3500 YTL Harcadım PC Topladım, Performansın P’Sini Alamadım (Donanımcılar Buraya)
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------
Herşeye rağmen, keşke eleman banlanmasaydı..
-----------------------------2 sayfa önce bana eşşek demiş, birşey yaptım mi? Hayır...
Cevap yazsın, konuyu kitleyip kapatmış olmayım die bütün gün konu acık kaldı...
Ama saçma sapan ithamlarda bulunursan, kuralların yarınısa aykırı hareket edersen banlanırsın tabi...
kaldıki underzero banlamış ben yeni gördüm...
-
Şimdi rene bu konuda yazışmalar eminim devam edecek ama adamın cevap hakkı kullanma hakkı yok elinde. bari bu konuyu da silin.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Konuyu tekrar actım, 2000 yılından beri kac tane firmada teknik servislik yaptım, askeriye dahil bi cok yerde bilgisayar ve network işlerinde calıştım
lisede bilgisayar okudum
selcuk üniversitesinde bilgisayar okudum
erciyes üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okuyorum
bilgisayar aleminin altına üstüne soluna sağına girmediğim delik kalmamıştır...
3.5 milyarlık sistemden verim alamadım die konu acacak kadar gerizekalı tek seni gördüm hocam...
Banlanma sebebin, anlatman gerekenleride ezikliğin verdi gaz ile sacmalatman, ha bu arada seni ben banlamadım...
-----------------------------Üstat Tamam üzme canını, Arkadaşı hakikatende anlayamamaktayım, Konuyu inceledim de Aldığı Pc nin iyiliğini mükemmelliğini Geç. Ben Aldığı Mağazanın bu Arkadaşımızın Pimpirikliğinden neler Çektiğinede dikkat çekmek istiyorum.
Kardeş Pc yi kendine aldın, Güle güle Kullan Ama yeri göğü Birbirine kattında demeden edemeyecem... Forumu Alt üst edip Kovulmana değdimi.?
-
Hocalardan tek ricam mürit arama değil Konu arama kısmına " fearlessalien " yazıp çıkan 2 konuyu okumaları :)
fazla vaktinizi almayacaktır ama elemanın az çok biyografisini çıkarabilirsiniz..
Sadece küçük bir anektod ..." ... büyük bir firmada sistem yöneticisi yim... "
2005 yılında sistem yöneticisi bir insan 2009 da ne kadar evrim geçirmeliki böyle bir konu açıp saçma post lar kassın ?
bkz : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=fearlessalien&folderid=16740
Gerisi yorumsuz ..
Bu muhabbetlere gelince bende öyle her topic'e yazan sürekli post kasan biri değilim ama böyle mevzulara sessiz kalmamak elde değil
tahribatta bilgileri ve tecrubelerinden yararlanabileceğimiz o kadar hoca var ama bizim bildiğimiz tek şey ise bu insanlara bok atmak :/
-
eleman banlanınca konu ilgimi çekti yoksi hiç girmedim bile :)=
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ne konuymuş ama :)
-
UmutxTR bunu yazdı:
Şimdi rene bu konuda yazışmalar eminim devam edecek ama adamın cevap hakkı kullanma hakkı yok elinde. bari bu konuyu da silin.
-----------------------------cevap hakkı verdim, 12 saat bekledim, ondan sonra kitledim konuyu, ama gitti başka konu actı...
-
X kisisi :
rene intahar edicem acaba kendimi asayim mi ?
yoksa bileklerimi mi keseyim ?
yoksa kafama mi sIkaym ?
bana en acisiz ve guzelini tavsiye edermisin ?
Rene : .....
obur dunya.
X kisisi :
reneeeeeee sana sormustum ne yapayim diye sen bana sunu demstin ben g*tme kazik sokup öldüm cok aci cektim senin yuzunden bunlar bidi bidi bidi...
umarim kizilmaz bu diyaloga :)
ama ilk defa cok guldum ya
ulan 3500e o bilgisayari bana sat ben pc yi bi okula bagislayayim, sende parayla sende git tedavi ol!
-
DJ_Alper bunu yazdı:
aynen )) -
Ahahaha :D banlamak yanlış olmuş bencede... Güzel bir salatalık madalyası monte etmek lazımdı muhtereme:)