Amerikadan Telefon Getirme
-
Mayıs ayının ortalarında 5gün kadar amerikaya gidicem. Nexus 4 almak istiyorum ama nereden alıcağı bilmiyorum. Google play store da 350$, başka yerde daha farklı sanırım fiyatı. 350$ a almak istiyorum nereden nasıl alabilirim bunun hakkında bilgisi olan var mı acaba?
-
İnternet fiyatlarıyla aynı fiyata satan büyük elektronik mağazalar var hem gider görürsün hem de kendi elinle alırsın belki fikrini değiştircek yeni şeyler de bulursun hocam ne tarafına gitcen bilmiyorum ama gitmeden bir araştır derim o elektronik mağazaların adreslerini..
Sanırsam internet sitelerinde de fiyat yayını yapıyorlar birkaç araştırma yapcam editlerim birazdan
ahan da buldum blackberrylerin fiyatları 150$ larda geziyor inş işine yarar
http://www.tigerdirect.com/retailstores/compusaStores/index.asp?cm_sp=Masthead-_-StoreLocator-_-NA
İkinci bir fikir: amazon veya iternet üzerinden satış yapan siteler aracılıyığya kalcağın otele/eve sipariş verebilirsin. Türkiyeye gelmesinden daha kolay olur heralde :)
DadasAdam tarafından 17/Nis/13 13:04 tarihinde düzenlenmiştir -
kalıcağın yer belliyse, siparişini ver google dan. kalıcağın yere getirsinler. hatta gitmeden 1 gün öncesi verirsin garanti olur. yada otel falansa otelin resepsiyonuna bırakırlar
hatta adresi bana pm den versen de bende google store dan bi kaç ıvık zıvık şey alsam, türkiyeye gelince bana karşı ödemeli kargolasan acayip sevinirim :)
Espo tarafından 17/Nis/13 13:18 tarihinde düzenlenmiştir -
sağolun. otelde kalıncak ama şehir şehir gezilme ihtimali var nasıl yaparız her şehirde farklı yerde mi kalınır bilmiyorum. play store dan nasıl alışveriş yapabilirim gitmeden türkiyeden sipariş versem otele gelince elden mi ödeme yapıcam?
-
up
-
Türkiyede pasaport kaydına ilave %25 ötv ve %18 kdv durumu varmı? Yoksa bende getirtmeyi düşünüyorum.
-
x pcdoktor636 bunu yazdı
Türkiyede pasaport kaydına ilave %25 ötv ve %18 kdv durumu varmı? Yoksa bende getirtmeyi düşünüyorum.
tıcarı getırmeyecegın ıcın hayır yok
kendın ıcın 1-2 tane getırırssen sadece telefon basına 115+turkcell vodofone ne alırsa 10-20 arası
-
x kady bunu yazdıx pcdoktor636 bunu yazdı
kendın ıcın 1-2 tane getırırssen sadece telefon basına 115+turkcell vodofone ne alırsa 10-20 arası
Devletin kendi sitesi üzerinden kredi kartıyla yapabiliyorsun.Üstelik 100 lira.20 lira cebinde kalır.
-
x Citizen bunu yazdıx kady bunu yazdıx pcdoktor636 bunu yazdı
Devletin kendi sitesi üzerinden kredi kartıyla yapabiliyorsun.Üstelik 100 lira.20 lira cebinde kalır.
Amerikaya gidip gelmedim oraya dair vize pasaport falan yok başka ülkeye gidip gelmiş bi pasaporta kaydımı yaptırabiliyormuyum?
-
x kady bunu yazdıx pcdoktor636 bunu yazdı
yanlışın var sanki hocam. yurtdışından yüksek fiyatlı ürün getirirseniz gümrükte takılıyor. gümrük sınırı 75 eurodur. Bundan pahalı ürünler genelde takılıyor, hele hele cep telefonu, laptop..
http://forum.donanimhaber.com/m_63919344/tm.htm
bir de özel kargo firmaları (fedex,ups) da bilerek para kazanmak amaçlı gümrükte bırakıyorlar.O yüzden 75 euro aşağısı ürün alırken oranın
yerel posta servisiyle çalışmak gerek, tr de de yüklenici olarak ptt devralıyor ve genelde problemsiz işlemler gerçekleşiyor. bir de ücreti düşük
göstermek de problem, görevli bakıyor ürün lüks bir cep telefonu ama faturada 70 euro yazıyor, o zaman geri yollayabiliyor.. Bir de her şahsın
yılda max 5 kere vergisiz mal getirmesi şansı var
@pcdoktor636, evet hocam yapabilirsin
unbalanced tarafından 17/Nis/13 20:17 tarihinde düzenlenmiştir -
x unbalanced bunu yazdıx kady bunu yazdıx pcdoktor636 bunu yazdı
yanlışın var sanki hocam. yurtdışından yüksek fiyatlı ürün getirirseniz gümrükte takılıyor. gümrük sınırı 75 eurodur. Bundan pahalı ürünler genelde takılıyor, hele hele cep telefonu, laptop..
http://forum.donanimhaber.com/m_63919344/tm.htm
bir de özel kargo firmaları (fedex,ups) da bilerek para kazanmak amaçlı gümrükte bırakıyorlar.O yüzden 75 euro aşağısı ürün alırken oranın
yerel posta servisiyle çalışmak gerek, tr de de yüklenici olarak ptt devralıyor ve genelde problemsiz işlemler gerçekleşiyor. bir de ücreti düşük
göstermek de problem, görevli bakıyor ürün lüks bir cep telefonu ama faturada 70 euro yazıyor, o zaman geri yollayabiliyor.. Bir de her şahsın
yılda max 5 kere vergisiz mal getirmesi şansı var
@pcdoktor636, evet hocam yapabilirsin
2 hafta önce 8 tane iphone 5 soktum ?