2 $ SSD Vps Fırsatı !!!
-
Arkadaşlar bir sitede tanıtım yazısında gördüm bu kampanyayı normalde pek itibar etmem ama şeytan dürttü aldım şu ana kadar bir sorun yaşamadım..
Bence fiyatına göre güzel özelliklere sahipler; En düşük pakette dahi çift çekirdek mevcut, SSD Disk ve Trafiği olabildiğince yüksek olması bir avantaj sayabiliriz..
Ben deneme amaçlı kendime 512 MB Ramli aldım bir tane yalnız kendi evimde vpn kullandığımdan dolayı putty bağlantısı yapamadım, şu an akrabamdayım ve rahatça vpsde her türlü işimi yapabiliyorum..Bence uygun fiyatıyla yüksek trafik harcıyan siteleri barındırmak için ideal512MB SSD VPS
512MB RAM
2 CPU Cores
10GB Disk space
Pure SSD disk
2TB Bandwidth
1Gbps uplink
1x IPv4 address
OpenVZ/SolusVM
Chicago, IL, USA$2/Aylık
Satın Almak İçin Tıklayınız1GB SSD VPS
1GB RAM
4 CPU Cores
15GB Disk space
Pure SSD disk
1TB Bandwidth
1Gbps uplink
1x IPv4 address
OpenVZ/SolusVM
Chicago, IL, USA
$4/Aylık
Satın Almak İçin Tıklayınız3GB SSD-Cached
3GB RAM
4 CPU Cores
50GB Disk space
SSD-Cached disk
2TB Bandwidth
1Gbps uplink
1x IPv4 address
OpenVZ/SolusVM
Los Angeles, CA, USA$7/Aylık
Satın Almak İçin TıklayınızVps Kontrol Paneli Kaynak : http://www.r10.net/vps-hosting/1195526-2-ssd-vps-firsati.html
Müridler yararlansın..
-
eyvallah ille birinin işine yarar.
USA lokasyon olması pek iyi değil benim için.
-
lazım olcak çok sağol
-
Uzakta çalışan bi makine gibi düşünebiliyor muyuz bunu? Yani matlab kursam oraya, tomcat kursam, rest servis yazsam, cebimdeki telefona da o servisi kullanan bir uygulama yazsam çalışır mı? Yoksa çok yanlış mı anlamışım ben bu vps / dedicated olaylarını?
-
JPriest bunu yazdı
Uzakta çalışan bi makine gibi düşünebiliyor muyuz bunu? Yani matlab kursam oraya, tomcat kursam, rest servis yazsam, cebimdeki telefona da o servisi kullanan bir uygulama yazsam çalışır mı? Yoksa çok yanlış mı anlamışım ben bu vps / dedicated olaylarını?
Dogru anlamassin :)
-
JPriest bunu yazdı
doğru anlamışsın hacı.
normal bilgisayar işte, uzaktan erişiyosun.
site kur, oyun server kur, teamspeak server kur, donanımı yetiosa youtube gibi site yap, canlı yayın ver..
ver allahım ver.
-
Ooo süper. Fiyatlar uygun gibi göründü bana da. Denemek için alayım bari ben de :)
-
Paypal dışı ödeme kabul etmiyor lanetolasıkvasir tarafından 20/Oca/14 17:01 tarihinde düzenlenmiştir
-
asagıdakı yerlere ne yazıcaz ya vps almamıstım onceden hıc boyle
Hostname eg. server1(.yourdomain.com) NS1 Prefix eg. ns1(.yourdomain.com) NS2 Prefix eg. ns2(.yourdomain.com)
-
Teşekkürler umut , sizde olmasanız dışardaki fırsatları göremiceğiz
-
1 gblık satın aldım ama nasıl kullanıcam bunu bılen var mıdır ?
linklerde reflii bu arada
HeyQirs tarafından 20/Oca/14 17:19 tarihinde düzenlenmiştir