Bazen Bir Resim Çok Şey Anlatır..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

kendi duygularına ters gelen bir şeye tutup ezik demek ne kadar saçma yaa hemde bu kadar insan kendineden bir şey bulmuşken bunca insana tutup ezik demek kimseye yakışmıyor yanlış bir davranış üztelik duygularını açıklayan bir adama swordfish Arkadaşda bu resim hakkında iç geçirenleri böyle görenin kendi ezikliğidir demiş bunda bir şey yok bence

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

-----------------------------

4 Sayfalık konudaki bütün mesajları okudum bence tek gördüğüm ezik sensin dostum

Şimdi ben bu resme bakıp içgeçirenlere ezik demek için belli başlı nedenler sıralayabilirim,peki sen $ahsıma hakaret edecek kadar ileriye gidip neden bu postun beni ezik yaptığını açıklarmısın?

...yani demeye çalıştığım şey şudurki bu tip bi resime bakıp içgeren adam,Eziktir.

Resime bakıpda iç geçirenlere ezik dediğin dediğin zaman bu içgeçiren kişilerin şahsına hakaret olmuyorda ben kendi düşüncemi söylediğim zamanmı hakaret oluyor ?

Eğer bunu hakaret sayıyorsan sende konudaki kişilerin yarısına hakaret ediyorsun demekit.

He.. Bu arada senle bu konu hakkında birdaha tartışmaya girmeyeceğim çünkü tartışabileceğim seviyede birisi göremiyorum karşımda..

Bu konu hakkında ( Resim hakkında değil) Son mesajımdır.100 tane post yazsanda cvp yazmayacağım.Sebebinide bir üst sırada belirttim.

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

ne kadar anlamsız bile gelse bu kadar kişiye ezik demek çok yanlış, zıtlık farklılık değildir :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

nirvanaya ulaştıracak bi mesajı yok. sıradan bi çizim olmuş.

We can be more, we can be much more.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

konpicyus bunu yazdı:

nirvanaya ulaştıracak bi mesajı yok. sıradan bi çizim olmuş.

Olabilir arkadaşım bu senin düşüncen :) Saygı duyarım..En azından ezik demiyorsun insanlara :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Müridimizin yayınladığı resmi bugün video haline getirdim...

http://rapidshare.com/files/309185022/A__klarae_n_Ka__ae_nae_lmaz_Sonu.wmv.html

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Eziklist oluşmasın,kilit.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 12332 Toplam Mesaj: 68