Beyin Yakan Zaman Makinesi Konulu Bir Film
-
Adamsın
-
Başı sargılı adamı görünce başka br film sanmıştım ama değilmiş, izlememiştim güzelmiş....
-
zalimadam bunu yazdı
vakit kaybından başka birşey değil.
5 ayşında çocuk bile filmin sonunu tahmin edebilir.
ilk 10 dakikadan sonra filmin sonunu ezbere söyledim :D
ayrıca 50 tane çekm hatası yakaladım hayatımda yakaladığım en çok çekim hataları olan filmlerden biriydi
teşekurler.
Hocam ilk 10 dakikayı izleyerek filmin sadece ortasını tahmin edebilirsin. Zaten ilk 10 dakika daha başları bile olay dahi olmuyor.
Yani küçümsediğin kadar kötü değil senaryosu. İzle bence.
-
cizik
-
konu baslıgını okuyunca tavsiye istenmis olsaydı bu filmi söyleyecektim ama spesifik bir tema oldugu icin tahmin ettim bu oldugunu.
filme gelince, berbat diyaloglar, mantık hataları, bazı sahnelerde film degil de tiyatro havasını vermesi, bastan savma oldugunu hissettiriyor. oyunculuk zaten hic yok, adam sanki gecmise gitmemis de muhtar secimi icin oy kullanmaya gitmis, put gibi.
lakin kendi teması icin özgün bir kurgu olusturmus adamlar, düsük bütce, az oyuncu, filmin ortalarında izleyiciyi germeye baslaması gibi etmenleri göz önünde bulundurdugumuzda ben filmin vakit kaybı oldugunu düsünmüyorum, eglenceliydi. zaman makinesi üzerine kurulu bundan daha iyi kurgulu baska bir film biliyorsanız söyleyin onu da izleyelim.
source code önerilmis, valla o film bundan belki on katı daha fazla bütceyle cekilmistir ama su filmden daha tırt, bunu izleyin daha iyi.
-
rappermcs bunu yazdı
zaman zaman mantık hataları var :) bu tarz için tavsiyem ve tek geçtiğim film source code. İzleyin ne demek istediğimi anlarsınız :)
http://www.filmifullizle.com/yasam-sifresi-source-code-2011-film-izle.html
edit: 720p buldum
http://www.ultrafilmizle.com/source-code-yasam-sifresi-turkce-dublaj-hd-izle/
bakıyorum
-
Andrei bunu yazdı
konu baslıgını okuyunca tavsiye istenmis olsaydı bu filmi söyleyecektim ama spesifik bir tema oldugu icin tahmin ettim bu oldugunu.
filme gelince, berbat diyaloglar, mantık hataları, bazı sahnelerde film degil de tiyatro havasını vermesi, bastan savma oldugunu hissettiriyor. oyunculuk zaten hic yok, adam sanki gecmise gitmemis de muhtar secimi icin oy kullanmaya gitmis, put gibi.
lakin kendi teması icin özgün bir kurgu olusturmus adamlar, düsük bütce, az oyuncu, filmin ortalarında izleyiciyi germeye baslaması gibi etmenleri göz önünde bulundurdugumuzda ben filmin vakit kaybı oldugunu düsünmüyorum, eglenceliydi. zaman makinesi üzerine kurulu bundan daha iyi kurgulu baska bir film biliyorsanız söyleyin onu da izleyelim.
source code önerilmis, valla o film bundan belki on katı daha fazla bütceyle cekilmistir ama su filmden daha tırt, bunu izleyin daha iyi.
çok vasat ilerler ama birde kapsül'ü izle (primer)
-
aliyk bunu yazdıAndrei bunu yazdı
çok vasat ilerler ama birde kapsül'ü izle (primer)
ajksdhasf onu indiriyordum tam, 1 dakikası kaldı (:
-
The_Cure bunu yazdızalimadam bunu yazdı
ayrıca 50 tane çekm hatası yakaladım hayatımda yakaladığım en çok çekim hataları olan filmlerden biriydi
teşekurler.
Hocam ilk 10 dakikayı izleyerek filmin sadece ortasını tahmin edebilirsin. Zaten ilk 10 dakika daha başları bile olay dahi olmuyor.
sonuna kadar izledim farklı bir film.
ama dediğim gibi film kendini belli etti.
ciddi anlamda sanki izlemişim gibi her tahminim doğru çıktı.
zaten sonunda bisikletili hatunu feda ediyor karısı ile kendi kurtuluyor.
filmin ortasında beliiydi kadını feda edeceği.
-
zalimadam bunu yazdıThe_Cure bunu yazdızalimadam bunu yazdı
teşekurler.
sonuna kadar izledim farklı bir film.
ama dediğim gibi film kendini belli etti.
ciddi anlamda sanki izlemişim gibi her tahminim doğru çıktı.
zaten sonunda bisikletili hatunu feda ediyor karısı ile kendi kurtuluyor.
filmin ortasında beliiydi kadını feda edeceği.
dostum harcanıyosun buralarda