Ankarada Ptt De Çalışan Ya Da Tanıdığı Olan
-
rapidhacker550 bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıakrepkral53 bunu yazdı
takipli kargomu başka ilde başka isime verdiler benimde. bimere şikayet ettim. iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama bakalım ne olacak.
hiç bir şey olmadı benimiknde hocam.
cevap şöyle.
Ilgi başvurunuz hakkında yapılan araştırmada;
RQXXXXXXXXXMY barkotlu gönderinin gönderici tarafından Adıyaman Merkez ilçesi adresli varışlı olarak düzenlendiği ve Dağıtım Servisimizce de gönderi alıcısına teslim edildiği, XXXX adresli bir gönderi olmadığı görülmüştür.
Saygılarımızla bilgilerinize rica ederiz.
ADIYAMAN-ADIYAMANhocam adıyamandayım verilen adresi ver istersen adamla konuşayım kargom size gelmiş diye
hocam adresi bilmiyorum
Kargo numarasını ve hangi pttden gönderildiğini pm atarsan pazartesi gideyim hocam
-
SaviorAngel bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıakrepkral53 bunu yazdı
takipli kargomu başka ilde başka isime verdiler benimde. bimere şikayet ettim. iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama bakalım ne olacak.
cevap şöyle.
RQXXXXXXXXXMY barkotlu gönderinin gönderici tarafından Adıyaman Merkez ilçesi adresli varışlı olarak düzenlendiği ve Dağıtım Servisimizce de gönderi alıcısına teslim edildiği, XXXX adresli bir gönderi olmadığı görülmüştür.
ADIYAMAN-ADIYAMANhocam adıyamandayım verilen adresi ver istersen adamla konuşayım kargom size gelmiş diye
hocam adresi bilmiyorum
Kargo numarasını ve hangi pttden gönderildiğini pm atarsan pazartesi gideyim hocam
hocam para iademi aldım belki adamın da günahı yoktur.satıcı aynı kodu bana vermiştir.
Alan arkadaş da çinden alışveriş yapan biriymiş pttdeki şef öyle dediydi telefonda.
-
rapidhacker550 bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıakrepkral53 bunu yazdı
cevap şöyle.
hocam adresi bilmiyorum
hocam para iademi aldım belki adamın da günahı yoktur.satıcı aynı kodu bana vermiştir.
Alan arkadaş da çinden alışveriş yapan biriymiş pttdeki şef öyle dediydi telefonda.
Anladim hocam kusura bakma yardimci olamadim kargoyu alan kisi hk mi hocam?