folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Alman Amazonundan Fritöz Alamıyorum(Amazon Gözümden Düştü)

Alman Amazonundan Fritöz Alamıyorum(Amazon Gözümden Düştü)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

premium üyelere kargo ücreti almıyormu acep

yok hocam ben prime üyesiyim, ancak bende yukarıda yazdığım gibi pavyon hesabı çıktı

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Gencler ben bu ürünü Türkiye de ilk alan adamıdır belki Yıl 2009 muydu 2010 mu philips ilk modelini aldım başka da alternatif yoktu o yıllarda simdi.nedense moda oldu ansızın instagram effect mi neyse artık aqü.

BİR ESPRİSİ YOK inanın aşırı pratik değil temizlemesi de Zor sadece hareketli sepet-tabla kirlenmiyor içindeki hava üfleme ve quartz ısıtıcı alanda kirleniyor orası çıkmıyor da bok içinde kalıyor sık kullanırsan (:

Hani paranızı çarçur etmeyin diye söyleyeyim not olarak dursun.  Gecen ekside de gördüm açmışlardı başlığını herkes illa airfryer almalı tarikatımi neydi baslik jsjsjs

Kurtlar tasma takmaz....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

Gencler ben bu ürünü Türkiye de ilk alan adamıdır belki Yıl 2009 muydu 2010 mu philips ilk modelini aldım başka da alternatif yoktu o yıllarda simdi.nedense moda oldu ansızın instagram effect mi neyse artık aqü.

BİR ESPRİSİ YOK inanın aşırı pratik değil temizlemesi de Zor sadece hareketli sepet-tabla kirlenmiyor içindeki hava üfleme ve quartz ısıtıcı alanda kirleniyor orası çıkmıyor da bok içinde kalıyor sık kullanırsan (:

Hani paranızı çarçur etmeyin diye söyleyeyim not olarak dursun.  Gecen ekside de gördüm açmışlardı başlığını herkes illa airfryer almalı tarikatımi neydi baslik jsjsjs

phılıps instagram fenomenlerine ücretsiz göndermiş

sonra mi de göndermiş

olay o yani

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı

sonra mi de göndermiş

olay o yani

Ben de 2009 yılında tefalin aktifry modelini almıştım, birebir bununla aynı değil ama genel olarak arkadaşın dediği gibi bi moda oluştu.  1 yemek kaşığı yağ ile kızartma yapıyor diye reklamları vardı, gerçekten de öyle. Uzun zamandır duruyordu kenarda bu aralar başladık yine kullanmaya. 

Dondurulmuş parmak patates, tavuk sote çok güzel oluyor bunda. 

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    twilight_flame bunu yazdı

Bende de pavyon hesabı çıktı, 3244 TL 

Kişiye göre fiyat çekmişler gibi.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    ehlikeyif bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı

sonra mi de göndermiş

olay o yani

Ben de 2009 yılında tefalin aktifry modelini almıştım, birebir bununla aynı değil ama genel olarak arkadaşın dediği gibi bi moda oluştu.  1 yemek kaşığı yağ ile kızartma yapıyor diye reklamları vardı, gerçekten de öyle. Uzun zamandır duruyordu kenarda bu aralar başladık yine kullanmaya. 

Dondurulmuş parmak patates, tavuk sote çok güzel oluyor bunda. 

O daha güzel ve gerçekçi vaat e sahip AZ YAG İLE İS YAPARİM. Airfryer dan daha is bitirici dönen bir Serpici kaşığı var yagi serpeliyor Tefal vs...

Airfryer atalarımızın davul fırınının dar alana ısıyı ufleyen pervane takılı modeli.

Tefal +olarak Airfryer dan daha kolay temizleniyor , hareketli parçaların tümü çıkabiliyor ( temizlenmesi gereken yerleri yani )

Kurtlar tasma takmaz....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    weskeyy bunu yazdı
    twilight_flame bunu yazdı

Bende de pavyon hesabı çıktı, 3244 TL 

Kişiye göre fiyat çekmişler gibi.

Bshsshshshshshshhshshshsh pavyona güldüm AMK sjshshahshs

Kurtlar tasma takmaz....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

Bu ürün 150 euro üzerinde zaten türkiyeye geldiğinde senden ithalat rejimi talep edecekler ardiye ordino bir sürü yarak kürek iş. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    salihgs bunu yazdı

Bu ürün 150 euro üzerinde zaten türkiyeye geldiğinde senden ithalat rejimi talep edecekler ardiye ordino bir sürü yarak kürek iş. 

o işi amazon yapıyor

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 7223 Toplam Mesaj: 77
almanya fritöz amazon alışveriş