Avea'dan Olağan Üstü Saçmalık!!
-
o mına koduğumun salaklarına söyle mersin hangi mına koduğumun ülkesine sınırı varmış? lan ben adanadayım senden daha yakınım sınır komşularımıza neyin kafası bu?
ver tüketici mahkemesine gitsin hacım baz istasyon ayarı senin değil onların yapması gereken şey + eğer başka bir ülkenin baz istasyonu mersinde çekebiliyorsa biz dumanla haberleşmeye geri dönelim...
-
Hocam öncelikle öde onu, sonra talebini bir de yazılı bildir, tavsiyem noterden ihtar çek. bir 70 tl de ona gider. Pasaportunun sayfalarının bir fotokopisini de ekle.
Seni ararlarsa cevabı yazılı talep ettiğini söyle.
Ondan sonra götleri yiyorsa geri ödemesinler yada yasal sürede yazılı cevap vermesinler. başka bişey demiyorum. Sen GSM operatorlerinin karmaşık teknik ayarlarını bilmek zorundamısın? Daha telefonun SMS kısmına girmemiş milyonlarca insan var bu ülkede.
Kazanırsın paranı da geri alırsın. bik iki gün uğraşırsın ama.
Yanlız tüketici heyeti kısmını bilmiorum o şekilde bir çözümü varsa önce onu dene tabi.
HolyOne tarafından 08/Tem/14 20:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Yarın tüketici hakları mahkemesine gideceğim orası kesin. Fakat şöyle birşey geldi aklıma fatura kesim tarihi 26 sı ve 26 mayıs-26 haziran arasında hat Uşak taydı :))) yeni geldi bu aklıma buyrun buradan yakın :) Sıkıntı şurada ki turkcell e veya vodafone a geçmeyi düşünüyorduk şimdi bu 258 tl yi ödeyecez fatura kesildi çünkü sonra bunlar faturadan düşecekler ya. zike zike 6-7 ay daha avea da kalınacak öyle bi durum var. Benim derdim bu faturayı hiç ödemeden direk sildirmek.
-
O değil de 13500 kişiyi nasıl tanıyorsun la yüzyüze. Hey maşallah!
-
KrypT bunu yazdı
O değil de 13500 kişiyi nasıl tanıyorsun la yüzyüze. Hey maşallah!
Biraz abartılmış olabilir :) ama kampüse girdiğim (dipnot kampüsün bi ucundan bi ucu normalde 5 dk) yarım saate fakülteye varamıyorum.
-
bu fotoğrafa ve bir sonrakine bak.
aynısını yap.
paranı alırsın :)
-
manglerman bunu yazdı
bu fotoğrafa ve bir sonrakine bak.
aynısını yap.
paranı alırsın :)
hahahahahhha harbiden de güzelmiş :) slgonda belli :)
"MERSİN AVEA'YA GÖRE TÜRKİYE DE DEĞİL!MİŞ!!"
:D
-
olayı yanlış anladığınız için düzeltip yazıyorum.
Özellikle türkiye kıyı şeridi şehirlerinde ( özellikle ege yunana yakın oldugu için ) ve telefonlarımızda salak bir otomatik operatör ayarlama ayarı oldugundan
cihazlarımız yabancı sinyali aldıgı anda yabancı operatöre geçmektedir. Ha bodurum da her gün olan şey ve girene giriyor , avea , turkell , vodafone affetmez gsm ayarlarının elle seçimde olması gerek yoksa telefon hangisi kuvvetliyse ona geçer.
Fakat işin mantık hatası kısmı mersine anca suriye hattı çeker heralde oda baya zor bir ihtmal öğrensene hangi ülkenin hangi operatörü üzerinden atmışsın mesajı.
Tam olarak emin olamamakla birlikt yurt dışı mesajı gerçekten atmış ta olabilirsin , atmamışta.
PanxeR tarafından 09/Tem/14 02:56 tarihinde düzenlenmiştir