Yerli Facebook Geliştiren Türk - Gunble
-
bir türk daha facebook klonu yapmış, artık sırtımız yere gelmez.
-
SUPERBICO bunu yazdıAyazz bunu yazdı
Sunucularımı kendim kurdum, yazılımını kendim yazdım. 2-2,5 yılda buraya kadar getirdim daha da hızlanması için bir ekibimin olmasını istiyorum
bold ile belirtilmiş alanda ne demek istemiş anlamadım. Evde sunucusu varmış, oraya 1gbit hat almış falan filan öyle mi yapmış? Yoksa sunucu kiralayıp kendi yazdığı yazılımını içine mi kurmuş? Çok kafa karıştırıcı oldu.
Vidyonun sonunda sunucuları gösteriyor zaten
Oraya kadar izlememiştim. Hem ses az geliyor, hem de acayip ego sahibi bir kişiliği olduğundan olsa gerek.
Dipnot: Bu kadar ciddi bir projeyle uğraşırken domaini seneden seneye yenilemek pek de güven verici gelmedi ama reklamın kralını yaptı adam 2 dakkada.
1049 tarafından 13/Tem/13 20:28 tarihinde düzenlenmiştir -
garajda yapmamış. Tutmaz bu iş
-
zumsuk bunu yazdı
garajda yapmamış. Tutmaz bu iş
hahah iyidi bu :))
edit : suan giriyo :))
edit 2 : bu adamdaki azim bende olsa duvari deler gecerim :))
ayrica dedigi kadar kod bilgisi varsa bugune kadar durdugu kabahat
ben olsan simdi dondugum kacinci kose olurdu kim bilir :))
napnapp tarafından 13/Tem/13 21:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Facebook ile giriş yap seçeneği var hehe
-
şimdiye kadar zilyon tane sosyal ağ yapıldı zaten. mesele scripti yazmak değil ki.
hedeflediği 1 milyon kullanıcının bilgilerini 1 tb hdd de tutabileceğini falan sanıyor sanırım. daha sanal pos vermemişler muhattab alıp :p
millet dışarda orjinal şeyler üretirken biz hala türk dizi yapımcıları kafasıyla dışardan ne araklayabiliriz diye fellik fellik dolanıyoruz.
-
Facebook'un ilk halini bilen var mı ? Neden küçümseniyor anlamıyorum.Adam salağa benziyor ama hakkı var şimdi.Destek yok kardeşim destek.Mark destek almasaydı facebook bu halde olurmuydu sanıyorsunuz.
-
beyler onun bunu bırakında valla alh razısı için şu ramazanda bi üye olun günlük 1 kerede olsa girin birşeyler yazın çıkın bu iş tutar bence adam tek başına bu noktaya getirebilmiş ise dahasını bence çok iyi bi şekilde yapar.
-
edit : :)
Darkfeo tarafından 15/Tem/13 03:38 tarihinde düzenlenmiştir -
ulan bizde öyle bi kesim var ki, adam boktan uzay mekiği yapsa " ne var bunda o da bişey mi, amarigalılar sidikten yapmış hıh" diyolar. siz ne yaptınız? bi de sizinknii görsek ?
tutar tutmaz onu bilemicem de helal olsun adam kendi başına birşeyler yapmış.
güzel mi peki ? tema görüntü vs hepsi çakma gibi pek beğenmedim. üye olmadım üye olmayı da düşünmüyorum. ama adamı takdir ediyorum bravo diyorum.