Yerli Facebook Geliştiren Türk - Gunble
-
-
sitede ki facebook ile bağlan nedir yaa ?
-
site geriye gitti.şaka mı :D
-
site çok boktan..
-
ulan bu medyayı anlamıyorum lan ben adam oturmuş klon site yapmış haberini yapıyorlar 2-2,5 sene uğraşmış felan diyolar siteye baksan 5 para etmez her tarafı çalıntı gibi duruyo ulan türkiyede yapılmamış klon olmayan sistem yazıyoruz epanoos diye 2 sene üzerinde uğraşıyorum okulda açılışını yapıyorum sonrasında medyadan bazı yerleri arıyoruz afedersiniz ama siklerine bile takmıyorlar ulan illa sosyal medya sistemi mi yazalım bu medya ve böyle tipler olduğu sürece kusra bakmayın ama bizim ülkeden ne facebook çıkar nede twitter anca klon yazılım yapar dururuz!
Bide bunu yapan kişinin sanırım bilgisayar bilgisi sıfır ulan evde sunucumu tutulur git datacenterdan dolap kirala bas üzerine kilidi kimse elleyemesin hem datacenterların çoğu yeni projelere yardımcıda oluyorlar kusra bakmayın ama bunu yapan adamda sike sürülcek akıl yok!
-
BarisYigit bunu yazdı
site çok boktan..
galiba öyle üye olalım dedik gitti site
-
It works!
This is the default web page for this server.
The web server software is running but no content has been added, yet.
-
adam gafil avlandı :)
yüksek trafik altında handle edemedi sistemi.
sağlık olsun
-
joe_black bunu yazdı
ulan bizde öyle bi kesim var ki, adam boktan uzay mekiği yapsa " ne var bunda o da bişey mi, amarigalılar sidikten yapmış hıh" diyolar. siz ne yaptınız? bi de sizinknii görsek ?
tutar tutmaz onu bilemicem de helal olsun adam kendi başına birşeyler yapmış.
Ben üye oldum belki kullanılır.
-
zamanında daha iyisi yapıldı hemde türk tarafından hemde burdan bi şahıs activity community sitesi kurmuştu facebookun bile o zaman kullanmadığı xmlhttprequest ajax kullanıodu on numaraydı türkiyenin vk.com u olurdu en azından diodum sonra kapandı :)