Açıköğretim Güz Dönemi Sınav Sonuçları Açıklandı
-
İbneler oldu olacak final sınavından 1 saat önce açıklasaydınız.
Neyse beyler acıklanmıs sınavlar sitede yüklenme var falan diyolar. Anadolu mobil android yada ios uygulamasını indirmeyenler indirip ordan hızlı bi şekilde bakabilirler.
2 dersten girmiştim birindne 70 diğerinden 75 almışım bu duruma sevindim umarım sizin notlarda iç açıcıdır :) -
Baktim dostum eyw. Site acilmiyor programdan baktim
-
2 dersten 55 almışım denetimden 35 şu denetime çalışıyorum ama veremiyorum bir türlü.
-
Bu arada aöf sitesinden giriş yaparken Yurtdışı programlarından giriş yapın o direk giriyo
-
Ders Kodu Ders Adı Kredi Ara Sınav Ödev İÖLP Test Ara Sınav İÖLP Klasik Ara Sınav İÖLP Klasik Dönem Sonu Sınavı İÖLP Test Dönem Sonu Sınavı İÖLP Uygulama Sınavı Dönem Sonu Sınavı Başarı Notu Harf Not ARY101U SOSYAL BİLİMLERDE ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ 4.0 40 - - - - - - - 0 ÇEK101U SOSYAL POLİTİKA 5.0 50 - - - - - - - 0 HİT102U HALKLA İLİŞKİLER 4.0 60 - - - - - - - 0 HUK303U KAMU PERSONEL HUKUKU 5.0 80 - - - - - - - 0 İKT103U İKTİSADA GİRİŞ I 5.0 60 - - - - - - - 0 İŞL107U GENEL İŞLETME 5.0 60 - - - - - - - 0 KYT301U KENTLEŞME VE KONUT POLİTİKALARI 4.0 75 - - - - - - - 0 MLY301U DEVLET BÜTÇESİ 5.0 40 - - - - - - - 0 MUH103U GENEL MUHASEBE I 5.0 50 - - - - - - - 0 -
AÖF sitesi göçtü gitti..
-
Android uygulamadan bakmıştım. Sonuçlar kötü :-)
-
ulan devlet bütçesi. 3. kere alıyorum bir geçer not alamadım şuana kadar
-
Asıl ak göt kara göt Ocak ayının sonundaki sınavda belli olacak.
-
ios kullananlar beyler nerden giriş yaptınız. mına kodumun uygulamasında giriş yapma yeri tıklanmıyo mk.
-
warmı gırebılen aq