[25 Haziran]Tahribat Heybeliada Pikniği (Buluşması)
-
bencede çok iyi düşünmüşsün çok iyi olur bugün burda hava sıcaklığı 35 dereceydi bunaldım pişik oldum a.g msn:kral-gs@hotmail.com
-
hatfta sonu olursa yine büyük bi ihtimalle gelirim.
-
hacı bak zamanlama önemli şu an üniversitedeki, arakadaşların final sınavları bütlere kalmak istemez kimse
o yüzden bak 4, ve 20 si arası olmasın birde hafta içi olmasın getirenler kız arkadaşlarını getirsin iki çift laf ederiz
-
abluka001 bunu yazdı:
-----------------------------
bencede çok iyi düşünmüşsün çok iyi olur bugün burda hava sıcaklığı 35 dereceydi bunaldım pişik oldum a.g msn:kral-gs@hotmail.com
msn adresine cok da gerek yok aslında buradan takip edersin..hafta sonu cok kalabalık olur biraz sakin olsun kafa dinlemeye uygun ortam olsun ... -
samurai bunu yazdı:
wayy kızlardan da post atanlar var istanbulda ( benim bildigim ) 2 bulusma oldu bu sene hic kız cıkmamıstı..
-----------------------------:( kıskandım benı hesaba alan yok galıba bende dişiyim dişi ! :(
-
adalar cok guzel hepsine gittim burgaz heybeli kınalı buyukada heybeli manastır war gidilesi yer arka tarafları guzel gerci briaz dag bayır ama xD ve buyukada haricinde hiçbirinde arabalar yok öle sakin sessiz guzel ortam.. onun haricinde fayton bisiklet cok guzel birde rakı balık onerilesi xD
-
PeTaL bunu yazdı:
adalar cok guzel hepsine gittim burgaz heybeli kınalı buyukada heybeli manastır war gidilesi yer arka tarafları guzel gerci briaz dag bayır ama xD ve buyukada haricinde hiçbirinde arabalar yok öle sakin sessiz guzel ortam.. onun haricinde fayton bisiklet cok guzel birde rakı balık onerilesi xD
-----------------------------aha bı hatun arkadas daha bence kızlar bız toplanıp kendı basımıza gıdelım 3-5 hatun var zatiiii foraa eglenırız :) -
beyler adalar misyoner yuvası giderseniz benim için bikaç papaz dövün :)
-
hocalar bende gelicem bu sefer ama yine cumartesi ye denk getirmeyen kesinlikle "pazar" olsun ki gelelim amk çalışıyoruz
-
samurai fikrimce haftasonu gidelim (: Kızlar falan olur :P Dü$ünsene tam KaptaN lık yer :D Hem nurky veya Wepmaster31 kaptan ın gazabından kurtulmu$ olur :D
Edit : Kaptan dedik 31.msj ı biz attık varmı böle bi olay ya (:
Toplam Hit: 20809 Toplam Mesaj: 142