[25 Haziran]Tahribat Heybeliada Pikniği (Buluşması)
-
ruhkanseri bunu yazdı:
-----------------------------samurai bunu yazdı:
-----------------------------
wayy kızlardan da post atanlar var istanbulda ( benim bildigim ) 2 bulusma oldu bu sene hic kız cıkmamıstı..
-----------------------------:( kıskandım benı hesaba alan yok galıba bende dişiyim dişi ! :(
disiligine bi sey demedim : D... de ben istanbuldaki bulusmalara hic kız katılmadı dedim.... cebit kadar olmasa da bu olayi da elimizden geldigince buyuk yapalım bence ..il dısından falan gelecekler olursa yardımcı oluruz .. -
sunyy2003 bunu yazdı:
hocalar bende gelicem bu sefer ama yine cumartesi ye denk getirmeyen kesinlikle "pazar" olsun ki gelelim amk çalışıyoruz
ya ben pazar da calısıyorummmm nolcekkk ? :( bı carsamba ızın gunum :( ya bende gelmek ıstıyorum ! -
yaa adalara hic hafta sınu gitmedim ama duyduguma gore cok kalabalık oluyomus ..gerci farketmez a.q yaa istedigi kadar kalabalık olsun : ))
-
17 hazirandan sonra olsunda ne zaman olursa olsun...
-
Tahribat müridleri toplanın adaya gidelim
amk bnde ada yı adana okudum bi an :D gelin gelin ii olur dicektim
-
DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
17 hazirandan sonra olsunda ne zaman olursa olsun...
-----------------------------bencede sınavların bittiği zaman hatta cumartesi olursa belki çalışanlar olabilir ama tavsiye o gün olabilir
bu sefer gitarı getirip sizi eğlendiririm :)
-
öğrenci takımı hep kendinizi düşünmeyin, biz çalısıyoruz , kendinize Müslümanlık yapmayın...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
öğrenci takımı hep kendinizi düşünmeyin, biz çalısıyoruz , kendinize Müslümanlık yapmayın...
walla ben kendimi düşünmüyorum..
17 hazirandan sonra istediğiniz her gün gelirim.. -
ruhkanseri bunu yazdı:
sunyy2003 bunu yazdı:
hocalar bende gelicem bu sefer ama yine cumartesi ye denk getirmeyen kesinlikle "pazar" olsun ki gelelim amk çalışıyoruz
ya ben pazar da calısıyorummmm nolcekkk ? :( bı carsamba ızın gunum :( ya bende gelmek ıstıyorum !
-----------------------------ablacım çarşamba olurmu yaw ühüüüüüüüü bu öğrenciler hiç çalışanları düşünmüyor geçen de cumartesi buluştular yine gidemedik yaw sen ne iş yapıyorsun da çarşamba tatil
-
ruhkanseri bunu yazdı:
sunyy2003 bunu yazdı:
ya ben pazar da calısıyorummmm nolcekkk ? :( bı carsamba ızın gunum :( ya bende gelmek ıstıyorum !
-----------------------------sen antepde deılmıydınkı yahu :D bi oyun donuo ya hyrlısı :D