Alınık 500 GB Harddiskli Kelepir Notebook Sınırsız
-
Merhabalar ,
Shephard tarafından 06/Eki/16 22:16 tarihinde düzenlenmiştir
Bir müşteri kitleme sınırsız sayıda 500gb hddli notebook lazım , belirli olmayan zaman aralıkları ile sürekli alım gerçekleştireceğim. Banka, ofis notebookları olabilir ama kesinlikle 500 GB HDD olması gerekiyor. Maddi konuya gelecek olursak 300 TL - 500 TL arası makinaya göre değer biçebiliriz. Bilgisayaların sistem özellikler çok önemli değil, 500gb hdd ile sistem kurulabilsin yeterli. Aynı zamanda bir miktar 500gb hdd de alabilirim çalışsın yeterli ilgilenen arkadaşlar pm yada konu altından yazın takip ediyorum yakından :) İyi akşamlar sevgiler. -
Shephard bunu yazdı
Merhabalar ,
Bir müşteri kitleme sınırsız sayıda 500gb hddli notebook lazım , belirli olmayan zaman aralıkları ile sürekli alım gerçekleştireceğim. Banka, ofis notebookları olabilir ama kesinlikle 500 GB HDD olması gerekiyor. Bilgisayaların sistem özellikler çok önemli değil, 500gb hdd ile sistem kurulabilsin yeterli. Aynı zamanda bir miktar 500gb hdd de alabilirim çalışsın yeterli ilgilenen arkadaşlar pm yada konu altından yazın takip ediyorum yakından :) İyi akşamlar sevgiler.750 olmaz mi 1 tane var :)
-
Kairos için istiyorsun galiba. 2017 de kapanacak diyorlar.
İyice araştır istersen. Sadece uyarı.
-
server al harddiskleri bağla daha iyi
-
baracuda81 bunu yazdı
Katılıyorum
-
baracuda81 bunu yazdı
neymiş diye bakayım dedimde bildiğin keriz sikme :)
hem hdd ni online kiraya vereceksin hemde adamlara para vereceksin sonr bekle ki para gelsin..
bildiğin mega holding yada yeni nesil titan zinciri
-
Shephard bunu yazdı
Merhabalar ,
Bir müşteri kitleme sınırsız sayıda 500gb hddli notebook lazım , belirli olmayan zaman aralıkları ile sürekli alım gerçekleştireceğim. Banka, ofis notebookları olabilir ama kesinlikle 500 GB HDD olması gerekiyor. Maddi konuya gelecek olursak 300 TL - 500 TL arası makinaya göre değer biçebiliriz. Bilgisayaların sistem özellikler çok önemli değil, 500gb hdd ile sistem kurulabilsin yeterli. Aynı zamanda bir miktar 500gb hdd de alabilirim çalışsın yeterli ilgilenen arkadaşlar pm yada konu altından yazın takip ediyorum yakından :) İyi akşamlar sevgiler.hocam kairos felansa yazık gunah valla neymis sifreler sunucularda geziyormus ulan ben sana calısıcam birde sana para vericem sacmalıgı kes
-
Yil olmus nerdeyse 2017...
-
Anladigim kadariyla shephard girmiyor işe. Giren birisi var ona notebook tedarik ediyor :)
-
NmC bunu yazdı
Anladigim kadariyla shephard girmiyor işe. Giren birisi var ona notebook tedarik ediyor :)
Aynen öyle ben bilmem kapanana kadar ne kadar satsam kâr :)
-
hp var eve gidince bakayım