Yasir Portal V5.0 Çıktı
-
Eski sürümdeki gereksiz olan özellikleri çıkardım, tasarımı da sadeleştirdim. Maksat kullanım kolaylığı olsun, kullanıcı sitede fazla kalsın.
Açık bulursanız ortalığa paylaşmadan lütfen bana PM atın.
Yabancı dillerde de çıkarmayı düşünüyorum çeviri yapan arkadaşlar benle irtibata geçerse memnun olurum.
Download: http://depo.yasirpro.com/YasirPortalv5.0.zip
Boyut: 1.51 MB
Test adresi: http://www.yasirpro.com -
Hocam hata mesajları çok ortada. Örneğin id=xx yerine hatalı bir kod girince hemen ne hatası aldığımız, alan adı falan geliyor. Onları bir şekilde engellemeni öneririm.
Üyelik soruları nedir öyle. Portalın sadece mühendis çevrelerce kullanılmasını düşünüyorsun sanırım. :)
-
ne işe yarıyor bu program
-
Kullanmayacam ama yapmak, geliştirmek bişiler ortaya çıkartmak güzel bişidir öyle adamları severim.
Eline sağlık dahada geliştirmen dileği ile.
-
admin paneli bilgilerini verirmisin hacı bi bakıp çıkcam :)
bi portal yazıyorum. unutmuşum portal yazmayı :D ne var ne yok bi göz gezdireyim
-
FOXXLY bunu yazdı
bi portal yazıyorum. unutmuşum portal yazmayı :D ne var ne yok bi göz gezdireyim
aynen portal yazmayı bende unutmuşum. şöyle eski bilgiler tazelensin diye hobi niyetine çıkardım
-
Slothere bunu yazdı
Hocam hata mesajları çok ortada. Örneğin id=xx yerine hatalı bir kod girince hemen ne hatası aldığımız, alan adı falan geliyor. Onları bir şekilde engellemeni öneririm.
Üyelik soruları nedir öyle. Portalın sadece mühendis çevrelerce kullanılmasını düşünüyorsun sanırım. :)
hata mesajı olayı gözümden kaçmış ayarladım şimdi. üyelik soruları sadece site içi gezenler biraz kaliteli olsun diye :)
-
WALLACEs bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
aynen portal yazmayı bende unutmuşum. şöyle eski bilgiler tazelensin diye hobi niyetine çıkardım
boş vakitlerde filan yazmak lazımmış onu anladım :)
gelişim, değişim, çağı takip etmek şart olduğunu bir kez daha gösterdi
teşekkür ettim hafız. çok makbule geçti.
-
hoca caphtcha nı çok sevdim :D
-
ndmylmz bunu yazdı
hoca caphtcha nı çok sevdim :D
2008 öss sorularıydı bunlar, o sorularla üniye gittiğim için ayrı bi yeri var bende :)
-
sokoban bunu yazdı
ne işe yarıyor bu program