folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yeşil Lazer Pointer - 10 Km Etki Alanı! (100 Mw)

Yeşil Lazer Pointer - 10 Km Etki Alanı! (100 Mw)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RunAway
    RunAway's avatar
    Erkek

Hocam bende istiyorum. Haberleşelim. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

Hocam şimdi, 100mW likler bişey yakmaz gerçeği sahtesini boşver 500 lük ve üstü olanlarla yakabilirsin anca

üründen isteyen arkadaşlar pm ile kaçlık istediklerini yazarsanız ordan konuşalım.

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Böyle yüksek miliwatlı lazerlerle martılarla oynamak güzel oluyor.

Gece uçan martının önüne tutun lazeri , çarpmamak için durup yön değiştiriyor. Ben okadar uzmanlaştım ki martıyı istediğim yere götürebiliyorum lazerle.

Bendeki lazer 200mw. daha düşükler martıya kadar yeterince güçlü çıkmayabilir. Martının onu engel sanıp durması lazım.

Not: üstüne tutmamaya çalışın gözüne gelmesin yazıktır.

HolyOne tarafından 18/Kas/12 22:33 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

yeni ürünler geldi arkadaşlar şuan elimde 1 adet 100 lük 2 adet 200 lük kaldı 200lük olanlar özel mıknatıslı kutuda resimde göründüğü gibi şarjlı. sarj aleti ile pili kutunun içindedir. ayrıca bileğe bağlamak için ipi de var. Şarj aletiyle ileri geri hareket eden arka tarafı ile her boyutta pilide şarj edebilirsiniz. diğerine görede tasarımı daha farklıdır. isteyenler pm atabilir. 100 lük 30 tl. 200 lük 100 tl dir. 1 saat içinde sipariş verirseniz hemen gönderebilirim

metalkolik tarafından 19/Kas/12 15:50 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

vallahi dostum benim aldığım 100lük idi . ELimi ucunda tutamaz idim. Koyu kahve bir masa örtüsü vardı üstüne adımı yazıyordum yaka yaka. Gazetenin siyah yerlerini yakabiliyordum da.. Teee ebesinin şeyine kadar da gidiyordu .... alıp satıyorsun bişey demiyorum ama 100lük yakmaz diyosan benim zamanımdakiler gerçek 100lüktü o zaman. Hatta elemanın biri koruma amaçlı bunlara direnç takıp güç düşürüyorlar yoksa yasak falan sallıyodu belkim ondandır. neyse hayırlı satışlar.

İmzalamazsam ne olcak?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

şimdi 100 lük ve 200 lük die hitap ettiğimiz max. çıkış gücüdür. bide dalga boyu olayı var mesela bunlarda 532nm dir bunların yüksek olanları var onlar yakar. bnim arkadaşta var 532 nm ve 1200 mw lik alet kibriti 1 2 dk da anca yakabildi. anlatabildim umarım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek
    metalkolik bunu yazdı

şimdi 100 lük ve 200 lük die hitap ettiğimiz max. çıkış gücüdür. bide dalga boyu olayı var mesela bunlarda 532nm dir bunların yüksek olanları var onlar yakar. bnim arkadaşta var 532 nm ve 1200 mw lik alet kibriti 1 2 dk da anca yakabildi. anlatabildim umarım.

1000 dolar minimum hoca 1200mwlikler. 1-2 dakika degil 1 2 saniyede yakar ayrica gozluksuz kullanirsan sicarsin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek
    alicem bunu yazdı
    metalkolik bunu yazdı

1000 dolar minimum hoca 1200mwlikler. 1-2 dakika degil 1 2 saniyede yakar ayrica gozluksuz kullanirsan sicarsin.

kardeş üstünde 1200 yazıyodu ve kibriti 1 2 dk da yaktı yalanmı dicem. üstelikte çıplak gözle baya oynadık sıçmadık hiç. dalga boyu 532 nm idi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackace
    blackace's avatar
    Erkek
    metalkolik bunu yazdı
    alicem bunu yazdı
    metalkolik bunu yazdı

kardeş üstünde 1200 yazıyodu ve kibriti 1 2 dk da yaktı yalanmı dicem. üstelikte çıplak gözle baya oynadık sıçmadık hiç. dalga boyu 532 nm idi

200 mw var burada kibriti anında yakıyor.. 

http://youtu.be/LAnzVAyHjvU?t=3m30s

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

e buların fiyatlarıda 100 tl deil hocam vardır bi olayları fiyatları 1000$ üstünde bunlar

Toplam Hit: 19827 Toplam Mesaj: 159