Ankarada Ptt De Çalışan Ya Da Tanıdığı Olan
-
-
Konu biraz karışık arkadaşlar
-
Özele yaz hoca.
-
benim postayı alakasız bir ile ve türkiyeden transit geçmesi gerekirken (yani türkiye üzerinden benim olduğum ülkeye gelmesi gerekirken) gittiler adıyamanda baş harflerimiz bile tutmayan bir adama teslim etmişler.
-
takipli kargomu başka ilde başka isime verdiler benimde. bimere şikayet ettim. iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama bakalım ne olacak.
-
akrepkral53 bunu yazdı
takipli kargomu başka ilde başka isime verdiler benimde. bimere şikayet ettim. iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama bakalım ne olacak.
hiç bir şey olmadı benimiknde hocam.
cevap şöyle.
Ilgi başvurunuz hakkında yapılan araştırmada;
RQXXXXXXXXXMY barkotlu gönderinin gönderici tarafından Adıyaman Merkez ilçesi adresli varışlı olarak düzenlendiği ve Dağıtım Servisimizce de gönderi alıcısına teslim edildiği, XXXX adresli bir gönderi olmadığı görülmüştür.
Saygılarımızla bilgilerinize rica ederiz.
ADIYAMAN-ADIYAMAN -
Hocalar benim konu unutulmasın
-
rapidhacker550 bunu yazdıakrepkral53 bunu yazdı
cevap şöyle.
RQXXXXXXXXXMY barkotlu gönderinin gönderici tarafından Adıyaman Merkez ilçesi adresli varışlı olarak düzenlendiği ve Dağıtım Servisimizce de gönderi alıcısına teslim edildiği, XXXX adresli bir gönderi olmadığı görülmüştür.
ADIYAMAN-ADIYAMANhocam adıyamandayım verilen adresi ver istersen adamla konuşayım kargom size gelmiş diye
-
Arkadaşlar
-
hocam özelden numaranı at bir tane müdür var ptt de ona danışıyım
-
SaviorAngel bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıakrepkral53 bunu yazdı
cevap şöyle.
ADIYAMAN-ADIYAMANhocam adıyamandayım verilen adresi ver istersen adamla konuşayım kargom size gelmiş diye
hocam adresi bilmiyorum