Yeşil Peri ( 1 LT Absent ) Orjinal Fransız Ürünü
-
Beyler yanlız uyarayım o sandığınız yeşil peri diye anılan abset in alkol oranı %90 ın üzerindedir.
Alacağınız absentin alkol oranı %70dir büyük ihtimalle.
-
biz 60 tl ye alabilecekken yüzüne bakmıyoruz :D o kadar da abartmayın
-
manhyak bunu yazdı
Beyler yanlız uyarayım o sandığınız yeşil peri diye anılan abset in alkol oranı %90 ın üzerindedir.
Alacağınız absentin alkol oranı %70dir büyük ihtimalle.
aynen öyle 70
-
Yapılan yorumlardan sonra açıkçası kararsız kaldım. Teklifimi geri çekebilme şansım varsa geri çekiyorum. Eğer yoksa da alırız artık yapacak bir şey yok :)
-
Açık arttırmayı boşverin. Yolla hocam ilk karabük otobüsüyle gece canlı yayında yanıma 2 mürid alıp hepsini tek başıma içeyim youtube videosundan parayı vururuz :)
-
Icildiginde ismail turut gibi terleten bir alkol,tad yok icim zevki yok zehir gibi bisey verdigi kafa paha bicilemez ama girtlaktan mideye kadar gectigi heryer yaniyor sanki benzin icip pesinden ates yakmis gibi.. :I teklifim 100 türk lirasi :/
-
2010 yılında 3 shot ard arda çikolata ile birlikte içmiştim sonra kusup kusup uyudum
Lanet bir içki. En kralını dansöze çevirir.
-
Yakınca tüm alkolü uçup adaçayına dönüyor arkadaşlar. Alkol kullanmayan arkadaşlarınızla birlikte içebilirsiniz.
-
Rakam abartılmmasın diye bilerek yazdım 10 euro dedim 20 euroda biter sattarım diyordum
-
Bende 70 liği var. 35 mg thujone mevcut.
Gayette güzel. Alana afiyet olsun