Yeni Bir İnsan Türü Bulundu. Homo Floresiensis
-
Kafatası Afrikalıları andırmıyorda değil hani, Bir an evrime sıcak baktım :D)
-
kuytul bunu yazdı
Vay V 2.0 yapmışlar
-
1-618-GR bunu yazdı
Fake olaylar zinciri,
2.5 milyon yıl dünyada o kadar insancık nesli yok sallamasyondan başka bir şey değil
Ayrıca dünya öyle yüz milyon yıllık falan bir geçmişi yok insan hayatı olarakKaynak?
-
Arkadaşlar. Bakın bilgi edinmek ve öğrenmek açısından yazılmış bir yazı.
Bu yazı ile ( türkçe olanı saymıyorum bu ordan burdan cümle alıntısı özet bir yazıdır ) neyin ne olduğunu ve bir kafatası ve onun değişim / gelişim farktörü ile nelerin bağlantılı olduğunu göstermek istedim.
Bu arada ; 2007 ve 2009'da Kenya'nın kuzeyinde bulunan yeni Homo floresiensis fosillerin 1.78 ve 1.95 milyon yıllık olduğu belirtiliyor. denilen yazıda ilk kez demiyor dikkatinizi çekerim. Bu sadece 2007 ve 2009 da bulunan fosilleri belirten bir cümle.
Kaynakları okursanız, ki ingilizceni yoksa bile en azından yan yana olan yıl ve şehir isimlerine bakarak bile olayları görebilirsiniz.
-
xzxz bunu yazdı
evrim uzmanları "değerli" yorumlarını eklemişler hemen , emimin dünyadaki bilim çevreleri titreyip kendilerine gelmişlerdir
Ne Demezsin.... Deprem Bile Olmuştur Titreşimdende biz bi haberiz işte. :)
-
ErotikPanda bunu yazdı
Bu yazı ile ( türkçe olanı saymıyorum bu ordan burdan cümle alıntısı özet bir yazıdır ) neyin ne olduğunu ve bir kafatası ve onun değişim / gelişim farktörü ile nelerin bağlantılı olduğunu göstermek istedim.
Bu arada ; 2007 ve 2009'da Kenya'nın kuzeyinde bulunan yeni Homo floresiensis fosillerin 1.78 ve 1.95 milyon yıllık olduğu belirtiliyor. denilen yazıda ilk kez demiyor dikkatinizi çekerim. Bu sadece 2007 ve 2009 da bulunan fosilleri belirten bir cümle.
Kaynakları okursanız, ki ingilizceni yoksa bile en azından yan yana olan yıl ve şehir isimlerine bakarak bile olayları görebilirsiniz.
Hayda hocam benim İngilizcem de iyidir aslında. Kaynaklara bakıyorum bakıyorum, hiç birisinde Kenya'da 2007'de ve 2009'da bulunan fosillerden bahsedilmiyor. Çünkü literatürde türe ait 1 tane fosil kaydı var o da 2003'te Endonezya'da bulunan. Belki bu kaynaklarda değil başka yerde vardır diye internette araştırdım, yok. Ayrıca madem yazıda Kenya'da bulunan türlerden (ki öyle bir şey yok literatüre göre) bahsediyor, neden yeni bir tür diyor taa 2003'te bulunan türe?
Şu kaynaklarda senin gördüğün anlaşılan benim göremediğim İngilizce kısmı bir yapıştır bakalım okuyalım.
-
KrypT bunu yazdı1-618-GR bunu yazdı
Fake olaylar zinciri,
2.5 milyon yıl dünyada o kadar insancık nesli yok sallamasyondan başka bir şey değil
Ayrıca dünya öyle yüz milyon yıllık falan bir geçmişi yok insan hayatı olarakKaynak?
200 milyon yıl önce bir insan nesli var demi ? Daha bilgisayarı yeni bulabilmişler yahu hocam bu insanlara hakaret zaten insan beynine bile hakaret :|¨¨
Yapılan tüm mumya vari kazı çalışmaları lahitler bulunan kemik ve doku örnekleri vs vs.
Hepsi bir teori ile tahminen şu kadar yıl önce diye adlandırılıyor IQ testi gibi bir şey hocam o tamamen kaç yıl olduğunu asla bilemez, o yüzden mesela ölen birinin cesedi 10 yılda şu hale geliyorsa, önceki bulunan fosillerden yola çıkılarak bu o zaman şu kadar milyon yıl önce deniliyor, ee ölüp hiç cesedi çürümeyen var? 30 yıl önce ölmüş ?
Hürriyet manşet atmıştım 20 sene evvele yakın şeyh çalındı diye, araştır bak hacı salih efendi hz. ceset bırakıldığı gibi halâ öyle duruyor o zaman dün mü öldü bu mubârek ?
Cesetlerin çürümesinde çok değişik olaylar var hocam o yüzden tamamen yarı yarıya hurafe o olay. -
HolyOne bunu yazdı
Evrime kanıt olarak aranan ara tür zaten bulundu arkadaşlar.
Ama şimdi bu bulunduğu için ana tür olmuş. o yüzden bunla martının arasını bulana kadar evrim hala bir teori olarak kalacakmış.
ara tür arayanların mantığını güzel özetledin hocam kutluyorum.
-
KrypT bunu yazdıErotikPanda bunu yazdı
Hayda hocam benim İngilizcem de iyidir aslında. Kaynaklara bakıyorum bakıyorum, hiç birisinde Kenya'da 2007'de ve 2009'da bulunan fosillerden bahsedilmiyor. Çünkü literatürde türe ait 1 tane fosil kaydı var o da 2003'te Endonezya'da bulunan. Belki bu kaynaklarda değil başka yerde vardır diye internette araştırdım, yok. Ayrıca madem yazıda Kenya'da bulunan türlerden (ki öyle bir şey yok literatüre göre) bahsediyor, neden yeni bir tür diyor taa 2003'te bulunan türe?
Şu kaynaklarda senin gördüğün anlaşılan benim göremediğim İngilizce kısmı bir yapıştır bakalım okuyalım.
Şöyle ota boka muhalefet olmayın hocam ya..
Eşşek kadar yamışım türkçesine bakmayın ordan burdan alıntı diye.
Al altına 3 tane kaynak koymuşum yayın yılıda 2004 zaten
Australian and Indonesian researchers discovered bones of the miniature humans in a cave on Flores, an island east of Bali and midway between Asia and Australia
http://news.nationalgeographic.com/news/2004/10/1027_041027_homo_floresiensis.html
Daha neyi uzatıyorsunuz. Derinlemesine araştırma isteyen hiç değilse google translate e yapıştırıp ordan okur.
Sikimsonik başlığamı takılacaksınız içide yazan bi ton kaynağamı
Sikiyim paylaşacağım bilgiyide yazacağım yazıyıda
ulan millet araştırsın görsün diye konu açıyoruz biri idnden girer biri maymun videosu koyar biri gelmiş başlığa takılır.
Biride gelip aga bu nedir demez kaynak vermez sikicem böyle muhabbeti.
Online mod varsa rica konunun silinmesidir.
-
SerYolcu bunu yazdı
Ulan bayıldım ya :D
yeni tür bulunmuş, bi sevdirip gidin ya :)