Yeşil Peri ( 1 LT Absent ) Orjinal Fransız Ürünü
-
Absinth beetle edition 70liği üç kişi içtiydik başımızı bile döndürmedi, çok üzülmüştük :/ Sanırım fazla yaktık 🤷♂️
noname tarafından 01/Eki/17 14:13 tarihinde düzenlenmiştir -
evet halen sahiplendiremedik yavruyu :)
-
DanqerLine bunu yazdı
evet halen sahiplendiremedik yavruyu :)
hocam fiyat nedir ? açılışı felan boşver
-
konu balta olmasında bende sorayım aşağıda ki paket hediye geldi içmeyi düşünmüyorum
değeri nedir kaça okuturum
-
DaSpOnGe bunu yazdı
konu balta olmasında bende sorayım aşağıda ki paket hediye geldi içmeyi düşünmüyorum
Duty free urunu bu, fiyati 20 eurodan az (18.50€, 19.30€...), 1 litre yapiyor.
Ulkede 70ligi 100 lira civarinda.
Shot bardaklarini da gozonune alirsak bana gore 110-140 liraya satilir.
-
noname bunu yazdı
Absinth beetle edition 70liği üç kişi içtiydik başımızı bile döndürmedi, çok üzülmüştük :/ Sanırım fazla yaktık 🤷♂️
Bunun icimi o kadar yumusak ki bence cek absinthi olmasina ragmen fransiz tarzi hazirlamayla cok daha tatli oluyor. Hatta maceraci hissediyorsaniz suyu kitlama sekerin ustune damlatarak hazirlarsaniz raki gibi cayir cayir degil tam bir selale goruntusunde, hatta nerdeyse minik deniz analari seklinde bir louche oluyor. Bi daha denk gelirseniz bi bardak da boyle deneyin derim :3
-
alışkanlık olmuş insanların elinin altındaki kaçak içkileri satın almak. kim ne satsa alıyorum amk
tv ünitesi artık ağırlıktan çökecek. bulgar viskileri muzo absinth bombai rus vodkaları brendiler.
istanbuldaysan geleyim alayım elden bilader hala satmamışsın işte. kargoda kırıyorlar daha önce çok başıma geldi.
-
izzmarit bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
keşke şivas felan isteseydim ya aklıma jager geldi jager istedim
bu fiyata satmam ben kendim içerim
-
DaSpOnGe bunu yazdıizzmarit bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
keşke şivas felan isteseydim ya aklıma jager geldi jager istedim
bu fiyata satmam ben kendim içerim
Daha yuksekten ilan ver istersen benim dedigim kesin net bir sey degil her fiyata alici cikabiliyor (: satilirsa satarsin satilmazsa afiyet olsun
@korkarabatak koliyi patlamis misirla doldurup icine oturtursan kirilma ihtimali epey duser :3
izzmarit tarafından 03/Eki/17 11:45 tarihinde düzenlenmiştir -
izzmarit bunu yazdı
@korkarabatak koliyi patlamis misirla doldurup icine oturtursan kirilma ihtimali epey duser :3
böyle birşeyi bana nasıl yakıştırdın benim kargom patlar mı hiç :)
bana gelen kargolar patlıyor. ne kadar anlatsam da benim dediğim gibi kargolamıyorlar. koli kartonunu 3 kat silindir rulo yapınca şişeye sağlam oluyor.
ama seninkisi daha yaratıcıymış.