Android Nougat Deneyimleriniz
-
Arkadaşlar selam , yaklaşık 1 haftadır android nougat a.k.a namık kullanıyorum.
Aslen 5.x.x 'e bile çok zor alışıp kitkat kitkat diyerekten gezerken 1 hafta önce namık'ı kurdum.
Bana çok çok başka bir android deneyimi sundu , batarya performansı olsun , ram kullanımı olsun. cpu yönetimi olsun.
gerçekten çok memnun kaldım. sizlerde durum nedir ? yükselttiniz mi telefonlarınızı ?
https://www.youtube.com/watch?v=6JKve8YLwu4
-
Android biraz değişken bir kavram değil mi ? Her telefonun romu ve donanımı farklı. Hele birde firmaların güncelleme çıkarma konusunda ne kadar eli ağır davrandığınıda hesaba katmak gerek.
-
bi umut 24 şubatı bekliyoruz -_-
-
lineage os kullanıyorum oldukça memmunum. Android 6 görmedim açıkçası fakat 5ten sonra 7yi görünce darı ambarına düşmüş aç tavuk gibi sevindim. performans pil görsellik vb oldukça iyi. tabi bunlarda lineageos un katkısı çok büyük eminim. stock Android 5te antutuda 30k alıyor lineageos ile 58k aldı.
-
gozume guzel gozuktu (xperia z5) ama en guzel hali galaxy s7 edge
-
5 yıllık telefonda(LG G2) 7.1.1 kullanıyorum. Android gerçekten geliştiriyor kendini başarılı işlere imza atıyor her açıdan beğeniyorum NAMIK'I. :)
-
Ben Sony Xperia XZ aldım yaklaşık 2 hafta kadar oldu henüz nougat 7.0 gelmedi. Ne zaman gelecek ulen bu güncelleme, internette geldi yazıyor benim telefona niye gelmiyor?
-
S7 edge icin geldi ama kurmadim hala. Sarj konusunda sikintili oldugu yazildi bi kac yerde. Bakalim ama kurucam bu gece.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
S7 edge icin geldi ama kurmadim hala. Sarj konusunda sikintili oldugu yazildi bi kac yerde. Bakalim ama kurucam bu gece.
abi onu diyenin amk :D özür dileyerek , şarj konusunu vallah bu sefer bitirmişler diyebilirim :P veya en azından benim kullandığım lineage os için.
3 senelik telefon 3100mah batarya var , 1.5 gün rahat ,zorlasam 2 günü çıkarıcak. kur sen hele onu bi kurr
-
ya ben kaç aydır kullanıyorum amk :|
şunu deneyin bir sürü uygulama açın, sonra pili sökün yada telefonu kapat yapın. Sonra geri açın uygulamalar kaldığı yerden devam ediyor olacak :D
-
baristbt bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
abi onu diyenin amk :D özür dileyerek , şarj konusunu vallah bu sefer bitirmişler diyebilirim :P veya en azından benim kullandığım lineage os için.
3 senelik telefon 3100mah batarya var , 1.5 gün rahat ,zorlasam 2 günü çıkarıcak. kur sen hele onu bi kurr
hocu kurdum bakalım, inşallah dediğin gibidir. Ben biraz tecavüz modda kullandığım için aleti pek anlamicam genede şarj konusunu :D
bi kaç özellik gelmiş, güzel olmuş ama bildirim ekranı filan.
Note7 de kullandıkları çözünürlük düşürme olayınıda getirmişler en çok bunu bekliyodum desem yeri, qhd fhd hd arasında seçim yapılabiliyo. Bu bana lazım olacak şarj için :D
Bakalım kullandıkça gene yazarım. Şuan için stabil çalışıyo diyebilirim S7 Edge ile.
@sLeymN hocu dediğini yaptım oldu harbiden :D ilginç.