folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder Arena Bayiligi Aldim Xml Nasil Oluşturabilirim.

Arena Bayiligi Aldim Xml Nasil Oluşturabilirim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

bizde cok uğraşdık ama malesef arena ile e-ticeret yapacaksan iki şirket ile anlaşmış ikisinden birinden alacan...

yada elle yazacan

xxjokerxx tarafından 25/Ağu/12 11:59 tarihinde düzenlenmiştir

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    xxjokerxx bunu yazdı

bizde cok uğraşdık ama malesef arena ile e-ticeret yapacaksan iki şirket ile anlaşmış ikisinden birinden alacan...

yada elle yazacan

hocam ben ürünleri   excele aktarabiliyorum arena oyle bişey acmiş üst bayilere ve pencere üyelerine excel den opencarta nasil yazarim onu soruyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı
    xxjokerxx bunu yazdı

yada elle yazacan

hocam ben ürünleri   excele aktarabiliyorum arena oyle bişey acmiş üst bayilere ve pencere üyelerine excel den opencarta nasil yazarim onu soruyorum.

Bu işe giriyorsan bunu nasıl yapacağını bilmen lazım @scarletbeard, mesela opencartla ilgilenen bir yetkili çalıştırabilirsin ki bence böyle yapman seni hızlandırır. Haricinde opencartın extensionları var http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=17  gibi, olmuyorsa da, free lancer iş alan siteler var, ucuza çinli veya hintlinin birine custom importer yazdırırsın. kolay gelsin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SpArK bunu yazdı
    scarletbeard bunu yazdı
    xxjokerxx bunu yazdı

yada elle yazacan

Bu işe giriyorsan bunu nasıl yapacağını bilmen lazım @scarletbeard, mesela opencartla ilgilenen bir yetkili çalıştırabilirsin ki bence böyle yapman seni hızlandırır. Haricinde opencartın extensionları var http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=17  gibi, olmuyorsa da, free lancer iş alan siteler var, ucuza çinli veya hintlinin birine custom importer yazdırırsın. kolay gelsin

tesekkür ederim deneyecegim dediklerini cok saolasin

Toplam Hit: 3831 Toplam Mesaj: 15