Yeşil Lazer Pointer - 10 Km Etki Alanı! (100 Mw)
-
LethaLImpacT bunu yazdımetalkolik bunu yazdıLethaLImpacT bunu yazdı
hocam biraz aarştırrdım da 200 lük veya 1000 lik alacam sen de var mı bunlardan.?=
200 lük var 1000 likler pahalı ucuz buldum deme onlar balon
balon derken hocam ?
yani gücü az oluyo bu arada son 4 tane kaldı
-
LethaLImpacT bunu yazdımetalkolik bunu yazdıLethaLImpacT bunu yazdı
hocam biraz aarştırrdım da 200 lük veya 1000 lik alacam sen de var mı bunlardan.?=
200 lük var 1000 likler pahalı ucuz buldum deme onlar balon
balon derken hocam ?
Bildiğin şişirmelik , abi adama nasıl sorular soruyosunuz iyi sabırla cevaplıyor he :)
-
aklıma geldi ....???? buna bi aparat taksakta uzaga istedigimiz yazıyı yazdırabilsek mümkünatı varmıdır acaba yazının büyüklügü önemli degil örnek veriyorum 1 km uzaktaki birinin yanına ttuttugumuzda istedigimiz bir kaç kelime yazıyı okuyabilsin , optik bilgisimi gerekir nedir , içinde ekran kartı kullanılan projektör tv ler var onlar gibi mesela yada öyle olmak zorunda degil eski batman filmindeki gibi önüne nesne koyup ışık gölge ilişkisi kurdurulabilir mümkünmüdür
bilgisi olan varsa fikirlerini döksün bakalım ortaya :D
-
200'lük fiyatı nedir ?
-
DarkSkull bunu yazdı
200'lük fiyatı nedir ?
100 tl
-
başlıkta yanlış yazım var
100mW olması lazım öyle olursa 100 miliwatt olur = 0.100 watt
100MW olursa 100 megawatt olur = 100 000 000 watt yapar
belirteyim dedim :D
-
wert bunu yazdı
başlıkta yanlış yazım var
100mW olması lazım öyle olursa 100 miliwatt olur = 0.100 watt
100MW olursa 100 megawatt olur = 100 000 000 watt yapar
belirteyim dedim :D
ahaha ayrıntıları salla hacım istiyonmu onu de :p
-
Ben aslında 200'lük istiyorum da fiyatı yüksek geldi. Önümüzdeki ay bakalım elinde kalırsa 200'lük alabilirim.
-
Konuyu zikmek gibi olmasın da..
Meraklı muritler burdadır diye yazıyorum,
dvd yazıcının lazerini sökün, 1.5volt diyot lazer, onun önüne de basit bir mercek koyun(1liralık lazerlerinkinden)
uzağa gitmez, ama 50cm'den pet bardağı delmiştim.. sonra 3volt verdim yanlışlıkla elime yapıştı :D
-
kaanstain bunu yazdı
Konuyu zikmek gibi olmasın da..
Meraklı muritler burdadır diye yazıyorum,
dvd yazıcının lazerini sökün, 1.5volt diyot lazer, onun önüne de basit bir mercek koyun(1liralık lazerlerinkinden)
uzağa gitmez, ama 50cm'den pet bardağı delmiştim.. sonra 3volt verdim yanlışlıkla elime yapıştı :D
sıkıntı yok hocam sen bu yorumla konuyu deil anca elini zikersin :)