daha iyi bi residenceta kaliyorum =)

http://www.laketownwharf.com/

break dostum ayrica tesekkur ederim yeniden =))

Zugzwang
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

hoca benim bir arkadaşta new corsi de olması lazım tuvalette su yok diyor doğrumu. nasıl yıkıyorsun takımları diyorum peçeteyle temizliyorum diyor. ula koku kalır su gibi olurmu hiç sizin ordada öylemi

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fincan
    Fincan's avatar
    Erkek

Baya guldum gece gece.. Hosgeldin amerikaya..Imkaniniz olursa gelin gezin gorun.. Tahret muslugu yok burlarda devamli kicini kasiyo insanlar:) Tahret muslugu olan tuvalet aparatlari satiliyoda ben tahret isimi goruyorum gerk yok.. Floridaya hic gitmedim kismetse disney e gidicez 2-3 sene sonra ben east coast dayim bir hafta icinde mid-west de olucam. Butun turk gencliginin gelmesini tememni ederim..

ULKUMUZ GOKLERDE DALGALANAN SANCAK;BIZ ALLAH"IN ONUNDE EGILIRIZ ANCAK.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

biz nasıl gelebiliriz benim arakadasta suan abd takılıyor  ben lise mezunuyum  vs  gibi onu nasıl ogrene biliriz yurt dısını

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wakizashi
    Wakizashi's avatar
    Erkek

bende gelicem seneye allahin izniyle yurtdisinda okuyorum zaten bu sene kismet olmadi gec basladigimiz icin agustosda bitiriyoruz  okulu :D ama Turkiyede ayni sitede oturdugum bi arkadasim gitti Florida'ya.. seneye kesin ordayiz ya 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

Ulan hiç kafamda yokken aklıma girdin he

Yapay zeka, zeka değildir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

seneye bende başlıyorum inş :D

Nerde o eski TBT...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Bu sistemde Olmak İçin Gerekenler Nelerdir ? Anlattınıza Göre Yaşam Çok İyi (= Arkadaşda 19 yaşındayım diyor ::D Bu Yaşta Gittiği İçin Tebrikler Hacı..

Toplam Hit: 3246 Toplam Mesaj: 32