folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 3500 YTL Harcadım PC Topladım, Performansın P’Sini Alamadım (Donanımcılar Buraya)

3500 YTL Harcadım PC Topladım, Performansın P’Sini Alamadım (Donanımcılar Buraya)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

UmutxTR bunu yazdı:
    -----------------------------
    Herşeye rağmen, keşke eleman banlanmasaydı..

2 sayfa önce bana eşşek demiş, birşey yaptım mi? Hayır...

Cevap yazsın, konuyu kitleyip kapatmış olmayım die bütün gün konu acık kaldı...

Ama saçma sapan ithamlarda bulunursan, kuralların yarınısa aykırı hareket edersen banlanırsın tabi...

kaldıki underzero banlamış ben yeni gördüm...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Şimdi rene bu konuda yazışmalar eminim devam edecek ama adamın cevap hakkı kullanma hakkı yok elinde. bari bu konuyu da silin.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

Konuyu tekrar actım, 2000 yılından beri  kac tane firmada teknik servislik yaptım, askeriye dahil bi cok yerde bilgisayar ve network işlerinde calıştım

lisede bilgisayar okudum

selcuk üniversitesinde bilgisayar okudum

erciyes üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okuyorum

bilgisayar aleminin altına üstüne soluna sağına girmediğim delik kalmamıştır...

3.5 milyarlık sistemden verim alamadım die konu acacak kadar gerizekalı tek seni gördüm hocam...

Banlanma sebebin, anlatman gerekenleride ezikliğin verdi gaz ile sacmalatman, ha bu arada seni ben banlamadım...

Üstat Tamam üzme canını, Arkadaşı hakikatende anlayamamaktayım, Konuyu inceledim de Aldığı Pc nin iyiliğini mükemmelliğini Geç. Ben Aldığı Mağazanın bu Arkadaşımızın Pimpirikliğinden neler Çektiğinede dikkat çekmek istiyorum.

Kardeş Pc yi kendine aldın, Güle güle Kullan Ama yeri göğü Birbirine kattında demeden edemeyecem... Forumu Alt üst edip Kovulmana değdimi.?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Hocalardan tek ricam mürit arama değil Konu arama kısmına "  fearlessalien  "  yazıp çıkan 2 konuyu okumaları :)

fazla vaktinizi almayacaktır ama elemanın az çok biyografisini çıkarabilirsiniz.. 

Sadece küçük bir anektod ..." ... büyük bir firmada sistem  yöneticisi yim... "

2005 yılında sistem yöneticisi bir insan  2009 da ne kadar evrim geçirmeliki böyle bir konu açıp saçma post lar kassın ?

bkz : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=fearlessalien&folderid=16740

Gerisi yorumsuz ..

Bu muhabbetlere gelince bende öyle her topic'e yazan sürekli post kasan biri değilim ama böyle mevzulara sessiz kalmamak elde değil 

tahribatta bilgileri ve tecrubelerinden yararlanabileceğimiz o kadar hoca var ama bizim bildiğimiz tek şey ise bu insanlara bok atmak :/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    eleman banlanınca konu ilgimi çekti yoksi hiç girmedim bile :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

ne konuymuş ama :)

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

UmutxTR bunu yazdı:
    Şimdi rene bu konuda yazışmalar eminim devam edecek ama adamın cevap hakkı kullanma hakkı yok elinde. bari bu konuyu da silin.

cevap hakkı verdim, 12 saat bekledim, ondan sonra kitledim konuyu, ama gitti başka konu actı...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

X kisisi : 

rene intahar edicem acaba kendimi asayim mi ?

yoksa bileklerimi mi keseyim ?

yoksa kafama mi sIkaym ?

bana en acisiz ve guzelini tavsiye edermisin ?

Rene : .....

obur dunya.

X kisisi : 

reneeeeeee sana sormustum ne yapayim diye sen bana sunu demstin ben g*tme kazik sokup öldüm cok aci cektim senin yuzunden bunlar bidi bidi bidi...

umarim kizilmaz bu diyaloga :)

ama ilk defa cok guldum ya

ulan 3500e o bilgisayari bana sat ben pc yi bi okula bagislayayim, sende  parayla sende git tedavi ol!

bağlı olduğum tek örgüt İNSANLIK
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    aynen  ))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Ahahaha :D banlamak yanlış olmuş bencede... Güzel bir salatalık madalyası monte etmek lazımdı muhtereme:)

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
Toplam Hit: 26311 Toplam Mesaj: 134