Bazen Bir Resim Çok Şey Anlatır..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

bu resim üzerine bu şarkı cila niyetine iyi gider

http://www.youtube.com/watch?v=69gK0sskKjk

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

kiz ölüyomu ? o zaman zor.

yok ölmüyor ayriliksa yastiklara sarilmanin sebebi. gecer, uzulmeyin bos yere...

it f*ckin' normal yani, valla.

anca gidersin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THE_MILLER
    THE_MILLER's avatar
    Erkek

Vay a*k çok tanıdık geldi bu resim bana nedense ...

Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Dünyayı değiştimek için verilen çaba sonu hüsran ile bitmeye mahkum olsada uğrana hayatı harcamaya değer bir gayedir.İnsan,kendi yaşamanın ortasına koyduğu geyeler uğruna yaşar.Oysa ki aşk,düşünülmesi ve elde edilmesi kolay bir duygudur.Herkes aşık olur eziğinden aptalına kadar herkes.Böyle sıradan bir duyguyu hayatının merkezi yapıp,çamura düşmek zorunda olan bir incinin kirlenmesinin kaçınılmazlığı üzerine yaşamak dilenci felsefsine benzer.O inci düşmeye,kirlenmeye mahkumdur.Bu tıpkı dünyanın döndüğünü iddia ederek kendini haklı çıkarmayı amaçlamaya benzer.Aşka ulvilik katanlar,kaybetmekten yorulmuş olan bir an olsun haklı çıkmaya aç olan insanlardır.

İlk insanın avlanan ve yuvadan uzaklamış olan cinsi erkek için aşk ulvilik ifade etmez.Yuvada kalıp,doğada hamile kalarak zayıf düşmüş dişinin kendisini ve yavrusunu yaşatmak,gebelik kusurunu örtmesi için uydurulmuş ve giderek ulvileştirilmiş dişisel bir yakarıştır.Dişinin aşka olan iltifatını anlarım ancak erkek için aşk sonradan öğrenilmiş bir duygudur.Tıpkı babalık gibi,dişinin aksine erkek babalık içgüdüsüne sahip olmadığı gibi aşka bakış açısıda dişiye göre farklıdır.Sürekli sperm üretir ve belli bir zaman sonra spermlerini vücüdundan atmak zorundadır.Çünkü yaradılışı,minimum zamandan maxsimum dişi döllemesi için tasarlanmıştır.Aşkı ulvilik katan erkek,kadın hormonlarınca savunulmaya mahum bir faktörü geriğinden fazla ciddiye almış erkektir.Ancak toplumlar aileler ile örgütlendiği için aşk erkek cinsinin öğrenmesi gereken bir zorunluluktur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

En son çocuk oluyor sanmıştım... Oda yanlanmış...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    monoton
    monoton's avatar
    Erkek

ValentinoRossi bunu yazdı:
    -----------------------------

ben farklı bi gözle bakıyorum. bence bunların hiç biri karakter tarafından yaşanmamış şeyler. sadece özlem aşka

bencede resmin asıl anlatmak istediği bir ayrılık değil hepsi hiç yaşanmamış bir hayal.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

Antikky bunu yazdı:

...yani demeye çalıştığım şey şudurki bu tip bi resime bakıp içgeren adam,Eziktir.

4 Sayfalık konudaki bütün mesajları okudun bence tek gördüğüm ezik sensin dostum

Şimdi ben bu resme bakıp içgeçirenlere ezik demek için belli başlı nedenler sıralayabilirim,peki sen $ahsıma hakaret edecek kadar ileriye gidip neden bu postun beni ezik yaptığını açıklarmısın?

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Yapma hocam böyle şeyler ya :S

Avukat/Hukukçu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:

swordfish bunu yazdı:

Antikky bunu yazdı:

...yani demeye çalıştığım şey şudurki bu tip bi resime bakıp içgeren adam,Eziktir.

4 Sayfalık konudaki bütün mesajları okudun bence tek gördüğüm ezik sensin dostum

Şimdi ben bu resme bakıp içgeçirenlere ezik demek için belli başlı nedenler sıralayabilirim,peki sen $ahsıma hakaret edecek kadar ileriye gidip neden bu postun beni ezik yaptığını açıklarmısın?

kimisi bakar miktir çeker kimisi bakar iç çeker hocam herkesin kendine göre nedenleri vardır.millete ezik damgası vurman pek hoş bi davranış değil bence.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

bana pek anlamlı gelmedi :W

Toplam Hit: 12333 Toplam Mesaj: 68