folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Yeni Bir İnsan Türü Bulundu. Homo Floresiensis

Yeni Bir İnsan Türü Bulundu. Homo Floresiensis

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek

Kafatası Afrikalıları andırmıyorda değil hani, Bir an evrime sıcak baktım :D)

instagram.com/macrlz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek

Vay  V 2.0 yapmışlar

instagram.com/macrlz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    1-618-GR bunu yazdı

Fake olaylar zinciri,

2.5 milyon yıl dünyada o kadar insancık nesli yok sallamasyondan başka bir şey değil

Ayrıca dünya öyle yüz milyon yıllık falan bir geçmişi yok insan hayatı olarak

Kaynak?

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar. Bakın bilgi edinmek ve öğrenmek açısından yazılmış bir yazı.

Bu yazı ile ( türkçe olanı saymıyorum bu ordan burdan cümle alıntısı özet bir yazıdır ) neyin ne olduğunu ve bir kafatası ve onun değişim / gelişim farktörü ile nelerin bağlantılı olduğunu göstermek istedim.

Bu arada ; 2007 ve 2009'da Kenya'nın kuzeyinde bulunan yeni Homo floresiensis fosillerin 1.78 ve 1.95 milyon yıllık olduğu belirtiliyor. denilen yazıda ilk kez demiyor dikkatinizi çekerim. Bu sadece 2007 ve 2009 da bulunan fosilleri belirten bir cümle.

Kaynakları okursanız, ki ingilizceni yoksa bile en azından yan yana olan yıl ve şehir isimlerine bakarak bile olayları görebilirsiniz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı

evrim uzmanları "değerli" yorumlarını eklemişler hemen , emimin dünyadaki bilim çevreleri titreyip kendilerine gelmişlerdir

Ne Demezsin.... Deprem Bile Olmuştur Titreşimdende biz bi haberiz işte. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı

Bu yazı ile ( türkçe olanı saymıyorum bu ordan burdan cümle alıntısı özet bir yazıdır ) neyin ne olduğunu ve bir kafatası ve onun değişim / gelişim farktörü ile nelerin bağlantılı olduğunu göstermek istedim.

Bu arada ; 2007 ve 2009'da Kenya'nın kuzeyinde bulunan yeni Homo floresiensis fosillerin 1.78 ve 1.95 milyon yıllık olduğu belirtiliyor. denilen yazıda ilk kez demiyor dikkatinizi çekerim. Bu sadece 2007 ve 2009 da bulunan fosilleri belirten bir cümle.

Kaynakları okursanız, ki ingilizceni yoksa bile en azından yan yana olan yıl ve şehir isimlerine bakarak bile olayları görebilirsiniz.

Hayda hocam benim İngilizcem de iyidir aslında. Kaynaklara bakıyorum bakıyorum, hiç birisinde Kenya'da 2007'de ve 2009'da bulunan fosillerden bahsedilmiyor. Çünkü literatürde türe ait 1 tane fosil kaydı var o da 2003'te Endonezya'da bulunan. Belki bu kaynaklarda değil başka yerde vardır diye internette araştırdım, yok. Ayrıca madem yazıda Kenya'da bulunan türlerden (ki öyle bir şey yok literatüre göre) bahsediyor, neden yeni bir tür diyor taa 2003'te bulunan türe?

Şu kaynaklarda senin gördüğün anlaşılan benim göremediğim İngilizce kısmı bir yapıştır bakalım okuyalım.

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    1-618-GR bunu yazdı

Fake olaylar zinciri,

2.5 milyon yıl dünyada o kadar insancık nesli yok sallamasyondan başka bir şey değil

Ayrıca dünya öyle yüz milyon yıllık falan bir geçmişi yok insan hayatı olarak

Kaynak?

200 milyon yıl önce bir insan nesli var demi ? Daha bilgisayarı yeni bulabilmişler yahu hocam bu insanlara hakaret zaten insan beynine bile hakaret :|¨¨

Yapılan tüm mumya vari kazı çalışmaları lahitler bulunan kemik ve doku örnekleri vs vs.

Hepsi bir teori ile tahminen şu kadar yıl önce diye adlandırılıyor IQ testi gibi bir şey hocam o tamamen kaç yıl olduğunu asla bilemez, o yüzden mesela ölen birinin cesedi 10 yılda şu hale geliyorsa, önceki bulunan fosillerden yola çıkılarak bu o zaman şu kadar milyon yıl önce deniliyor, ee ölüp hiç cesedi çürümeyen var? 30 yıl önce ölmüş ?

Hürriyet manşet atmıştım 20 sene evvele yakın şeyh çalındı diye, araştır bak hacı salih efendi hz. ceset bırakıldığı gibi halâ öyle duruyor o zaman dün mü öldü bu mubârek ?

Cesetlerin çürümesinde çok değişik olaylar var hocam o yüzden tamamen yarı yarıya hurafe o olay.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Evrime kanıt olarak aranan ara tür zaten bulundu arkadaşlar.

Ama şimdi bu bulunduğu için ana tür olmuş. o yüzden bunla martının arasını bulana kadar evrim hala bir teori olarak kalacakmış.

ara tür arayanların mantığını güzel özetledin hocam kutluyorum.

enjoy i'm vaccinated
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    ErotikPanda bunu yazdı

Hayda hocam benim İngilizcem de iyidir aslında. Kaynaklara bakıyorum bakıyorum, hiç birisinde Kenya'da 2007'de ve 2009'da bulunan fosillerden bahsedilmiyor. Çünkü literatürde türe ait 1 tane fosil kaydı var o da 2003'te Endonezya'da bulunan. Belki bu kaynaklarda değil başka yerde vardır diye internette araştırdım, yok. Ayrıca madem yazıda Kenya'da bulunan türlerden (ki öyle bir şey yok literatüre göre) bahsediyor, neden yeni bir tür diyor taa 2003'te bulunan türe?

Şu kaynaklarda senin gördüğün anlaşılan benim göremediğim İngilizce kısmı bir yapıştır bakalım okuyalım.

Şöyle ota boka muhalefet olmayın hocam ya..

Eşşek kadar yamışım türkçesine bakmayın ordan burdan alıntı diye.

Al altına 3 tane kaynak koymuşum yayın yılıda 2004 zaten

Australian and Indonesian researchers discovered bones of the miniature humans in a cave on Flores, an island east of Bali and midway between Asia and Australia

http://news.nationalgeographic.com/news/2004/10/1027_041027_homo_floresiensis.html

Daha neyi uzatıyorsunuz. Derinlemesine araştırma isteyen hiç değilse google translate e yapıştırıp ordan okur.

Sikimsonik başlığamı takılacaksınız içide yazan bi ton kaynağamı

Sikiyim paylaşacağım bilgiyide yazacağım yazıyıda

ulan millet araştırsın görsün diye konu açıyoruz biri idnden girer biri maymun videosu koyar biri gelmiş başlığa takılır. 

Biride gelip aga bu nedir demez kaynak vermez sikicem böyle muhabbeti.

Online mod varsa rica konunun silinmesidir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı

Ulan bayıldım ya :D

yeni tür bulunmuş, bi sevdirip gidin ya :)

Toplam Hit: 5473 Toplam Mesaj: 47