Xiaomi'den Tuşlu Ve Kamerasız Android Telefon
-
https://www.youtube.com/watch?v=Wsfgu_EUavU
Xiaomi yine piyasayı iyi okumuş. Ülkemizde özellikle polis okullarında ve askeriyede çok tutulacaktır.
• 2.8inç QVGA (320×240) ekran
• 1.3GHz çift çekirdek Spreadtrum/Unicom SC9820E ARM Cortex A53 + ARM Mali T82 GPU işlemci
• 256MB RAM / 512MB depolama
• Android tabanlı Mocor 5 OS işletim (Google Play yok fakat APK kurulabiliyor ancak root ile Google Play falan kurulur bir şekil çekilir)
• 1480mah batarya / USB type-c
• 4G VoLTE, Hybrid SIM (Nano + Nano / MicroSD)
• WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 LE, GPS
• IR (kızılötesi) portu, aygıt kumandası
• 3.5mm ses jakı, AAC 1511 box hoparlör
• T9 fiziksel dönütlü klavye
• AI sesli akıllı asistan
• AI tabanlı 17 dilde gerçek zamanlı çeviri
• Cihaz ölçüleri 132×53.8×8.5mm
• Fiyatı : 30 dolarAliexpress'ten sipariş verip imei numarasını halledip kullanılabilir. 30 dolar bir şey değil.
-
Bu adamlar işi biliyor.
-
bi tane bana da lazım
olsa da kullansak
30 dolar mk para değil
-
telefonun tasarımı da güzel lan baya beğendim :D
-
Sadece kamerasız olması önemli değil. Askercell ve asker telefonunda hücresel bağlantı bile olmaması gerekiyor. Benim umrumda olmaz açıkcası isterse iphone x kullansın ama bunu yakalatıp da ceza alanlar olacaktır illa ki.
-
türkçe asistan gelirse okuma yazma bilmeyenler ve telefonda yazmakta aramakta zorlanan yaşlılar için baya iyi olur.
ortadaki tuşa basılı tutunca asistan açılıyor sanki.
dedem var 80 yaşında falan, t9 kullanmayı öğretemedim bi türlü, bu yüzden ok tuşlarıyla iniyo rehberde. ismi Z ile falan başlayan biri denk gelince adam iki saatte arayamıyo.
-
bunu getirebilecek eleman var mı birde imei atabilecek tabii
hepsi kaça patlar bize güzelmiş alınabilir
-
Gerçekten fonksiyonel kullanım sunan bi telefon! o değilde satırla tavuk doğuruyor :-P :)
-
manyaksi bunu yazdı
Daha piyasaya yeni çıktı hocam. Aliexpress'e falan düşsün hele bi. Facebook'ta getirip üstüne kar koyarak satanlar var. İmei numarasını falanda hallediyor onlar. Onlardan kapıda ödemeyle alabilirsin bir kaç ay sonra.
-
manyaksi bunu yazdı
Facebook ta xiaomi Türkiye grubunu takip et , ya da miui Türkiye forumuna bak hocam.
-
Tr rahat 250 — 300 arası gider