17 Günlük Kapamada Neler Yapılabilir?(Kafa Dağıtmak İçin)
-
Hanımla bi yerlere gidelim diyoruz ama süre çok fazla.
Aylardır 4 duvar arasındayız. 17 Gün tam kapanma sıyırmaya yaklaştırır adamı. Otel filan düşündüm ama çok pahalıya kaçar hem sıkılırız da.
Butik otel vs olabilir bilmiyorum. Geçen memleketten dönerken Bolu da "Kaya Green Park" diye bi otelde kaldık otelin arazisinde doğal gölü var 1200 metre otele ait orman içinde yürüyüş alanı filan vardı çok güzeldi mesela tavsiye ederim. Ama 17 gün kalınamaz yani.
Bi yerler kaçma düşüncesi / farklı bi planı olan varsa tavsiye paylaşabiliriz.
Yüksek ihtimal memlekete de dönebiliriz, en yüksek ihtimal eğer corona olmazsak evde oturup markete gidip geleceğiz :)
-
Ben eve model tank ve asker yığdım, 17 gün boyunca aklımda ki bir savaş sahnesini yapacağım. Birleştirme, boyama, mekanı yapma zaten min 100 saat alır.
Blog yazmaya devam edeceğim,
Birde bol bol oyun düşünüyorum.
-
sandman bunu yazdı
Ben eve model tank ve asker yığdım, 17 gün boyunca aklımda ki bir savaş sahnesini yapacağım. Birleştirme, boyama, mekanı yapma zaten min 100 saat alır.
Nerden aldın link verir misin hocam merak ettim.
Kapanma da olsa, işe gidip çalışmaya devam edeceğim. Bizde dur durak yok maalesef.
-
sandman bunu yazdı
Ben eve model tank ve asker yığdım, 17 gün boyunca aklımda ki bir savaş sahnesini yapacağım. Birleştirme, boyama, mekanı yapma zaten min. 100 saat alır.
@SandMan sen beni öldürecen ya ^^D`
Savaş Alanı'nın tamamı kurgusal mı yoksa belli bir bölgeye ait mi?
bitirince bir foto atabilir misin?
~@~
jayson merrill'in origami''leri
RitmFarbRacourci tarafından 27/Nis/21 23:47 tarihinde düzenlenmiştir -
cuneyd bunu yazdısandman bunu yazdı
Nerden aldın link verir misin hocam merak ettim.
Kapanma da olsa, işe gidip çalışmaya devam edeceğim. Bizde dur durak yok maalesef.
Tabii,
Normalde WW2 için Warlords veya Perry kullanıyorum hem 28mm modeller yapması kolay detayları iyi hem de arkadaşlarla masa üstü savaş oyunu oynadığımız için sonrasında orada da kullanıyorum.
https://store.warlordgames.com/ama standart hobi için(savaş oynunda kullanmayacaksam) her şeyi hobbytime.com.tr'den alıyorum. Hem boya, pigment, alet edavat'ların hepsi var hem de çoğu aracı bulabiliyorum.
Sadece tamiya marka modeller için https://www.mmyhobby.com/ kullanıyorum. Normalde modeli gidip yerinde görüp dükkandan almayı tercih etsem de malum durumlar.
@Ritm Stalingrad meşhur fabrika çatışmasını yapacağım, dün ilk deneme sovyetleri bitirdim.
-
Oruç + full marvel serisi rene önermişti 3 5 yıl önce sırayla dün başladım
2 dambıl var onları buldum inceden 3 5 set halinde hareket olsun diye , biraz mekik , yarım şınav
2 kitap var okumalık
Btc alt Coinler için biraz vakit ayıracam
-
düşününce tonla dizi film geliyor akla sürekli vakitsizlikten izlenemeyen, düşülecek oyunlar akıyor kafada, şu neymiş ya diye kurcalayacak yeni teknolojiler, 3-5 kitap duruyor Tolkien vs bile duruyor kenarda derkeeeen
özetle 17 gün eşek sıpasını oyalayacağım evde :)
-
Jigsaw puzzle, 3d puzzle
-
yine calisacagim 😒
-
ortadoğulu bir birey olarak üremeyi düşünüyorum , bilindiği üzRe aylak bakkal taşşak tartar
-
cukurova bunu yazdı
yine calisacagim 😒
Krallığını buna borçlusun deme öyle