17 Günlük Kapamada Neler Yapılabilir?(Kafa Dağıtmak İçin)
-
LaNCeLoT bunu yazdı
ortadoğulu bir birey olarak üremeyi düşünüyorum , bilindiği üzRe aylak bakkal taşşak tartar
:)) asdfghjkl
-
300+ film arsivi eskiden kalma.
20 adet okunmamis kitap
10 tane canta kumasi boyama ve dikisi.
2 adet cam fanus vitray
Yine parca kumaş dikiş.
Ahsap yakma- kesme+ strafordan minyatur mobilya
Bitirilecek ingilizce kitaplar
Yarim kalmis kat-i tablomu bitirip huzura ermek
Mandala resim.kitabim var
Bir torba ip var . Tabiki örgü
Alci kalip sekil verme
Bilg. Tasarim
Yeni bir diziye baslamak istiyorum mindhunter
Alt deponun önüne kedi doğum yapti. Yavrusuna birsey mi olacak saniyor. Perisan ediyor inince. İceri gecene kadar ugrasiyoruz.
Önce bilmiyorduk. Anne disaridayken apartmana iceri almadik.saatlerce kapinin onunde miyavladi. Butun mahalle camda derdi ne bunun dedi. Bizde kapiyi açınca neymis diye kosarak gitti kutunun birine girdi. Megersem yavrum icerde kaldi diyormus.
Kac gundur kimildamiyir. Eger rahat birakirsa orayi toplarim.
Bahce var küçük. Ordaki kedi birakirsada orayi duzeltirim.
Vakit kalirsa makrome
İki tane set almistim havlulara punch yaparim
Su 1 ayda bilgisayara birsey olmazsa iyiyim. #direnbilgisayar :)
Pinterest indirinde ufkunuz acilsin :)
-
çalışcaz bayrama kadar ama bayramda yapılacaklar var.
ektik bahçeyi komple hocalar bi dünya sebzem var artıkın 20 gün bakımını yapıcaz ailecek, yanmış hayvan boku vardı ufak ufak bahçeye atıcam ikinci sefer olarak.
evde tadilat yapacağım yerler vardı onlara bakınırım biraz, oğlanın ufak akülü arabasını tamir edicem (beleşe geldiydi) boyayıp toparlayacam inşallah.
babamın motoru baya bi bakıma ihtiyacı var gibi onu biraz bakar toparlarım.
heralde bu kapanmadan sonrada tam açılma olacak gibi daha da covide inananların yapabileceği bişey de yok heralde.
-
sultan papağanı alayım mı ? 17 gün takılırız
-
Siz gene iyisiniz bizim yanda ki inşaat yüzünden fiberleri kopardılar 17 gün mağrada olacağım.
- Böyle düşünürdü zerdüşt Frierich Nietzsche kitabını aldım.
Listede daha var bittikçe sipariş edicem.
- Traş setleri bakım setleri aldım.
- Her gün belirli bir sistemde spor sonra günlük traş ve bakım- Sigarayı bırakma çalışmaları,
- Yeni Spotfiy şarkı keşifleri, dinlerken de liste düzenlemesi detaylı
Kalan günler ne yapacağım bilemedim
-
Bence kendini geliştir hocam. Ben mesleğimde okeyim diyorsan yine de farklı şeylere bak. Sonuçta her gün yeni kütüphane yeni mimari bir zırt çıkıyor. En kötü proje geliştir :P
-
Zaten evden çalışıyorduk. Benim hayatımda hiçbir şey değişmeyecek. Günlük çalışma rutinine devam.
-
Zaten 1 yılı geçkin süredir pandemi koşullarıyla aile evinde yaşayan izlemediği dizi film oyun ve sırf can sıkıntısından yapmadığı aktivite kalmamış fakirlere de öneride bulunun da bizede bir kaç gün uğraş çıksın
-
Abi 17 gün kapanma olacak. 17 gün çalışmama ya da tatil değilki.
Sabah 8 de kalkıyoruz, 9 da mesaimize başlıyoruz. 5 te bitiyor. Standart aynı yani.
Akşamda mandalina soy, çekirdek çitle, çay iç, uyu.
Yoksa çalışma olayı da mı yok, ben mi bişeyler kaçırdım lan :|
Çok durumun iyiyse ve çalışmak zorunda değilsen, bence akdeniz taraflarına git. Deniz güzeldir :(
neverland tarafından 28/Nis/21 10:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Kıskandım . Ben vardiyalı çalışmaya devam
sektör madencilik