Xiaomi'den Tuşlu Ve Kamerasız Android Telefon
-
mkyb bunu yazdımanyaksi bunu yazdı
bunu getirebilecek eleman var mı birde imei atabilecek tabii
hepsi kaça patlar bize güzelmiş alınabilir
Daha piyasaya yeni çıktı hocam. Aliexpress'e falan düşsün hele bi. Facebook'ta getirip üstüne kar koyarak satanlar var. İmei numarasını falanda hallediyor onlar. Onlardan kapıda ödemeyle alabilirsin bir kaç ay sonra.
manyaksi bunu yazdıbunu getirebilecek eleman var mı birde imei atabilecek tabii
Facebook ta xiaomi Türkiye grubunu takip et , ya da miui Türkiye forumuna bak hocam.
eyw hocalar annem için düşündüm takipte kalırım
-
manyaksi bunu yazdımkyb bunu yazdımanyaksi bunu yazdı
bunu getirebilecek eleman var mı birde imei atabilecek tabii
Daha piyasaya yeni çıktı hocam. Aliexpress'e falan düşsün hele bi. Facebook'ta getirip üstüne kar koyarak satanlar var. İmei numarasını falanda hallediyor onlar. Onlardan kapıda ödemeyle alabilirsin bir kaç ay sonra.
manyaksi bunu yazdıbunu getirebilecek eleman var mı birde imei atabilecek tabii
Facebook ta xiaomi Türkiye grubunu takip et , ya da miui Türkiye forumuna bak hocam.
eyw hocalar annem için düşündüm takipte kalırım
IMEI değişimi için telefonu satın almadan önce satıcı ile konuşun IMEI nasıl değiştirebiliriz diye. Ya size yolunu gösterir ya da IMEI numarası ver ben atayım der. Eğer hiç anlamayan birine denk gelirseniz içinde zaten IMEI var neden IMEI atmak istiyorsun diye sorar :D cevap verip vermemek sizin kararınız.
-
Milletin anası, babası, nenesi, dedesi hepsi Whatsapp bile kullanıyor bizimkiler bir ismi bulup da beni arayamıyor. Dedem için fena olmaz..
Edit: yanlış yazımlar..
Baturay_Turkmen tarafından 02/Ağu/18 23:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Bataryası 3 günü çıkarırsa . Hemen babama 1 adet alırım . Tuşlar da tam ona göre büyük büyük .
-
samaccc bunu yazdı
Bataryası 3 günü çıkarırsa . Hemen babama 1 adet alırım . Tuşlar da tam ona göre büyük büyük .
2-3 günü rahat çıkarır. Bu telefon ayarında Nokia'nın S40 Javalı telefonlarından kullanmıştım. Ondada wifi ve Whatsapp vardı. Nokia C3-01. Aslında güzel ve sağlam telefondu.
-
İlerleyen dönemlerde nokianın ilk sürümlerine dönecez gibi, het gidi 3310 ne kraldın beee
-
qoqo bunu yazdı
Sadece kamerasız olması önemli değil. Askercell ve asker telefonunda hücresel bağlantı bile olmaması gerekiyor. Benim umrumda olmaz açıkcası isterse iphone x kullansın ama bunu yakalatıp da ceza alanlar olacaktır illa ki.
kumandanım,
askerlerimizin üzerine bu kadar gitmeyin, bırakın nefes alsınlar :)
-
HoLyCat bunu yazdıqoqo bunu yazdı
Sadece kamerasız olması önemli değil. Askercell ve asker telefonunda hücresel bağlantı bile olmaması gerekiyor. Benim umrumda olmaz açıkcası isterse iphone x kullansın ama bunu yakalatıp da ceza alanlar olacaktır illa ki.
kumandanım,
askerlerimizin üzerine bu kadar gitmeyin, bırakın nefes alsınlar :)
Geçen gün gerizekalı son dönem birisi nöbet kulesinde soyunup şov yapıyormuş. Azar uygulamasından yabancı birini düşürmüş müzik açmış striptiz yaparken bizim albaya yakalandı. Albayın bi taklidi var gülmemek için zor tuttum kendimi.
-
imei nasıl olacak?
-
Cihazın satışı başlamış.
https://youpin.mi.com/detail?gid=102876&trace=m1z1-6033-197
Bunun birde 8 MB ramli Lite versiyonu var ama değmez. Onda anca Whatsapp'ı çalıştırabilir arkaplanda o kadarcık ram ile.