Android Nougat Deneyimleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

whatsapp cıldırdı mesajınız gelmiş olabilir diyo 5dk sonra mesaj geliyor

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    kiokhan bunu yazdı
    bamboocha bunu yazdı

Root  işinden hayatta anlamam. Becerememiş Cihaz n9000 note 3 bi güzellik yaparım hayrına atarım diyen varsa işi bilen hesap benden çay çorba yemek vs. hem tanışmış oluruz hemde mürid müride yardım etmiş olur :) bu arada İstanbul'dayım :)) Anadolu yakasında ortak biyerdede buluşabiliriz:)

Angaraya gel halledelim müridim :)

Aklımda bi Ankara planım var ama yakın zaman için bakalım hayırlısı geldiğimde gezmek maksadım :) gelirsem ulaşayım size hem gezeriz telefon bahane :))

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    omery bunu yazdı

S6 için sıçtılar telefonu sıfırlamam gerekti şimdi tırsıyorum güncelleme yapmaya.

Klasik Samsung. 2 yılın sonunda son güncellemeyi verirler ama oda cihazı öldürür. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Kernel_Panic bunu yazdı

Xperia Z2 için doğru dürüst 6.0 custom rom bulamadım cyanogen telefona desteği lolipoptan sonra kesmişti. Nougat 7.0 kurmak imkansız gibi 

https://forum.xda-developers.com/xperia-z2/development/rom-existenz-marshmallow-v1-0-0-28-04-t3367860

Daha geçen kardeşimin telefona flashladım mis gibi oldu.

Üstüne vereceğim linkte, konudaki özellikle "l speed" ayarlarını yaparsan telefon cillop gibi oluyor.

https://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony/existenz-hacks-tweaks-battery-life-t3516705

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    Kernel_Panic bunu yazdı

Xperia Z2 için doğru dürüst 6.0 custom rom bulamadım cyanogen telefona desteği lolipoptan sonra kesmişti. Nougat 7.0 kurmak imkansız gibi 

https://forum.xda-developers.com/xperia-z2/development/rom-existenz-marshmallow-v1-0-0-28-04-t3367860

Daha geçen kardeşimin telefona flashladım mis gibi oldu.

Üstüne vereceğim linkte, konudaki özellikle "l speed" ayarlarını yaparsan telefon cillop gibi oluyor.

https://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony/existenz-hacks-tweaks-battery-life-t3516705

İstanbul'da olan yoklu yaw benim telefona da bi el atın yoksa ben kırıp çöpe atıcam 😅

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    holederma
    holederma's avatar
    Erkek

S7 edge için söylüyorum wp bildirimleri berbat olmuştu sadece en son gelen 1 mesajı gösteriyodu bildirim panelinden.Dün beta kullanıcısı oldum beta güncellemesinde düzeltmişler durumu 6-7 mesaja kadar gösteriyo şuanda.Genel olarak 7.0 ı sevdim şarj süresinde pek bir fark göremedim ama ayarlardan uygulamalara girince nedense kasma oluyo telefonda önceden yoktu bu durum.

İtten korkmam kemiksizim , s.kten korkmam deliksizim...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    bamboocha bunu yazdı
    emnimax bunu yazdı
    bamboocha bunu yazdı

Root  işinden hayatta anlamam. Becerememiş Cihaz n9000 note 3 bi güzellik yaparım hayrına atarım diyen varsa işi bilen hesap benden çay çorba yemek vs. hem tanışmış oluruz hemde mürid müride yardım etmiş olur :) bu arada İstanbul'dayım :)) Anadolu yakasında ortak biyerdede buluşabiliriz:)

İst de olsam ben hallederdim ama malesef uzağız be hocam :)

Eyw hocam sağılasın valla yolum düşer belki :p

Beklerim :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opsiyonel_Bilgiler
    Opsiyonel_Bilgiler's avatar
    Erkek

ben bayağıdır kullanıyorum (GM 4.5)

şarj konusunda daha iyi performans verdiğini hatırlıyorum evet ayrıca tema olarak 6 nın hemen hemen aynı

imza mı gelmiş?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Opsiyonel_Bilgiler bunu yazdı

ben bayağıdır kullanıyorum (GM 4.5)

şarj konusunda daha iyi performans verdiğini hatırlıyorum evet ayrıca tema olarak 6 nın hemen hemen aynı

Hocam elindeki cihaz saf Android. Android'in orjinal arayüzü yıllardır aynı pek bi değişiklik yok zaten. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

dün konuyu görünce s7 edge için güncelleme yaptım benim gayet hoşuma gitti arkadaşlar.

şarj süresi için daha test edemedim, telefonun şarjı benim gibi çok konuşan ve elinden telefon düşmeyen biri için 1.5 günü rahat çıkardığ için henüz test edemedim

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
Toplam Hit: 4253 Toplam Mesaj: 37
android namık nougat androidde beş iphoneda onbeş