folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder [25 Haziran]Tahribat Heybeliada Pikniği (Buluşması)

[25 Haziran]Tahribat Heybeliada Pikniği (Buluşması)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abluka001
    abluka001's avatar
    Erkek
    bencede çok iyi düşünmüşsün çok iyi olur bugün burda hava sıcaklığı 35 dereceydi bunaldım pişik oldum a.g   msn:kral-gs@hotmail.com

msn: kral-gs@hotmail.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    hatfta sonu olursa yine büyük bi ihtimalle gelirim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hacı bak zamanlama önemli şu an üniversitedeki, arakadaşların final sınavları bütlere kalmak istemez kimse

o yüzden bak 4, ve 20 si arası olmasın birde hafta içi olmasın getirenler kız arkadaşlarını getirsin iki çift laf ederiz 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek
    abluka001 bunu yazdı:
    -----------------------------
    bencede çok iyi düşünmüşsün çok iyi olur bugün burda hava sıcaklığı 35 dereceydi bunaldım pişik oldum a.g msn:kral-gs@hotmail.com
    msn adresine cok da gerek yok aslında buradan takip edersin..hafta sonu cok kalabalık olur biraz sakin olsun kafa dinlemeye uygun ortam olsun ...

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

samurai bunu yazdı:
    wayy kızlardan da post atanlar var istanbulda ( benim bildigim ) 2 bulusma oldu bu sene hic kız cıkmamıstı..

:( kıskandım benı hesaba alan yok galıba bende dişiyim dişi ! :(

mimi " yim ben ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    adalar cok guzel hepsine gittim burgaz heybeli kınalı buyukada heybeli manastır war gidilesi yer arka tarafları guzel gerci briaz dag bayır ama xD ve buyukada haricinde hiçbirinde arabalar yok öle sakin sessiz guzel ortam.. onun haricinde fayton bisiklet cok guzel birde rakı balık onerilesi xD

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi
    PeTaL bunu yazdı:
    adalar cok guzel hepsine gittim burgaz heybeli kınalı buyukada heybeli manastır war gidilesi yer arka tarafları guzel gerci briaz dag bayır ama xD ve buyukada haricinde hiçbirinde arabalar yok öle sakin sessiz guzel ortam.. onun haricinde fayton bisiklet cok guzel birde rakı balık onerilesi xD
    -----------------------------aha bı hatun arkadas daha bence kızlar bız toplanıp kendı basımıza gıdelım 3-5 hatun var zatiiii foraa eglenırız :)

mimi " yim ben ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    beyler adalar misyoner yuvası giderseniz benim için bikaç papaz dövün :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    hocalar bende gelicem bu sefer ama yine cumartesi ye denk getirmeyen kesinlikle "pazar" olsun ki gelelim amk çalışıyoruz

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

samurai fikrimce haftasonu gidelim (: Kızlar falan olur :P Dü$ünsene tam KaptaN lık yer  :D Hem nurky veya Wepmaster31 kaptan ın gazabından kurtulmu$ olur :D

Edit : Kaptan dedik 31.msj ı biz attık varmı böle bi olay ya (:  

Toplam Hit: 20809 Toplam Mesaj: 142