folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankarada Ptt De Çalışan Ya Da Tanıdığı Olan

Ankarada Ptt De Çalışan Ya Da Tanıdığı Olan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

Ankara ptt de çalışan ya da tanıdığı olan var mı arkadaşlar

Hayırlısı...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

Konu biraz karışık arkadaşlar

Hayırlısı...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek

Özele yaz hoca.

The Beginning and The End.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

benim postayı alakasız bir ile ve türkiyeden transit geçmesi gerekirken (yani türkiye üzerinden benim olduğum ülkeye gelmesi gerekirken) gittiler adıyamanda baş harflerimiz bile tutmayan bir adama teslim etmişler.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akrepkral53
    akrepkral53's avatar
    Erkek

takipli kargomu başka ilde başka isime verdiler benimde. bimere şikayet ettim. iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama bakalım ne olacak.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    akrepkral53 bunu yazdı

takipli kargomu başka ilde başka isime verdiler benimde. bimere şikayet ettim. iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama bakalım ne olacak.

hiç bir şey olmadı benimiknde hocam.

cevap şöyle.

Ilgi başvurunuz hakkında yapılan araştırmada;

RQXXXXXXXXXMY barkotlu gönderinin gönderici tarafından Adıyaman Merkez ilçesi adresli varışlı olarak düzenlendiği ve Dağıtım Servisimizce de gönderi alıcısına teslim edildiği, XXXX adresli bir gönderi olmadığı görülmüştür.

Saygılarımızla bilgilerinize rica ederiz.

ADIYAMAN-ADIYAMAN

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

Hocalar benim konu unutulmasın

Hayırlısı...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    akrepkral53 bunu yazdı

cevap şöyle.

RQXXXXXXXXXMY barkotlu gönderinin gönderici tarafından Adıyaman Merkez ilçesi adresli varışlı olarak düzenlendiği ve Dağıtım Servisimizce de gönderi alıcısına teslim edildiği, XXXX adresli bir gönderi olmadığı görülmüştür.

ADIYAMAN-ADIYAMAN

hocam adıyamandayım verilen adresi ver istersen adamla konuşayım kargom size gelmiş diye 

No way out
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

Arkadaşlar

Hayırlısı...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

hocam özelden numaranı at bir tane müdür var ptt de ona danışıyım

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    SaviorAngel bunu yazdı
    rapidhacker550 bunu yazdı
    akrepkral53 bunu yazdı

cevap şöyle.

ADIYAMAN-ADIYAMAN

hocam adıyamandayım verilen adresi ver istersen adamla konuşayım kargom size gelmiş diye 

hocam adresi bilmiyorum

Toplam Hit: 1929 Toplam Mesaj: 14
ankara ptt çalışann