folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Alınık 500 GB Harddiskli Kelepir Notebook Sınırsız

Alınık 500 GB Harddiskli Kelepir Notebook Sınırsız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

@Shephard kairosu yiyecek bi insan degil, yiyene afiyet olsun diyordur :D kolay gelsin :)))

sigara değil, balık olan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

elimdeki tüm bilgisayarları kairosçulara sattım. Ekonomiye can verdiler resmen. umarım paralarını kazanmadan patlamaz bu zincir.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

@Shephard kairosu yiyecek bi insan degil, yiyene afiyet olsun diyordur :D kolay gelsin :)))

bildiğin damar yakaladım antalyada fıçkırıyor :D 

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Bu kairos dalgasini cozemedim. Arkadasta hdd aldi montajina yardim ettim bu ise giriyorum dedi abim 2 aydir para aliyor filan dedi. Gerci pek umursamadim cayimi icip kalktim ama her yere yayilmis durumda kairos dalgasi.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

Bu kairos dalgasini cozemedim. Arkadasta hdd aldi montajina yardim ettim bu ise giriyorum dedi abim 2 aydir para aliyor filan dedi. Gerci pek umursamadim cayimi icip kalktim ama her yere yayilmis durumda kairos dalgasi.

kayiyoruzun kısaltılmışı dostum. bildiğin saadet zinciri milleti sikecekler ilerde.

Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.
Toplam Hit: 2409 Toplam Mesaj: 16
notebook notebook 500gb hdd