Beyin Yakan Zaman Makinesi Konulu Bir Film
-
ben filmi beğenmedim film
Spoiler
ilk zaman bozulmasının ortasından başladı yani bu işe sebep olan zaman yolculuğu yapılıpta bu olaya sebep olmuş olmalı. Birde biz sadece tek bir hektorun zamanını izledik bu bir döngüyse sonsuz sayıda hektor oluşmuş demektir buda böyle basit sonuçlanmaz diye düşünüyorum sonuçta tüm hektorlar filmin sonundaki yerde toplanıosa orda bi hektor patlaması olmalı vsvs aslında paradoxu film yapmaya çalışmışlar buda zaman çizgisi hatalarını ortaya çıkarmış paradoxu çekemezsin arkadaş paradox bu :)
Spoiler
-
SPOİLER
---filmde neden hectorlar birbirleriyle yüzyüze görüşmüyolar , bi sebebimi var . Ben mi kaçırdım acaba , bilen var mı ? -
ersn bunu yazdı
SPOİLER
---filmde neden hectorlar birbirleriyle yüzyüze görüşmüyolar , bi sebebimi var . Ben mi kaçırdım acaba , bilen var mı ?müdür ne yaptın sen ya.
uzay - zaman paradoksunun en bilindik savıdır zaten. derler ki "bir kisi gecmise dönüp olaylara müdahale ederse, kendisiyle karsılasırsa kainat errör verir" gibi bir sey.
bu arada primer'ı da izleyin, asıl o film devrelerinizi yakabilir, tam anlayamadım sahsen uykumun da etkisiyle.
ya da izlemeyin amına koyim, yönetmen "senaryoyu ne kadar karıstırsam da izleyicinin bi bok anlamamasını saglasam" kafasıyla is yapmıs bence. david lynch filmleri daha anlasılır, memento daha realist gelmeye basladı mesela.
Andrei tarafından 12/May/14 01:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Andrei bunu yazdıersn bunu yazdı
SPOİLER
---filmde neden hectorlar birbirleriyle yüzyüze görüşmüyolar , bi sebebimi var . Ben mi kaçırdım acaba , bilen var mı ?müdür ne yaptın sen ya.
uzay - zaman paradoksunun en bilindik savıdır zaten. derler ki "bir kisi gecmise dönüp olaylara müdahale ederse, kendisiyle karsılasırsa kainat errör verir" gibi bir sey.
bu arada primer'ı da izleyin, asıl o film devrelerinizi yakabilir, tam anlayamadım sahsen uykumun da etkisiyle.
eyv muhtar
-
hem primer hem de los cri bilmem ne.. bu iki filmi de bir oturup izleyemedim amk.
hayır indirdiğim zamanlar oldu yine sildim zaman geçti yine indirdim yine sildim. Bunalıma girdim şimdi bak.
-
Andrei bunu yazdıersn bunu yazdı
SPOİLER
ya da izlemeyin amına koyim, yönetmen "senaryoyu ne kadar karıstırsam da izleyicinin bi bok anlamamasını saglasam" kafasıyla is yapmıs bence. david lynch filmleri daha anlasılır, memento daha realist gelmeye basladı mesela.
o filmi anlamamanın sebebi adamlrın fakir oluşu. en mühim yerleri çekememişler. siyah yazı üstüne konuşma atarak idare etmeye çalışmışlar. o yüzden filmin yarısından sonra kim ne oldu anlamıyor insan. esasında zamansız geçmişe dönüşleri yüzünden bi sürü kopyaları oluşuyor falan.
-
Prometheus bunu yazdıAndrei bunu yazdı
o filmi anlamamanın sebebi adamlrın fakir oluşu. en mühim yerleri çekememişler. siyah yazı üstüne konuşma atarak idare etmeye çalışmışlar. o yüzden filmin yarısından sonra kim ne oldu anlamıyor insan. esasında zamansız geçmişe dönüşleri yüzünden bi sürü kopyaları oluşuyor falan.
primer'ın özeti :
Andrei tarafından 12/May/14 02:49 tarihinde düzenlenmiştir -
filmin anlatmak istediği kabaca; otur oturduğun yerde, içinde bulunduğun zaman en iyisidir. Geçmiş eksik, gelecek fazladır. Ne eksik yaşayabiliriz, ne de fazlaya dayanabiliriz. evet, aynen böyle.
-
bi memento değil hajı yeaa.
Şaka şaka izlemedim ama sizde yorumlayıp bilinmezliğin amına koymasaydınız daha iyi olurdu önceden. Ne zevki kaldı şimdi amuha ğoym.
-
mükemmel bir film