Yeni Bir İnsan Türü Bulundu. Homo Floresiensis
-
http://www.youtube.com/watch?v=WWc9iT1R72U
kuytul tarafından 09/Ağu/12 12:51 tarihinde düzenlenmiştir -
yeni mi bulundu 2007, 2009'da mı bulundu?
-
DJ_Alper bunu yazdı
içinde maymun geçmese şaşardım :) Maymun evlatları kendilerinin maymundan geldiğini söylüyorlardı şimdi bu türün maymundan geldiğini söylüyorlar maymunlar dile gelmeden bu olay çözülmez :)
Harbiden şu maymunlar bir dile gelseydi. Bizde kurtulsaydık.
-
-
Fake olaylar zinciri,
2.5 milyon yıl dünyada o kadar insancık nesli yok sallamasyondan başka bir şey değil
Ayrıca dünya öyle yüz milyon yıllık falan bir geçmişi yok insan hayatı olarak -
necroshine bunu yazdı
belgeseli izliyordum tam 22. dklarda felan çok heycanlı gidiyor aşama aşama neyin nerden geldiğini cevaplıyor 22:58 beni bitirdi :D
-
DJ_Alper bunu yazdı
içinde maymun geçmese şaşardım :) Maymun evlatları kendilerinin maymundan geldiğini söylüyorlardı şimdi bu türün maymundan geldiğini söylüyorlar maymunlar dile gelmeden bu olay çözülmez :)
ne cahil adamsın yaw, önce konu hakkında bilgi sahibi olda fikir sahibi olmana çokk var... -
Her konuda herkes neden bi espri yapma çabasına giriyor anlamış değilim.Her konuyu baltalamaya çalışan baltalar yüzünden,adam gibi bişeyler yazacak olan da yazmıyor.Adam konuyu bilim teknoloji kısmına açmış,nedir bu komiklik yarışı yaw
-
Evrime kanıt olarak aranan ara tür zaten bulundu arkadaşlar.
Ama şimdi bu bulunduğu için ana tür olmuş. o yüzden bunla martının arasını bulana kadar evrim hala bir teori olarak kalacakmış.
-
HolyOne bunu yazdı
Evrime kanıt olarak aranan ara tür zaten bulundu arkadaşlar.
Ama şimdi bu bulunduğu için ana tür olmuş. o yüzden bunla martının arasını bulana kadar evrim hala bir teori olarak kalacakmış.
oh shit