Açıköğretim Güz Dönemi Sınav Sonuçları Açıklandı
-
Finalden de yakın notlar aldım mı Allah bereket versin :)
İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK 4.0 45
GİRİŞİMCİLİK VE İŞ KURMA 3.0 55
STRATEJİK YÖNETİM I 5.0 75
TÜRK VERGİ SİSTEMİ 5.0 60
-
FELSEFE 25
ANTROPOLOJİ 50 çükücem felsefesini
xous tarafından 23/Ara/14 21:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Telekinesis bunu yazdı
hocam af buyur bişey daha sormak istiyorum. peki ocaktaki sınavlarda yine bu derslerin finaline giricem dimi ben. farklı bir sınava girmiycem yani. şimdi çalışıcam ama bu sistemi çözemedim. hangi derse çalışacağımı kestiremiyorum. bu konuda beni aydınlatırsan çok mutlu olurum şimdiden sağol.
LhaNeT bunu yazdıTelekinesis bunu yazdıbeyler 4 dersten mi kalmışım sadece bi yardımcı olur musunuz, valla çok sevinirim ya.
geçme kalma işi finallerde belli olur, şuan zayıf olanları çalışıp ocakda olacak finallerde yükseltirsen hiç birinden kalmazsın
Vizelerde çalışacağın kısım ilgili dersin 1-4 üniteleri.
Finallerde çalışacağın kısım ilgili dersin 1-8 üniteleri.
Fakat ben 4. Sınıf işletme okuyorum hiç açmadım o üniteleri şu zamana kadar.Bence sende boşuna kitaptaki üniteleri okuyup anlamaya çalışarak beynini yakma.
Benim bu levele gelene kadar uyguladığım taktik;
Sınavına gireceğim dersin ,sınava 2-3 gün kala çıkmış bütün sınav sorularını 1 kere kendim çözüp cevaplarına baktıktan sonra 2.kere çözüp soruları (hatta şıkları ) ezberlemek.Eğer tatmin olmazsan kitaptan alıştırma sorularına bakman yeter.
Çünkü bu idiotlar soruları çok nadir değiştiriyorlar.Değiştirdiklerinde bile bazen sadece kelimelerin yerini değiştiriyorlar.
Çok düşük ihtimalle tamamen yeni sorular üretiyorlar.
Normal IQ 'daki bir adamın(sınavlara eksiksiz girdiğini varsayarsak) hiç takılmadan rahat rahat mezun olabileceği bir sistem bence AÖF. -
en düşük notum 40, ikincisinde 30 bile alsam ortalamadan geçirir sanırım, muhasebe baya zor çünkü.
gerisi 50 60 65 70 85. kısmetse şubata mezunuz :D
giremeyen mobil uygulamadan girsin
FOXXLY tarafından 24/Ara/14 01:23 tarihinde düzenlenmiştir -
FOXXLY bunu yazdı
en düşük notum 40, ikincisinde 30 bile alsam ortalamadan geçirir sanırım, muhasebe baya zor çünkü.
gerisi 50 60 65 70 85. kısmetse şubata mezunuz :D
giremeyen mobil uygulamadan girsin
vizesi 40 olan bi dersten finalde 30 alırsan muhtemelen kalırsın. tabi o günkü çan eğrisi önemli
-
Hiç mi umut yok sizce ? Full sallama ile böyle oldu. :)