Yasir Portal V5.0 Çıktı
-
joe_black bunu yazdısokoban bunu yazdı
ne işe yarıyor bu program
hazır site, içerik yönetimi falan filan
-
forumda tbt den esinlenme var sanki.
-
http://www.yasirpro.com/downloads.asp?id=18%20a hacı açık var burda
-
Dil dosyası halinde ise Almancaya çeviride yardım ederim.
-
Kodlaman çok dandik, bi sürü de açık var, kullanmaya değmez.
-
ZoneTR bunu yazdı
Kodlaman çok dandik, bi sürü de açık var, kullanmaya değmez.
baştaki besmeleden dolayı mı dedin bunu doğru söle bak :)
-
Sen o besmeledeki Allah'a kurban ol, bende olayım.
Ne alakası var Besmele ile.
Kodlaman çok dandik, Version 5 demişsin, bu kadar kargacık kurgacık bir kodlama ile portal çıkartma sen.
Sql kodlarının kullanımını öğren oturda.Alt alta do while döngüsü yapılıp select konurmu içine.
-
Kodlamaya bak hizaya gel.
Set rec= Server.CreateObject("Adodb.Recordset")
bagla = "select * from ForumMesaj where cevap = 1 and yazan='" & forumyazan & "' order by siralama DESC"
rec.Open bagla, Connect, 1, 3
for m=1 to 20
if rec.eof then
response.Write("Henüz konu açmadı!")
exit for
end ifselect top 20, select tabloadi limit 20 gibi sql sorgu çeşitleri var duydunmu hiç.
-
ZoneTR bunu yazdı
Kodlaman çok dandik, Version 5 demişsin, bu kadar kargacık kurgacık bir kodlama ile portal çıkartma sen.
Sql kodlarının kullanımını öğren oturda.Alt alta do while döngüsü yapılıp select konurmu içine.
tembellikten olmuş olabilir. kullandığım ilk sürümlerdeki olaylardan copy-paste durumundan olmuş olabilir. var 50 tane sebep ilk tbt'de yayınlamamın sebebide bu zaten siz söyleyeceksiniz hataları, açıkları ben düzeltcem. zaten ben bu durumdan bişey kazanmıyorum hacı maksat benim kullandığım portaldan başkalarıda faydalansın, 1 ay 5-10 kişi fazla giriyo siteye tek fayda bu. versiyon isimlerini de kafama göre hesapsız veriyorum zaten. binevi hobi gibi.
-
ZoneTR bunu yazdı
Bişeyler yanlış olabilirde bu asabiyet niye,karşındaki düşmanınmı. Aranızdaki muhabbeti bilmiyorum ama üslubun çök kötü olmuş. Güzel güzel anlatmak varken bu asmak kesmek niye sebebini çözemedim.
Müridin yanlışlarını daha iyi bi dillede söyleyebilirdin. Zaten bu konuda mükemmelim falan diye iddiası olmamışki.