Beyin Yakan Zaman Makinesi Konulu Bir Film

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

Adamsın

Beleş wireless kahramanı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Başı sargılı adamı görünce başka br film sanmıştım ama değilmiş, izlememiştim güzelmiş....

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

vakit kaybından başka birşey değil.

5 ayşında çocuk bile filmin sonunu tahmin edebilir.

ilk 10 dakikadan sonra filmin sonunu ezbere söyledim :D

ayrıca 50 tane çekm hatası yakaladım hayatımda yakaladığım en çok çekim hataları olan filmlerden biriydi

teşekurler.

Hocam ilk 10 dakikayı izleyerek filmin sadece ortasını tahmin edebilirsin. Zaten ilk 10 dakika daha başları bile olay dahi olmuyor.

Yani küçümsediğin kadar kötü değil senaryosu. İzle bence.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolker
    tolker's avatar
    Erkek

cizik

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

konu baslıgını okuyunca tavsiye istenmis olsaydı bu filmi söyleyecektim ama spesifik bir tema oldugu icin tahmin ettim bu oldugunu.

filme gelince, berbat diyaloglar, mantık hataları, bazı sahnelerde film degil de tiyatro havasını vermesi, bastan savma oldugunu hissettiriyor. oyunculuk zaten hic yok, adam sanki gecmise gitmemis de muhtar secimi icin oy kullanmaya gitmis, put gibi.

lakin kendi teması icin özgün bir kurgu olusturmus adamlar, düsük bütce, az oyuncu, filmin ortalarında izleyiciyi germeye baslaması gibi etmenleri göz önünde bulundurdugumuzda ben filmin vakit kaybı oldugunu düsünmüyorum, eglenceliydi. zaman makinesi üzerine kurulu bundan daha iyi kurgulu baska bir film biliyorsanız söyleyin onu da izleyelim.

source code önerilmis, valla o film bundan belki on katı daha fazla bütceyle cekilmistir ama su filmden daha tırt, bunu izleyin daha iyi.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byercie
    byercie's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı

zaman zaman mantık hataları var :) bu tarz için tavsiyem ve tek geçtiğim film source code.  İzleyin ne demek istediğimi anlarsınız :)

http://www.filmifullizle.com/yasam-sifresi-source-code-2011-film-izle.html

edit: 720p  buldum 

http://www.ultrafilmizle.com/source-code-yasam-sifresi-turkce-dublaj-hd-izle/

bakıyorum

-
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

konu baslıgını okuyunca tavsiye istenmis olsaydı bu filmi söyleyecektim ama spesifik bir tema oldugu icin tahmin ettim bu oldugunu.

filme gelince, berbat diyaloglar, mantık hataları, bazı sahnelerde film degil de tiyatro havasını vermesi, bastan savma oldugunu hissettiriyor. oyunculuk zaten hic yok, adam sanki gecmise gitmemis de muhtar secimi icin oy kullanmaya gitmis, put gibi.

lakin kendi teması icin özgün bir kurgu olusturmus adamlar, düsük bütce, az oyuncu, filmin ortalarında izleyiciyi germeye baslaması gibi etmenleri göz önünde bulundurdugumuzda ben filmin vakit kaybı oldugunu düsünmüyorum, eglenceliydi. zaman makinesi üzerine kurulu bundan daha iyi kurgulu baska bir film biliyorsanız söyleyin onu da izleyelim.

source code önerilmis, valla o film bundan belki on katı daha fazla bütceyle cekilmistir ama su filmden daha tırt, bunu izleyin daha iyi.

çok vasat ilerler ama birde kapsül'ü izle (primer)

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    aliyk bunu yazdı
    Andrei bunu yazdı

çok vasat ilerler ama birde kapsül'ü izle (primer)

ajksdhasf onu indiriyordum tam, 1 dakikası kaldı (:

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

ayrıca 50 tane çekm hatası yakaladım hayatımda yakaladığım en çok çekim hataları olan filmlerden biriydi

teşekurler.

Hocam ilk 10 dakikayı izleyerek filmin sadece ortasını tahmin edebilirsin. Zaten ilk 10 dakika daha başları bile olay dahi olmuyor.

sonuna kadar izledim farklı bir film.

ama dediğim gibi film kendini belli etti.

ciddi anlamda sanki izlemişim gibi her tahminim doğru çıktı.

zaten sonunda bisikletili hatunu feda ediyor karısı ile kendi kurtuluyor.

filmin ortasında beliiydi kadını feda edeceği.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı
    The_Cure bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

teşekurler.

sonuna kadar izledim farklı bir film.

ama dediğim gibi film kendini belli etti.

ciddi anlamda sanki izlemişim gibi her tahminim doğru çıktı.

zaten sonunda bisikletili hatunu feda ediyor karısı ile kendi kurtuluyor.

filmin ortasında beliiydi kadını feda edeceği.

dostum harcanıyosun buralarda

Toplam Hit: 15283 Toplam Mesaj: 98