Alman Amazonundan Fritöz Alamıyorum(Amazon Gözümden Düştü)
-
Bende de 2356 TL çıkıyor.
408,66 kargo 648,91 ithalat depozitosu
-
prime aboneligin var mı ?
-
2.356,57 TL olarak çıktı bende de. Hocam Bi de bunların kutusu vs küçük olmuyor, Almanya'dan dönüyo olsam da getirmeye erinirim şunu yanımda :)
-
-
Bende fazladan trend olan sıfır kapalı kutu açılmamış aşağıdaki ürün var, düşünürsen hemen verebilirim.
Ayrıca başka bir konuda bahsetmiştim. Amazon da iadeden dönen geçen yıl ödediğim 5.300₺ lık iade çekim var.Bunu nakite çevirmek istiyorum. Alacağın ürünü mümkünse ben bu çek ile ödeyerek alabilirim.
-
GoQaN bunu yazdı
Bende fazladan trend olan sıfır kapalı kutu açılmamış aşağıdaki ürün var, düşünürsen hemen verebilirim.
Ayrıca başka bir konuda bahsetmiştim. Amazon da iadeden dönen geçen yıl ödediğim 5.300₺ lık iade çekim var.Bunu nakite çevirmek istiyorum. Alacağın ürünü mümkünse ben bu çek ile ödeyerek alabilirim.
teşekkür ederim kaça verirsin bu aleti
-
Bu da ben de ki amazon aksiyonu.
1700 watt veya yüksek olanı tercih edilir.tr de benzer ürünleri değerlendirmekte faydalı olmalı.
-
İthalat depozitosu harici ödediğiniz tutar 150 euroyu geçiyorsa sakın sipariş vermeyin. Gümrükten geçmez ithalat rejimine tabi tutarlar paranız çöp olur.
-
Bu amazon şerefsiz ha. Haziranda aldık fritözü yola çıktı dhl ile arefeden 1 gün önce istanbul merkeze geldi sonrası yok kaç gündür 2 tarafa da mesaj atıyoruz dhl kargoyu kaybettiğini kabul etti. Amazon kaybolduğunu kabul etmiyor ayın 2sine kadar bekleyelim diyor. Mal mısın kayıp malın beklemesi mi olur. Bi de beni 2 şirket köprü olarak kullanıyor. Dhl amazona bunu söyle. Amazon dhlye bunu söyle diyor. Lan kendiniz konuşsanıza birbirinizle
-
salihgs bunu yazdı
İthalat depozitosu harici ödediğiniz tutar 150 euroyu geçiyorsa sakın sipariş vermeyin. Gümrükten geçmez ithalat rejimine tabi tutarlar paranız çöp olur.
Ya amazonda sikinti olurmu hocam vermistim ben siparis ithalat dahil 2750 ama gelene kadar kampanyasi biter fiyat dahada yukselir, eger sikinti olucaksa iptal ettirelim